לילה טוב

לילה טוב../images/Emo29.gif

לכל הפורום היקר שלי - ליל מנוחה, לילה שקט ורגוע לך, זיו היקר לי מכל אוהבת אותך עד כלות נשימתי שמור על עצמך שם בקורס...ושמחתי שהתאפשר לך לבלות איתנו את החג מאד נהנתי במחיצתך וכבר מתגעגעת.

KLE1

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo41.gifזה אני זיו האמיתי ../images/Emo24.gif

היי ולילה טוב לכל הפורום אני לא מצליח להחליף את הניק אז כנראה שאשאר בניק kle1לכמה ימים בלבד . אני מקווה שנהנתם בחג הנפלא הזה. ולך תיקי יקירתי הגעתי עכשיו לקורס וכבר מתגעגע אלייך וגם לכולכם שם בבית גם אני נהנתי במחיצתכם ושמחתי לבלות עם המשפחה המדהימה שלנו . והבשר אוי הבשר כמה טעים היה לכולנו . מומלץ למי שעדיין לא היה ללכת ולבקר במערת הנטיפים מקום מדהים אז לילה טוב לכולם ושמרו על עצמכם.

זיו, מדוע החלפת ניק אחי היקר?

הוא די יפה אבל אני רגילה לזיו היחיד. סתם שאלה עכשיו: יש פירוש לניק שלך? הוא מאוד חמוד לעין. ואני לתומי חשבתי שהגיעה אורחת חדשה לפורום. נו תראה איך בלבלת אותי כבאי! יום נעים ומקסים לך ולכל המשפחה. נשיקות לתיקי היקרה שלנו

KLE1

New member
../images/Emo45.gifבוקר טוב אלין שלנו *|../images/Emo25.gif

לא החלפתי ניק פשוט אני מדריך בקורס והניק היה של מדריך שהיה כאן לפניי ניסיתי להחליף ניק לניק שלי ולא הצלחתי (כנראה שישנה חסימה) אבל עד שאצליח אני בנתיים אשאר בניק הזה . אגב תמונות מהממות אחותי (יש לך את זה) ביי ונשיקות לכולם . ולך תיקי אשלח משהו מיוחד יותר מאוחר (אחרי המסדר בוקר). אגב תיקי זו את ?

זיו תודה על המחמאות. אני חושבת שאני

יכולה לעזור לך. תסתכל בפורום בצד ימין משמאל יש לך מילה שנקראת" יציאה מהמערכת" תנסה ללחוץ עליה. לחזור לדף של תפוז שם יהיה רשום לך : "להרשמה למערכת המסרים לחץ כאן" או בלי המילה "לחץ כאן".. ואז אתה כותב את הניק הרגיל שלך, מכניס את הססמא . סוגר את הדף של תפוז פותח מחדש. ואמור להיות הניק הרגיל שלך זיו. ותודה על המחמאות. אמרת שיש לי את זה... את מה??. את הבטן של לפני ואחרי האוכל?
תודה זיו. תנסה לעשות מה שהצעתי לך ותגיד לי אם הצלחת או לא בבקשה. זה חשוב לי מאוד . תודה ויום נעים ומקסים לך זיו הכבאי שלנו !!!

KLE1

New member
../images/Emo46.gifגיל היקר../images/Emo45.gif

אתה לא נסיך אתה אצלינו ה -
ואני הנסיך של -

למעלה