לילה טוב

לילה טוב ../images/Emo29.gif

היה ערב קסום ומרגש. הסבב היכרות עדיין ממשיך רק במתכונת מצומצמת
קרב כריות... ובלגאנים... הפסידה מי שהלכה מוקדם
תודה רבה לכל מי שהגיעה. היה כיף לחבר בין הפנים לכינוי. :) בטוחות שסקאלי תדאג כבר לסיכום מפורט יותר
לילה טוב וסופשבוע רגוע
כנפיים, הפוך ודארקי.

יקרות וחמודות שלי!../images/Emo24.gif

היה נפלא,שמחתי להגיע ולראות ולקבל נישוקים וחיבוקים (לא כאלה של דודות). מהפגש היה שמח-ועצוב והתחברתי לכל אחת דרך הכאב שלה,אולי זה קצת יותר קל ככה. אוהבת אתכן! ומי אם לא....

vered51

New member
לכל הבנות היקרות

לא הייתי ליד מחשב אתמול וחיכיתי לרגע הזה לכתוב לכן שנהנתי במפגש. היה לי מאד מיוחד להכיר כל אחת ואחת ולקחת חלק מהפורום. זה לא מובן מאליו שאנשים יפתחו מהמקום הכי כואב שלהם, אני מעריכה שיש לי את ההזדמנות להיות חלק מהמשפחה הזאת. סקאלי מנהלת את הפורום האישי הזה בצורה רגישה ונהדרת, ומגיע לה על זה תודה גדולה. אני מחכה כבר למפגש הבא, והפעם אני אביא באמת בורקסים שווים :) שיהיה לנו שבוע טוב ורד

היה מקסים...../images/Emo140.gif

מי שלא באה הפסידה היה פשוט מיוחד והבנות כולן מדהימות. שולחת לכן שבת שלום וחיבוק לשבת

מיקימק

New member
הי מקסימות....

היה פשוט נהדר לפגוש אתכן (למרות כל העצב.....) נשיקות

Darkmatter

New member
../images/Emo13.gif

אני עייפה... הגעתי לא כזה מזמן הביתה.. היה לי אחלה! כולכן מקסימות! ואני רוצה להודות לכנפיים על האירוח המופלא! ועל זה שהיא העירה אותי בבוקר בצורה כזאת חמודה... היה לי מוי כיף!

היה מקסים..

אני שמחה שבסוף כן הצלחתי להגיע (זה גם בזכות סקאלו'ש)... היה לי כיף לפגוש חברות ותיקות וחדשות.. מתי המפגש הבא? אצל הפוך בארה"ב?

מפגש הפורום ה-5

היה ללא ספק הצלחה מסחררת ... וזכה למספר שיא של משתתפות מכל המפגשים עד היום. אחרי איסופים וניווט בעזרתן של הוקוס פוקוס1, אמא של דניאל ודארקי, הגענו למחוז חפצנו -ביתה ממוגן האמסטפים של כנפיים לבנות - ופגשנו את שאר המשתתפות: צבעונית [סופכלסוף!] ג'לולוגית [למרות הכל!] מילימילי [שלצערנו נאלצה לעזוב כבר בחצות!] קיד106 [קוראת סמויה שהפגינה אומץ והגיעה למפגש] מיקימק [שהגיעה ממרחקים ...
] ורד51 [ששבה אלינו] הפוך חזק [שהשכילה להחזיק את קערת הצ'יטוס קרוב אליה, אולי....] ולונה.. [שחשפה לראשונה _סקווווווופ!) את תוכן התיק שלה]. היה נפלא לראות את כולכן, אושר ושמחה בלב, באמת. היה נעים וטעים, ומרתק ומרגש, מצחיק ועצוב, מעניין ומאוד - כייפי! ותאמינו לי שלולא המרחק ותחנות הפיזור שבדרך, הייתי בכייף נשארת עוד ועוד. תודה לכנפיים שתרמה את ביתה, תודה על המאמץ שלכן להגיע, על כל הדברים הטובים שהבאתן לאכול ולשתות, תודה לבנות שעזרו לי לנווט ... עד הפעם הבאה
אוהבת אתכן מאוד

בקשר למפגש

היה אחלה שמחתי מאוד להכיר אתכן תודה לכנפים על האירוח וכמובן לסקאלי המקסימה על האירגון ועל הפורום הנהדר שהקימה שעוזר לי בהתמודדות הלא קלה שלי עם אובדן אימי

kid106

New member
מפגש

היי בנות שמחתי לפגוש כל אחת מכן היה שמח ועצוב ... זה חלק מהמפגש מצחיק ועצוב ותודה לכנפיים על האירוח לילה טוב

gלולוגית

New member
אני אחרונה?

מאד שמחתי לפגוש כל אחת ואחת מהבנות. לצערי הייתי מאד עייפה, אחרי יום מאד מאד ארוך ותאונה קטנטונת בדרך, כך שההשתתפות שלי היתה קצת פאסיבית... אולי זאת רק אני, אבל אחרי 10 דקות במפגש, חצי מהבנות נראו לי מוכרות משנים. תודה לך כנפיים על האירוח, לכולן על הפתיחות ותחושת הביחד ותודה מיוחדת לורד51 שבלעדיה לא הייתי מגיעה הביתה, את
גדול, ג'לולוגית.

לונה..

New member
../images/Emo13.gif

מה אומר ומה אגיד - לא ציפיתי למספר כה רב של משתתפות! מאוד הופתעתי, לטובה כמובן. כנפיים- את מקסימה, תודה רבה שוב
על האירוח ועל הכל. הכי מצחיק שהגעתי הביתה תוך עשר דקות, בניגוד לארבעים הדקות שביליתי בחיפושים אחרי הבית שלך
, מה שכמובן מוביל אותי להודות למיקימק, גאונת העל, המפה האנושית! שהצילה אותי בדיוק כשהייתי בעיצומה של התמוטטות עצבים כי לא מצאתי את הרחוב
אז תודה, תודה ושוב תודה. בחיים לא שמחתי כמו ששמחתי כשראיתי את השלט של הרחוב, אני נשבעת
וכמובן לסקאלי ולכל שאר המשתתפות, היה נפלא לפגוש אתכן. נ.ב. איחוד, קחי בחשבון שיהיה עוד מפגש, ואני דורשת שתגיעי (וזה בכלל לא נושא פתוח לדיון, למקרה שתהית
). עד כאן להיום, תודה.

לונה..

New member
וואי וואי וואי וואי

*נותנת לעצמי סטירה על המצח* עופרה, זה היה מכוון גם אלייך! ועוד אמרתי לעצמי כשלחצתי "שלח" - "בטוח שכחת משהו..."

לוקחת לתשומת לבי...

מצטערת שלא הסתייע בסופו של דבר... שמחה שנהניתן. שבוע נהדר

למעלה