לילה טוב

בוקר שכולו אור../images/Emo42.gifואהבה לחיות ו..

כולם/ן,ממממ היום קמתי עם מצב רוח מרומם מקווה שגם אתם מי פחות מי יותר. מאחלת שתדעו,שנדע רק אור ואהבה שמחה אושר,בריאות,חיזוק הנפש,והכי חשוב לזכור כל בוקר השמש זורחת חברים לקום ולהתחיל את הבוקר ב
כמובן. חייכוווו מצלמתתתתתתתת חחחחחחחחח ממני בהרבה אהבה ויש מקום בליבי
לכולם/ן חברה אמיתיתתת.

תודה חברה אמיתית ../images/Emo24.gif

אני קמת עם מצב רוח בסדר, והיום שלי רק הלך והשתפר היום!!!! מרגע לרגע זה נהיה טוב יותר!!!

mimeli

New member
בוקר אור ויום נפלא לכולם!!../images/Emo42.gif

כרגע אני בודקת אם השיטה של ה"משפטים החיוביים" באמת עובדת- ז"א אם אני אגיד בכוונה מלאה "יום נפלא לכולנו"..זה גם יהיה??
ולא - זה לא כי אני בדיכאון, ב"ה ממש לא...נפשית אני רגועה ומרגישה הקלה(אפילו אמא שלי הבחינה בזה דרך הטלפון, אחרי שסיפרתי לה את החדשות שלנו..) מה שכן- אני עם ילדה קטנה(התינוקת שלי בת ה 15 ח')וחולה בבית.יש לה חום גבוהה משבת, המסכנונת שלי. אתמול ביקרנו אצל הרופא, שבדק אותה ואמר הכל תקין..ראות, אוזניים, גרון..ב"ה. וכנראה שזה רק וירוס.מה שלא מונעה מאיתנו חום של כמעט 40 מ'..ואם עד מחר זה ימשיך, נחזור אליו. אז..תסלחו לי שאני לא עונה במפורטות על כל התמיכה הנפלאה שקיבלתי מכם.. זה פשוט חימם לי ת'לב!! שנהיה בריאות ונרד מהידיים של אמא.. אענה בע"ה.. אוהבת מאוד מאוד סימון. נב: מה שכן-2 דברים - 1. אני הזמנתי עזרה -יש כמה בחורים שמנקים בתשלום לפסח בבתים ואני אתמול התקשרתי להזמין אותם גם אלי..כך אני יכולה להיות רגועה למרות כל מה שקורה בבית. 2. יש הערב "ערב נשים" לכבוד ראש חדש. הנושא::האם באמת יצאת ממצרים?" על השתחררות מעבדות(מנטלית מתפסים וכאלה) לחרות..ערב של מודעות- ממש מה שאני זקוקה לו עכשיו!!

natalynataly

New member
קודם כל רפואה שלמה לנסיכה

אלה שולטים לנו על החיים
, כמה קטנים... ככה מרכזיים....
וחוץ מזה.... יום נהדר ושמח! שתרגישו טוב ושמח עם עצמיכם!!! בכלל היום הוא יום מיוחד, למה? ככה!!! וזו סיבה מספקת! (תגידי, הבחורים האלה יכולים לבוא לנקות גם אצלי?!
)

mimeli

New member
ב32 ש"ח לשעה..../images/Emo13.gif

זה כמה שזה עולה.. אבל מה..מרגישה שזה שווה כל אגורה.. עם נועה בידיים עייפות בכל הגוף וחיוך בלב סימון

המשפטים החיובייים עוזרים

אבל תגידי אותם על עצמך. נראה לי שזה יותר עוזר מאשר להגיד באופן כללי לכולם...
למשל: "אני יוצרת יום מדהים" "אני מצליחה בקלות ליצור לעצמי ימים מלאי אהבה" או דברים דומים.... לגבי הבחורים שמנקים בתשלום לפסח, אז הם ניקו טוב? מאזיו חברה הם? הם גם מנקים ביום יום? ובאיזה איזורים? (את יודעת?) איך היה ערב הנשים? נ.ב.: תרגישי חופשייה ליהנות מהתמיכה שלנו, ולא להגיב לכל אחד באופן אישי, ופשוט לרשום הודעה כללית אחת. תעשי רק מה שעושה לך טוב
הפורום אמור להיות מקור הנאה ועזרה ושמחה, אז שלא יעיק עלייך או משהו כזה

בוקר טוב חברים יקרים../images/Emo24.gifההרגשה..

הטובה ממשיכה גם היום,יו איזה כייף לי טפו טפו בלי עין הרע
מחייכת.לא שהשתנה משהו בחיי גם היה לי יום קשה אתמול + ויכוח עם הבת קולני מה שאני בדרך כלל לא אוהבת, כמדומני שהיא התפלאה מה אמא מגיבה כן הגבתי,וחברים/ת הרגשתי טוב עם עצמי.בלחי מועקה ממש נשימות עמוקות לקחתי לי התקלחתי הלכתי לישון. קמתי בבוקר גם הרגשה טובה הקדשתי לעצמי פינקתי את הפנים שלי ויצאתי לשיעור מחשבים. סימון יקירה שלי הרבה בריאות לביתך הקטנה חיזקי ואימצי מתוקה בשביל זה אנחנו כאן.האמיני היו ימים שרק נכנסתי לקרא כל כך שואבהת כוחות מהתגובות כאן יישר כוח חברים תמשיכו להיות נהדרים וכייפים. המשך יום טוב לכולם אור ואהבה אמן בליבכם ובביתכם.

למעלה