לילה טוב

wasted years

New member
לילה טוב../images/Emo108.gif

לילה טוב לסוטה האוקראיני לילה טוב לאלה הצ'יבורשקייה.. לילה טוב ל nasty לילה טוב לרונלד לילה טוב לשוריק מלבורו לייט קצר. לילה טוב לאמילי הקפוסטה לילה טוב למרינקה
לילה טוב לכולם. לא שאני הולך לישון או משהו

AeroSlash

New member
לילה טופ.. ../images/Emo29.gif|כוכבים||כוכב נופל|

תודה עויימר..

M a r U s k A

New member
../images/Emo99.gif

חחח עומר הזכרת לי איך טניה שלחה אותך לקנות לה מלברו לייט ארוך בקופסא קשה
חחחח

wasted years

New member
../images/Emo12.gif

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא איך שכחתי אותך? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא הנ הנה.. לילה טוב גם לולן

s h u r i k

New member
חחחחחחחחחחח אני מת ../images/Emo6.gif

אני לא יכול להפסיק ליצחוק... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרג אותי ...חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אחד שאני מכיר (לא ידיד ולא חבר, סתם יודע מי זה) היתנשק עם חברה שלו.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני מת, קיצר באמצע הנשיקה הוא היתעטש חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אין זה פשוט הורג אותי... אז באמצע הנשיקה הוא היתעטש נגח בחברה שלו ושבר לה את האף חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה קטע לפיספוסים זה.. חחחחחחחחחחח ממש שבר לה את האף!! עכשיו היא הולכת עם אף חבוש בבית ספר.... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה הקטע של המאה!!

vk3

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ענקקקקקקק... הומור שחור חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בטלוויזיה פעם הראו אחד שהתעטש לתוך הנשיקה הצרפתית וכמעט חנק את בת זוגתו... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה