לילה טוב

יערית

New member
בוקר רביעי פעמיים כי טוב !

קפה התארגנות וקדימה לשעוט לכיוון באר שבע, פעם שנייה זה כבר בחזור, בחזור יש הרבה אופטימיות :))

יערית

New member
בוקר רביעי פעמיים כי טוב !

קפה התארגנות וקדימה לשעוט לכיוון באר שבע, פעם שנייה זה כבר בחזור, בחזור יש הרבה אופטימיות :)) מוקדש לכם באהבה.

תגידו, מה זה הקיטש הזה על הבוקר???

כל ה
וה
וה
וגם ה
??? כאילו הבנו, יום רביעי היום ועוד יום וקצת סופ"ש אבל רבאק - תתאפסו !!! לא עומדת בזה יותר. קמתי ב 6:00, מאז הייתי בסמסים ובטלפונים והספקתי לפטר עובדת שעלתה לי ולכל הצוות שלי על כל העצבים, הבן שלי בבית ב"חופשת מחלה", מתפוצץ לי הראש ואני עייפפהההה. יאללה בלאגן
. YE - רוצה להוסיף משהו
????????????

יווווווווו

מה נהיה? לשתות שמן ברקס ולהתחיל את היום מחדש. קצת קיטש ובעיקר אם הוא טובבבבבבבבב עוד לא גרם לאף אחד התקפת לב- מקסימום הרעלת סוכר אבל מהסוג המשובח ביותר (רצוי עטוף בהרבההההה שוקולד). יאללה להרגיע ומהר. החיים יפים.
או לפחות יש להם פוטנציאל.

תלתלים - בשבילך ../images/Emo140.gif

זה מה שאני רוצה עכשיו. בינתיים - חוזרת לפתור בעיות צוות. זה יהיה נורא אם אני אשים לכולן וואליום בקפה? יכולים להאשים אותי במשהו
?? והפוטנציאל ? נדבר בשבת אחה"צ, אני בטוחה שהחיים ייראו לי הרבה יותר יפים ורגועים

מקסימום

יתלוננו שסיממת אותן ללא ידיעתן, אבל אם את קנית את השתיה לפחות אף אחת לא תתלונן שאת קמצנית.....
תעשי מה שאני עושה קחי פסק זמן ולכי הבייתה לאפות חלות.... או שלפחות תשני את הניק...

אוקסי' - לא משנה את הניק !!

וגם לא אופה חלות. מקסימום נכנסת לחדר, סוגרת את הדלת וצורחתתתתתתתתתתת. והצוות שלי אומר שאני בזבזנית - אז זה בסדר לשים להן וואליום?? מה שכן - כרגיל ולצערי התברר שאיומים עובדים וסמס אחד עם הודעה חד משמעית של פיטורין אם היא לא תגיע היום לעבודה עשה את שלו. השטיח האדום נפרש, הקולולו נאמר והיא הגיעה כמו גדולה (וכמובן שלא חולה). יאללה, יש לי עוד שעה וקצת של שקט ואני מתכוונת לנצל כל רגע ורגע

NoaModiin

New member
את צריכה פסק זמן ../images/Emo13.gif

לחוצה מהלחץ ? הכל מלחיץ ומבאס ומדכא ? קחי ח ו פ ש !!!! מחר יהיה יום טוב יותר

אני אחרי החופש ../images/Emo6.gif

זה בדיוק החלק האירוני - חזרתי מחופש לפני כ 3 שבועות ומאז - אללה איסטור ולהקתו

ye44

New member
להאשים אותך ?

" נעמי כפית " פראיירית לידך
היא לכך ובהתאם לזאת בהחלטה של " יגאל הנאצי " ובהסכמת הבורר מנהלנו היקר את מוכתרת " כנעמי כפית " של הפורום

צודקת בהחלט

מצייצות במקום נשים מוצצות
מעופפים במקום גברים מסוקסים בתי קפה קטנטנים וחמודים במקום להתפרע בצימרים
יאללה בלאגן

הלו

מאיפה צנחת? הצג, פרט, הדגם, אשש והסבר.... בזמן האחרון מגיעים לכאן ניקים משונים שאלוהים יעזור ....

הלו עונים ל-../images/Emo33.gif

אני לא צנחן אלא עושה מצנח רחיפה.
הייתי מדגים לך אבל אז זה היה עושה אותך מיוחדת.
את שווה את זה?
בינתיים אני נהנה עד דמעות לראות את הדביקות שיש כאן.
חרטיטאן כאן זהו שמי.
אל תגידי ניק משונה-אני דווקא חושב שזה שילוב מדהים.

Rtitan

New member
כבר אוטוטו יום חמישי... ../images/Emo13.gif

והקיטצ׳ של היום זו האומנות של מחר... תשאלי את מונה ליזה שבעלה סוחר הבדים החליט ללכת ולעשות תמונת דיוקן שלה (יתכן בשעה שהרתה את בנה השני). אז קיטצ׳... והיום זו אומנות. תלתלים תתלה אותי עם הצלפות שוט אבל כן, בעיני המונה ליזה ועוד כמה יצירות דומות (תקרת הסיסטינה...) הן יצירות קיטצ׳ יפהפיות! אין שום דבר רע בקיטצ׳ - נסי להינות מזה כשהכאב ראש יעבור
.

למה באלימות?

אני מסכימה איתך לגמרי... מילן קונדרה היטיב להגדיר בעיני את המושג החמקמק הזה: "קיטש מעלה שתי דמעות זו אחר זו. הראשונה אומרת: כמה נחמד לראות ילדים רצים על הדשא! השנייה אומרת: כמה נחמד שכמו כל האנושות, גם אני מתרגש מילדים שרצים על הדשא! רק הדמעה השנייה היא שעושה את הקיטש לקיטש". כך שזה תלוי קונטקסט לגמרי. בשבילי שקיעות הן הדבר היפה ביותר עלי אדמות- ציניקנים יצלבו אותי ויאמרו שזה הקיטש בהתגלמותו.... מה לעשות אני רומנטיקנית מהסוג הנמוך ביותר- אבל גאה בזה חבל"ז (עדיין ורד אדום בחג האהבה עושה לי את זה ברמות!)

Rtitan

New member
../images/Emo45.gifלפני כמה ימים אני בדרך לבית של הילדים שלי

נוהג על כביש עמיעד כרמיאל, משמאל שדות הגליל התחתון, מימין הרי הגליל העליון ובמערב שקיעה עותקת מילים של שמש אדומה ועננים בכתום וסגול... המחשבות מטיילות בבית עם גינה ועצים, על נדנדת-גן לבנה בדשא ירוק עם קצוות כתומים וידיים מלטפות ושפתיים מנשקות... ושיר אחד שמהדהד בזיכרון - שיר של לפנות ערב...
פתאום סמס ״הבט אל השקיעה...״ הבטתי

למעלה