למשי../images/Emo51.gif../images/Emo96.gif
תודה על העידוד מחכה לשיפור בשינה , על פרויקט "התמורה "ספרתי כאן ,זהו פרויקט שדומה לבנק הזמן או קהילת שרשרת . שזה כל חבר בקבוצה תורם מהיכולת שלו ומקבל מממשהו בקבוצה לפי זמן ההשקעה . לדוגמה הסתפרתי אצל ספר חבר בפרויקט התספורת והפן שווים כשעתים , לספר מגיע שעתיים ממשהו אחר בקבוצה ,בחר לקבל שעתיים של סידור ארונות . אני נתתי שעתיים בארגון הפרויקט (אני חברה בצוות המוביל) יש לנו פותחות בטרות, מסגסטים ,רפואה אלטרנטיבית,מורים , הסעות,מנקה , אופות בשלניות,תפרות לתקונים קליםועוד.. ואפילו פועל קורס לאנגלית ,וסימו קורס הנהלת חשבונות בקרוב יגשו למבחן של משרד העבודה. הפרויקט היה פרי יוזמה של סטודנטיות לעבודה סוצאלית ,באגף הרווחה .הן סימו את שנת הלמודים ואנו ממשכים היום עם ליווי של עמותת "עיצה" עמותה העוזרת לקבוצות לעזרה עצמית . היחוד של הקבוצה שלנו מבנק הזמן שאנו מנהלות פעילות חברתית אחת לשבועיים וכמו כן יש תת קבוצות ליציאות משותפות ,ארוחות ערב ,טיולים. הפרויקט מיועד לתושבי ק.חיים וק. שמואל .אבל מקוות להרחיב לכל חיפה . מאחר ושתי השותפות שלי בצוות המארגן פרשו מהצוות,והצוות החדש לומד, יצא שאני ארגנתי את מסבת חנוכה ,והיה מאד נחמד. מזמינה תושבי הקריות להצטרף אלינו .פנו אלי במסר ואתן עוד פרטים.