לילה טוב

menny1970

New member
חשבת פעם שיש אולי גברים.....

שחוץ מלהיות ציניקנים צולבי נשים או שאולי גברים שיתאוו יחשבו על איך צולבות אותם בהצלפות שוטים בשל היותם "קיצ'יים" חסרי תקנה, יש אולי גם סוג שלישי של גברים?!. אלו שנהינם מרומנטיקה פשוטה, כזו שפסה מן העולם כבר בשנות ה- 50? ואולי לפני?! אלו שחושבים שכדי לצאת לרקוד עדיף לעשות זאת עם "תלבושת נאותה" להביא פרחים לאישה שאיתם? לרקוד בזוג כי זהו ריקוד אמיתי בעינם ולאו דווקא הטראנס והאוס שמשמיעים כיום במועדונים? יש גם דרך שלישית זו שאולי הרמב"ם היה קורא לה "דרך המלך". קיטש זוהי מילה רדודה שחוץ מאשר לומר "לא נעים לי לומר כי זה מנמיך אותי באוזני שומעי אבל זה עושה לי את זה" אין בה ולא כלום. כן ישנם שקיעות, כאלו שאוהבים לראות אותם בהרים אני מעדיף לראות אותם על הים יש יותר מדרך אחת לכבוש את רומא! זוכרת מי האומן שאמר את זה?! (רמז) הוא התכוון לכבוש בלב ולצייר אותה בתוך מבנה שעד היום קיים בהצלחה

Rtitan

New member
רק דבר אחד... ../images/Emo252.gif

גם בריקוד לצלילי רוק, טראנס, האוס וכל קומבינציה שלהם - ריקוד של גבר ואישה יכול להיות ״אמיתי״, ״מדבר״, מלא רגש וחושני וסקסי... שממלא את שני בני הזוג אחד בשני. וגם מחוך שחור או טריקו שחורחסר שרוולים במועדון המתאים יכולים להיות רומנטיים, ״נאותים״ ודרך מלך משלהם... לפני שהייתי עם
בפעם הראשונה במועדון הבית שלי בלוס אנג׳לס אני מודה שחששתי קצת להביא אותה לשם. אחרי שנכנסנו והיא לא ברחה למראה מי שהיו בתור, ואחרי החיבוק עם ידידה טובה שלי בכניסה, ירידה פנימה ועוד דקה ורבע הבנתי שלא רק אני מרגיש בבית במועדון הזה
. אחרי הלילה הראשון שם, כל החברים שלי הבינו שיש כאן זוג שמצא את מה שהם חיפשו
. זה לא סותר לריקוד צמוד ושושנה אדומה .

יערית

New member
יש הרבה דרכים לאהוב בכלל

החכמה למצוא אדם שאוהב כמוך ומתנהל כמוך ואם אחרת, אז מינורי ולא שונה לגמריי, כי אז לא כולנו חכמים בלהכיל ולקבל את השונה, יש "מאבק" סמוי של משיכת חבלים, כי כל אחד רואה ואוהב אחרת. מאמינה בדומים שמצליחים יותר מאשר בשונים שמצליחים, ואם יצליחו זה ע"י קבלת השונה, לא פשוט.

kleo patra

New member
../images/Emo3.gifצהרים טובים../images/Emo70.gif האמת, אני מרוצה

השגתי כמעט את שרציתי. הייתה נחיתה
הייתה בשורה
הכל סבבה (כמעט, נו טוב, אין מושלם)
||נכה

ismeralda100

New member
../images/Emo13.gif

באמת שיר מקסים, גם אני נורא אוהבת אותו והמילים יפות

למעלה