בוקר טובב
M MoYaL MaMi New member 24/10/05 #40 חג שני שמח לכולם!!!../images/Emo20.gif חש שמח לכולםםם...עוד פעם הארוחות המשפחתיות האלו יצא מהאף... היום אני לא יראה רבלדה בגלל החגג חבל.. אני אשלים ביום שישי חג שמח אוהבת המון המון!
חג שני שמח לכולם!!!../images/Emo20.gif חש שמח לכולםםם...עוד פעם הארוחות המשפחתיות האלו יצא מהאף... היום אני לא יראה רבלדה בגלל החגג חבל.. אני אשלים ביום שישי חג שמח אוהבת המון המון!
ר ריקוושש New member 24/10/05 #41 חחחחחח גמאאת שמת לב לזהה שהארוחות המשפחתיותת כבר יצאוו מהתחתת! חחחח מחג ליום שישי מיום שישי לחגג..נממאסס חח חחג שמחחחחחלכל הפפוורוםם!
חחחחחח גמאאת שמת לב לזהה שהארוחות המשפחתיותת כבר יצאוו מהתחתת! חחחח מחג ליום שישי מיום שישי לחגג..נממאסס חח חחג שמחחחחחלכל הפפוורוםם!
L LimoR L New member 24/10/05 #43 כהההה..מעצבן כברר חיחיח אבל תודה לאל אני לא יהיה בארוחה המשפחתית כי אני הולכת לחברה שלי והיא גרה בקיבוץץ!! איזה שווה! יש להם מתנפחים והופעות..חח אז מקווה שיהיה טוב! ותהנו לכם בארוחה!
כהההה..מעצבן כברר חיחיח אבל תודה לאל אני לא יהיה בארוחה המשפחתית כי אני הולכת לחברה שלי והיא גרה בקיבוץץ!! איזה שווה! יש להם מתנפחים והופעות..חח אז מקווה שיהיה טוב! ותהנו לכם בארוחה!
נ נועם המתוקה New member 24/10/05 #47 צהריים טובים! ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif היום קניתי את הדיסק החדש של מאירה קארי דיסק מעולה,כדי לכם לקנות
צהריים טובים! ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif היום קניתי את הדיסק החדש של מאירה קארי דיסק מעולה,כדי לכם לקנות
נ נועם המתוקה New member 24/10/05 #48 מאריה ../images/Emo122.gif ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif
E efif1212 New member 24/10/05 #49 ../images/Emo48.gif חג שמח כולם!! שיהיה חג מקסים וכיפי! באמת כבר נמאס מהארוחות האלה.. ואני גם לא יראה היום בגלל החג אבל אני יראה יום שישי.. אז חג שמח לכווולם!
../images/Emo48.gif חג שמח כולם!! שיהיה חג מקסים וכיפי! באמת כבר נמאס מהארוחות האלה.. ואני גם לא יראה היום בגלל החג אבל אני יראה יום שישי.. אז חג שמח לכווולם!
ה הגמדונת של לילך New member 24/10/05 #50 לילך חג שמח../images/Emo24.gif איזה סוג של מוסיקה את אוהבת חוץ מרבלדה ו406?