לילה טוב

לילה טוב ../images/Emo79.gif

שיר מקסיםםםםםםםם תהנו וכשתתעוררו לבוקר חדש, שתבוא האהבה האמיתית ותדפוק בדלת, שיבואו כל
הטובות, כל הנחמה שמגיעה לנו בימים טרופים אלה (פוסט טראומת החגים והחופשים) ושתהיה קצת הקלה
כן יהי רצון.
מזמנת את כל ה
כפרות עליהם!

ימים טרופים..?/tapuzforum/images/Emo2.gif

על מה את מדברת...? כבר שבועיים לא ראיתי תחנה מבפנים.../tapuzforum/images/Emo8.gif בוקר מצויין שיהיה/tapuzforum/images/Emo140.gif

Rtitan

New member
הרגת אותי כאן... ../images/Emo6.gif../images/Emo140.gif

ללא ספק יש לי המון מה ללמוד ממך ! בחיים לא הייתי מצליח לשמור על חוש הומור עם כל הבלגאן הזה. אתה
אמיתי!

לא יודע אם חוש הומור

אבל בוא נגיד שבזמן האחרון אם אני מגיע למשטרה,לחקירה,או לתביעות, אני יוצא משם די מחוייך. הקצוות מתחילים להיסגר,וזה בהחלט מעודד. כבר אמרתי,לשקר אין רגליים.

אהלן אהלן אהלן

יושב ללגום קפה ראשון בבית-קפה אי שם
בצל עץ ירוק עלים אני על כתפה נרדם
תחזיקו אותי חזק שלא אעוף
אני רוצה שהיא תמצוץ לי את הצוף

Rtitan

New member
../images/Emo42.gif בוקר אור ../images/Emo13.gif

יהודי שנפל מסיפון אניה קרא לאלוהים שיציל אותו, כי הוא אדם מאמין בכל ליבו. לפתע רואה היהודי לוח עץ גדול, אבל הוא אינו עולה עליו אלא ממלמל לעצמו ״לא על ידי מלאך ולא על ידי שרף... אלוהים יבוא ויציל אותי״. גם על ספינת דייגים שעוברת האיש לא עולה וכך גם מסוק שממשיך בדרכו כשהאיש מחליט להישאר בים להמתין לקב״ה. אחרי שעות, הוא נרדם... וטובע. בעלייתו לבית הדין של מעלה, הוא מיילל ״אבל אלוהים!! למה לא הצלת אותי??״ ״שלחתי אליך לוח עץ גדול, ספינה, מסוק ועוד -אבל לא עלית...״ עונה אלוהים. אם משהו דופק בדלת, אולי כדאי לפתוח אותה כדי שיכנס? לא פעם זה לא קל - בעיקר לפתוח את דלתות הלב לאהבה אמיתית... אכזבות וכאבי העבר מהדהדים עוד בראש ובנפש - אבל אם יש לנו את האומץ ונותנים לה להיכנס...
רק לדעת לאן אנו רוצים להגיע

menny1970

New member
../images/Emo251.gifאכן COVER מדהים מדבר בדיוק ובפשטות

לדברים שכבר אמרו חז"ל דע מאין באתה ולאן אתה הולך.........
נכון שיש המשך (ולפני מי אתה לתת דין וחשבון" אבל זו כבר מלאנכוליה שתצטרך להמתין לגיל מבוגר יותר.
שיהיה לכולנו יום נפלא קסום מלא באהבה וכבוד איש לרעהו. לכל מי שצריך שיהיו לו התחלות טובות, לכל מי שכבר יש שימשיכו לו הימים הטובים של המשך בניה והכנה לחיים טובים יותר שכל אחד מאיתנו מאחל לעצמו
או בקיצור כמו שאמרה שלי תלתלים שיהיה לכולנו בוקר טוב (ורק תזכרו ששייקה אופיר ז"ל במערכון שלו היה הראשון שהציג את השיר הזה)

kfor

New member
בוקר להתחלה חדשה

עוברת בית היום - חוזרות לבית מקסים ששכרתי במושב שבו נולדתי וגדלתי, בית פינתי, דשא מסביב... שיהיה לי בהצלחה ו- משנה מקום משנה מזל..... טל

Rtitan

New member
אין כמו ״לחזור הביתה״... ../images/Emo9.gif

נולדתי וגדלתי בעיר (עם הרבה דשא ושקט מסביב - אבל עיר...) ולבסוף מצאתי את עצמי ביישוב קהילתי בגליל עד שנסעתי לארה״ב, שם אני גר בסביבה מהמיושבות ביותר בעולם (18 מיליון בני אדם וגינות מצועצעות בלב המדבר). אבל גם אחרי זה - ״לחזור הביתה״ יהיה בית במושב צפוני עם דשא ירוק ועצים סוככי צל ונוף אל שקיעות כתומות נשפכות על כתפי ההרים
. שיהיה בהצלחה בבית החדש
.

kleo patra

New member
בהצלחה../images/Emo140.gif

אין כמו התחלות חדשות, מתחילה להתמכר לזה

לילה קצר מדי ../images/Emo178.gif../images/Emo199.gif

רק הילדים שלי קמים לפני השמש?
לא משנה באיזה שעה אני משכיבה אותם לישון, אוטמת תריסים
, משתיקה סלולאריים...
הם מתעוררים לפני שש בבוקר!
הבוקר אמרתי להם עד כאן
החל ממחר אתם לא יוצאים מהחדר עד שאני קמה ופותחת לכם את הדלת שתקראו ספר, תעסיקו את עצמכם בשקט, אם תדליקו טלויזיה אנאמלוק לכם את הראש דרך התחת
"ואם יש לי פיפי?" שאל הנינג'ה הקטן. "תשתין בבקבוק" עניתי לו. בדרך לבית ספר הסברתי להם שיש מצב שאאסוף אותם מוקדם כי יש אירוע משפחתי ושבכל מקרה לא יצאו משטח בית הספר עד שאני מגיעה. "אני לא אצא! מבטיח!" שאג הנינג'ה. "אפילו אם יהיה לי פיפי אעשה בבקבוק מים"
בוקר שוק

למעלה