לילה טוב

לילה טוב ../images/Emo24.gif

חזרתי מערב של פרויקט תמורה , חגגנו את חנוכה , הפעם כל הערב היה באחריותי היה מוצלח וחלק מהדברים שהיו בו העביר אלכם בימים הקרובים. וכרגיל לא מצליחה לישון...אופ שונאת את האלכסון......

meshi4

New member
הים הרגוע.....מה זה

פרוייקט תמורה? אם הערב היה באחריותך ויצא מוצלח הסיפוק האישי גדול ונהדר. נדודי שינה........מוכר וידוע .הלילות הלבנים האלה היו מנת חלקי בשנים הראשונות.תודה לאל זה השתפר.

למשי../images/Emo51.gif../images/Emo96.gif

תודה על העידוד מחכה לשיפור בשינה , על פרויקט "התמורה "ספרתי כאן ,זהו פרויקט שדומה לבנק הזמן או קהילת שרשרת . שזה כל חבר בקבוצה תורם מהיכולת שלו ומקבל מממשהו בקבוצה לפי זמן ההשקעה . לדוגמה הסתפרתי אצל ספר חבר בפרויקט התספורת והפן שווים כשעתים , לספר מגיע שעתיים ממשהו אחר בקבוצה ,בחר לקבל שעתיים של סידור ארונות . אני נתתי שעתיים בארגון הפרויקט (אני חברה בצוות המוביל) יש לנו פותחות בטרות, מסגסטים ,רפואה אלטרנטיבית,מורים , הסעות,מנקה , אופות בשלניות,תפרות לתקונים קליםועוד.. ואפילו פועל קורס לאנגלית ,וסימו קורס הנהלת חשבונות בקרוב יגשו למבחן של משרד העבודה. הפרויקט היה פרי יוזמה של סטודנטיות לעבודה סוצאלית ,באגף הרווחה .הן סימו את שנת הלמודים ואנו ממשכים היום עם ליווי של עמותת "עיצה" עמותה העוזרת לקבוצות לעזרה עצמית . היחוד של הקבוצה שלנו מבנק הזמן שאנו מנהלות פעילות חברתית אחת לשבועיים וכמו כן יש תת קבוצות ליציאות משותפות ,ארוחות ערב ,טיולים. הפרויקט מיועד לתושבי ק.חיים וק. שמואל .אבל מקוות להרחיב לכל חיפה . מאחר ושתי השותפות שלי בצוות המארגן פרשו מהצוות,והצוות החדש לומד, יצא שאני ארגנתי את מסבת חנוכה ,והיה מאד נחמד. מזמינה תושבי הקריות להצטרף אלינו .פנו אלי במסר ואתן עוד פרטים.

meshi4

New member
רעיון מאוד יפה

מתפעלת ללא מילים.ואם מתמידים בפעילות הזאת כולם מורווחים.זה מזכיר איך חיו פעם.....כששילמו מוצר תמורת מוצר.

למעלה