לילה טוב
S swirrrly New member 5/9/02 #5 בווווווווווווווווקקקקקקקררררררררררר אני לקום מוקדם.. ועוד אני להתחיל היום שעה שלישית.. קיצר: אני להיות מוזרה אבל לא נורא... תודו שהכי נוח זה לקום מוקדם, ללכת ישירות באופן אינסטינקטיבי לטוף אופיק, ואז לעשות את כל השטויות "החשובות באמת" ברגע האחרון...
בווווווווווווווווקקקקקקקררררררררררר אני לקום מוקדם.. ועוד אני להתחיל היום שעה שלישית.. קיצר: אני להיות מוזרה אבל לא נורא... תודו שהכי נוח זה לקום מוקדם, ללכת ישירות באופן אינסטינקטיבי לטוף אופיק, ואז לעשות את כל השטויות "החשובות באמת" ברגע האחרון...
S swirrrly New member 5/9/02 #8 איזה כיף אני מתחילה היום ב-10 לעשר.. ובוקר טוב רוחי!! יש עוד 10 (דקות) גיא פינס, אני ממממתתתתתתתתההההה על התוכנית הזאת, כולם שם מה זה חמודים, אני מפורסמים... אבל.. לשנוא את יונתן ריגלר, הוא מה זה מעצבן, כל פעם שהוא מראיין מישהו הוא צוחק בלי סוף כזה, הוא מעצבן מתלהב, מוציא לנו שם רע.. טוףףףף הגזמתי, אבל אני באמת שונאת אותו. (לא שאני לא אתלהב אם אני אפגוש אותו, כן.. )
איזה כיף אני מתחילה היום ב-10 לעשר.. ובוקר טוב רוחי!! יש עוד 10 (דקות) גיא פינס, אני ממממתתתתתתתתההההה על התוכנית הזאת, כולם שם מה זה חמודים, אני מפורסמים... אבל.. לשנוא את יונתן ריגלר, הוא מה זה מעצבן, כל פעם שהוא מראיין מישהו הוא צוחק בלי סוף כזה, הוא מעצבן מתלהב, מוציא לנו שם רע.. טוףףףף הגזמתי, אבל אני באמת שונאת אותו. (לא שאני לא אתלהב אם אני אפגוש אותו, כן.. )
S swirrrly New member 5/9/02 #9 ../images/Emo93.gif גיא פינס התחיל בשבע!!!!!! אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
S swirrrly New member 5/9/02 #10 לללללאאאאאאאאא בעצם הוא מתחיל רק עכשיו ישששששששששששששששש זכרתי כי בשבע אמור להיות בנסון
R Reznik New member 5/9/02 #11 בוקר טוב עולם!!!! מה שלום כולם??? אני כבר ילד אמיתי כמו כל הילדים.... כמה טוב לחיות ולהיות ילד שאוהב את העולם והעולם אותו אוהב מכל הלב!!!! פ-י-נ-ו-ק-י-ו- שששששממממממיייי!!!!!!!!!!
בוקר טוב עולם!!!! מה שלום כולם??? אני כבר ילד אמיתי כמו כל הילדים.... כמה טוב לחיות ולהיות ילד שאוהב את העולם והעולם אותו אוהב מכל הלב!!!! פ-י-נ-ו-ק-י-ו- שששששממממממיייי!!!!!!!!!!
נ נערה בהפרעה17 New member 5/9/02 #13 בוקר טוב.......... יש כאן מישהו? לא הלכתי ל- היום בגלל שעוד מעט אני אז נשעמם לי..... היש כאן נוכחים?
I IאיילI New member 5/9/02 #17 יבששששששששששששששששששש בתצוגה המקדימה המזיע מופיע כאמוטיקון אבל התפוח לא
I IאיילI New member 5/9/02 #20 פגעסוס../images/Emo70.gif בשביל להסיר כל ספק בכל הפורומים שאני פעיל בהם משעמם לא רק כאן פשוט כאן זה המקום הנכון לרשום את זה
פגעסוס../images/Emo70.gif בשביל להסיר כל ספק בכל הפורומים שאני פעיל בהם משעמם לא רק כאן פשוט כאן זה המקום הנכון לרשום את זה