לילה טוב

liza26

New member
לילה טוב ../images/Emo29.gif

משהו בשיחה עם ההומאופת היום הרגיע אותי הוא בא לראות את לירון ודיי התלהב ממנה הוא היה בשוק מכמה מחלות היא עברה הוא עוד לא אבחן אם הבעיה היא אלרגיה או מערכת העיכול או מיקס של שניהם בתור התחלה הוא ביקש לעבור לתמ"ל צימחי(גם ככה היא אוכלת רק פעמיים ביום את הדייסה ) ולהפחית מוצרים אלרגניים כמו במבה או ביסקויטים (מה שאי משתדלת לעשות כבר עכשו) הוא יכין לה גם טיפות הומאופטיות וגם קומפלקס של ויטמינים מה שחובה עליי לעשות כבר מחר- זה לקנות אבקת חיידקים פרוביוטים ולהוסיף לה לאוכל. אני כל כך מקווה שזה יעזור זה פשוט לא ייתכן שתינוקת כזאת קטנה תקבל כ"כ הרבה אנטיביוטיקה כל הזמן. ונראה לי שאחרי שנטפל בלירון - גם אני אעבור אצלו איזה טיפול קטן

בוקר טוב לנ"ז, לילה טוב לישראל ../images/Emo13.gif

איזה מוזר זה לקום, לפתוח את הפורום, לקרוא, ואז לבדוק שוב שאני בפורום הנכון. לרגע חשבתי שזה הפורום השני, מרוב גבינות חצי אחוז, ואם יש יותר קלוריות במרק של קנור או במרק לא של קנור
לילה טוב לכם

תמי ב

New member
צהריים/לילה טובים!

הבוקר לא יכולתי ללכת לחדר הכושר. היה לי כאב ראש רציני (המחזור הזה פשוט משתולל הפעם). אבל איפשהו בתשע בבוקר כאב הראש נחלש, אז טסתי לחדר הכושר. פשוט לא מוכנה לוותר על ההרגשה הטובה שזה עושה לי. (זאת אני? כן זאת אני! לא מאמינה....). תוך כדי ההתכמלות הסתכלתי במראה וראיתי השגוף שלי התחיל להשתנות קצת. וגם ראיתי שאני מתחילה להתמצק, אבל לא באיזור הבטן. הבטן זקוקה לתירגול, ואני זקוקה לסבלנות - כי יש לי תרגילי בטן
דיוושתי באופניים 35 דקות, ונזכרתי איך פעם, לפני חודש, הפסקתי אחרי שתי דקות וחצי, כי לא היה לי כוח! הולכת לראות ד"ר פיל.... ליזה, תרגישו טוב. ומנסיוני, ברוב המקרים, כל הרגישויות לחלב וכו', כבר כמעט לא קיימות בגיל חמש-שש.

למעלה