זהו..... סוף סוף נגמר עוד ל"ג בעומר.... כמובן שהבן שלי רצה להישאר עד הסוף עם הכיתה שלו (כיתה ג).... ובשבילי זה סיוט.... הבן הגדול הביא כמה חברים אליו הביתה לעשות על האש..... שבוע טוב לכולםםםםםםם
ואצלי בלב די קשה ... כל לג בעומר מחזיר אותי ליום הארור הזה שבו התקשרו אליי מביהח להודיע לי על הדקות האחרונות שלו .. כל הדרך המדורות שמסביב והריחות פשוט כאילו לא ראיתי כלום !!!! אז היום נעלה לקבר כמו בכל לג בעומר כי זהו היום שבו הוא נפטר משפחה וחברים ונבכה את לכתו טרם עת!!!! יהי זכרו ברוך
צביה ... חושבת עלייך כל היום.... מצטערת שלא יכולה להיות איתך, ממש לא מרגישה טוב..... לפחות מיכל תהיה לידך, שולחת בשמה חיבוק גדולללללל..... מקוה שניפגש בקרוב.... מיכל
עוטפת אותך בחיבוק ביום הקשה הזה. התרגשתי לשמע הדברים שהקראת ושהקריאו אחרים, שמצד אחד ממשיכים הלאה, אך מצד שני, עדיין קשה להאמין שהוא כבר איננו, וכשהתנגן השיר רקמה אנושית, נראה היה שאפילו החזן, מחניק דמעה. שיהייה טוב....
ערב קסום של מדורות שבערו בחלקת החולות שמאחורי הבית שלי עד שיום אחד באו ובנו שם גן ורדים מרוצף באבן ולא השאירו שטח שניתן להבעיר בו מדורה באיזור הבית שלי וזוכרת את הימים שכל חבורה בנתה לה את ערמת העצים שלה לעשיית המדורה וסביב המדורה אז עמדנו יחד הורים והילדים גם יחד עד השעות הקטנות בשנים האחרונות המירו את המדורה בהקמת מנגל בחצר הבית שבוע טוב לכולם