לילה טוב

A d d i c t e d

New member
לילה טוב../images/Emo29.gif

טוב שיש את הפורום הזה.. זה די פעוט ליד התמכרויות אחרות אבל- אני מכורה לשוקולד! לא משנה מה אני אגיד לעצמי...אני מנסה להכניס לעצמי לראש שזה עשוי מקקי של פרות (
תראו לאיזה מצב הגעתי) אבל זה לא מצליח.. אני לא אוכלת כ ל כ ך הרבה ביום אבל בזמן האחרון, בגלל שאני לחוצה (מהרבה דברים אבל בעיקר בגלל הבגרויות) השוקולד "מרגיע" אותי ואני לא משמינה או משהו כזה (אחחחח מטבוליזם יקר שלי
) אבל אני מתחצ´קנת
לא הרבה אבל זה מעצבן אותי ואני פשוט לא יכולה להפסיק... וחוצמזה יש לי עוד התמכרות אחת: I ´ m t o t a l l y a d d i c t e d to b a s s !

היי Addicted../images/Emo39.gif

בוקר טוב אני מניח שזה לא מנחם אותך "שהתמכרותך" פעוטה ביחס להתמכריות אחרות . אני בהחלט מבין אותך בגריות זה דבר מלחיץ מאיים ולעיתים גם לא צודק ביחוד לנערה פרפקציונסטית בעלת דרישות גבוהות מעצמה. תראי Addicte לדעתי את יכולה להרשות לעצמיך לפרגן לך ולא להיות כל כך ביקורתית כלפיך. אזמה!!!!!!!!!! אם בתקופה כה לחוצה וה משמעותית לעתידך את מרשה לעצמיך "להתפרע" עם כמה חפיסות שוקלד??????? חוצמזה זה יופי של אנרגיה למח נכון יש מחיר החצקונים (ככה זה בחיים לכל דבר יש מחיר אין ארוחות חינם ) תעבור התקופה הלחוצה -יעלמו השוקלדים אולי אני טועה , אבל מה,יש פה בפורם ילדה נהדרת שבטח מבינה יותר ממני אני מושכנע שהיא תשמח לסייע לך ואגב בזכותך היא גם תצליח לצאת ולו למעט מהדיכוך שלה. המון הצלחה שלך עודד ביחד ( ברוש)

למעלה