ואללה, תקראי...
כולם פה כותבים בקודים. אני כתבתי טיפה יותר דומה לאיך שמדברים בחיים.. אבל זה לא החיים, זה פורום תפוז, הא? כשהתחלתי להקליד הייתי תחת הרושם שבחור כתב את זה. לא מעט בחורים אומרים את זה. הענין הוא כשבחור אומר את זה, אז זה בדרך כלל מקרה של בדיחה לא טובה, או סתם אחד שמדבר שטויות. אבל אני תפסתי שבחורה כתבה את זה (את!), זה אומר שזו בדיחה ועוד אחת שהצחיקה אותי? אז אני צריך לבוא ולהרצות כמו איזו זקנה? אז התנצלתי. אני לא חייב אני לא צריך. בחרתי. בסך הכל ניסיתי להיות נחמד. אין היום הרבה אנשים באמת נחמדים במחוזותינו. זה מאד נחמד להעריך משהו,לא שקיטרת. בפורומים אחרים כותבים אחרת. אני לא חושב שהבולשת מצוטטת פה, וגם אם כן, אני לא היתי כותב כאן דברים כאלה דיסקרטיים. אני אישית לא חושב שצריך ללכת עד כדי כך רחוק בשביל לשמור על אנונימיות. אני יודע טוב מאוד שחברי פורומים נפגשים פנים מול פנים, ואני חדש פה, ואתם נזהרים. לא להעליב,אבל זה טיפה מזכיר לי את שומרי הסף שמעיפים אנשים תמימים, ומכניסים עושי צרות. ואללה. אני אפילו לא הולך להכנס לענין פינק פלויד/פיינל קאט/פארארנויד אייז, כי באמת אין לי מושג למה בחרת את הכינוי , אוקי? בואי נגיד שהייתה לי סיבה? מה שכן יש לי לכתוב שמאד אהבתי שציטטת מדוגלאס אדאמס. זה מעניין, כי אני עכשיו נזכרתי שדוגלאס אדאמס היה חבר טוב של דיוויד גילמור, אם זה קשור בכלל? הענין הוא שאני מת על מה שהוא (אדמס) כתב בענין "פיסות הנייר הירוקות". למי שלא מבינ/ה הכוונה לדולרים, וכסף באופן כללי, ולמה שלא לפתוח את הספר הראשון בסדרת מדריך הטרמפיסט לגלקסייה, שם נמצא הקטע של פיסות הנייר. בלי להרוס לך את הציטוט, ענין הדגים זה מאותה סדרה, כרך אחר. תראי איזה הסבר ארוך לענין פשוט? בשיחה נורמלית היינו מבינים אחד את השנייה ישר. בדיוק בשביל זה קשה להעביר מסרים מסוימים בכתיבה כזאת ברשת. אם את יכולה לקרוא עוד פעם את הפסקה הראשונה שכתבי אי שם ב"עבר", אני התייחסתי לענין הירידות באופן כללי. אני אשמח לקבל תגובה על ההשקפה שלי. לא שאני צריך שיאשר ואותי, אבל מענין אותי מה את חושבת. סבבה. אם את תכתבי עוד פעם WHAT THE FXXX, אני לא בטוח איך אני אגיב LOL אני כנראה אצחק (-; LOL ביי