לילה טוב

ג ב ש ו ש

New member
לילה טוב../images/Emo29.gif../images/Emo88.gif

היי חבר'ה.. אני מנצל את ההודעה הזו כדי לכתוב משהו: מחר בע"ה יש לאחי הקטן בר מצווה
אז אממ אני לא יהיה נוכח הרבה פה,תשתדלו לשמור על סדר כמה שיותר אני בטח יהיה רק בצהריים ממש קצת..
אז שיהיה לנו לילה מושלם ובוקר טוב בע"ה..
צ'אוו...

לילה טייב!../images/Emo187.gif

גבי המון מזל טוב! ^_^ יש לי חברה שכבר אומרת לי לילה טייב כל לילה במקום טוב

ג ב ש ו ש

New member
בוקר טוב,בוקר טוב...../images/Emo70.gif../images/Emo88.gif

חחחחח
יאא היום הבר מצווה בע"ה
איזה כייףף...
שיהיה לכם יום מושלםםם
אשתדל להיות פה קצת בצהריים
צ'או...

../images/Emo42.gifבוקר טוב אנשים :]../images/Emo187.gif

גיליתי היום, שאם אני לא חוזרת לישון/לנמנם בזמן שאני מתארגנת, לוקח לי בערך חצי שעה להתארגן. P: [זה כמובן אם אין בעיות עם בגדים
אבל בזמן האחרון אין :]] וזה נחמד להיות מוכנה ב7:35 ואז לבוא למחשב (ולשמוע מוווווזיקההההה
), אבל זה גם קצת מתסכל כי אני עייפה ויכולתי לישון >_> הייתי הולכת עכשיו אבל אני כבר במחשב, וגם אני עם נעליים ולמי יש כוח עוד פעם להוריד ולנעול את האולסטאר? :| יש לי נטייה לכתוב מגילות על דברים שטותיים. תתמודדו. =]

היום בתפוז אנשים ../images/Emo151.gif

לינה בכר אשר מעבירה סדנאות רייקי לגננות תענה לשאלות הגולשים בפורום גננות הערב בשעה 18:00
יוסי אזולאי, יגיע הערב, בשעה 19:30, להתארח לייב ב-BlogTV. שרשרו שאלותיכם כבר עכשיו http://www.tapuz.co.il/blogtv
"חִמשוּר" – תחרות החמשירים של פורום אק' חלופית ללשון עברית (אח"לה) מתחילה היום! צרפו מחמשיריכם (על פי הנושא היומי הנבחר) לשרשור בפורום
רוצים לזכות בכרטיס להופעה של דנה ברגר? ענו על החידה בפורום: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=1404&msgid=67179246 ותוכלו לזכות באחלה פרס.

ג ב ש ו ש

New member
../images/Emo39.gifצהריים טובים../images/Emo39.gif../images/Emo88.gif

כפי שהבטחתי אמרתי שאני יהיה פה קצת בשעות הצהריים
יאיי אני מתרגש לבר מצווה של אחי חחח
שיהיה לכם המשך יום נפלאאאא

ג ב ש ו ש

New member
טנקסס../images/Emo13.gif../images/Emo88.gif

חחח דווקא לא רואים שלא היית פה כי השארת הרבה הודעות שלך
חחח אין עלייךך

../images/Emo29.gifלילה טייב!../images/Emo187.gif

התכוונתי ללכת לישון עוד היום, זתומרת לפני חילוף התאריך, אבל נגוזה התקווה.
קרה היום (לא לי) משהו לא נעים [בלשון המעטה (גם "הלשון המעטה" זה בלשון המעטה)], וזה עשה לי ממש ממש רע.
אבל דעתי מוסחת מזה ע"י הכורסה החדשה שלי, הכירבולית החדשה שלי, הדיסק של הפסטיגל (קיבלתי מה
נים וזה
), והגרבי-ברך-פספסים-אצבעות החדשים שלי.
גבי איך היה בבר מצווה?! או שאתם עדיין שם.. oO

למעלה