לילה טוב מה אתם מתכננים לעשות מחר בבוקר?
ל לחיות בהרמוניה New member 9/12/03 #1 לילה טוב ../images/Emo1.gif ../images/Emo29.gif מה אתם מתכננים לעשות מחר בבוקר?
ה המתבוננת New member 10/12/03 #4 איזה כיף קניות ../images/Emo13.gif ראית משהו שמצא בעיניך ? איזה סגנון את אוהבת ?
K kung fu New member 10/12/03 #5 ראיתי הרבה דברים יפים ../images/Emo13.gif קשה לי לתאר במילים את הסגנון. גם הסגנון בכל תחום הוא שונה. בקיצור, יש לי טעם משובח טוב, סגנון נקי אפשר להגיד באופן כללי.....
ראיתי הרבה דברים יפים ../images/Emo13.gif קשה לי לתאר במילים את הסגנון. גם הסגנון בכל תחום הוא שונה. בקיצור, יש לי טעם משובח טוב, סגנון נקי אפשר להגיד באופן כללי.....
N natalynataly New member 11/12/03 #7 הבוקר... אני מתכננת לסדר ולנקות.... לקפל ולגהץ...... וממש כיף לי! לעשות סדר בבית (המבולגן למדיי) שלי.... עושה תחושה נעימה.. של חזרה לשגרה, של יציבות . באותה הזדמנות אני עושה סדר בראש שלי... "מגהצת" את המחשבות.... יום נהדר לכולם! נטלי
הבוקר... אני מתכננת לסדר ולנקות.... לקפל ולגהץ...... וממש כיף לי! לעשות סדר בבית (המבולגן למדיי) שלי.... עושה תחושה נעימה.. של חזרה לשגרה, של יציבות . באותה הזדמנות אני עושה סדר בראש שלי... "מגהצת" את המחשבות.... יום נהדר לכולם! נטלי
ל לחיות בהרמוניה New member 12/12/03 #8 זה כיף! שמתי לב באמת שכשעושים סדר פיסי, אז גם מבפנים דברים מסתדרים לנו... שהנקיון הפנימי מושפע מהחיצוני.... מעניין.
זה כיף! שמתי לב באמת שכשעושים סדר פיסי, אז גם מבפנים דברים מסתדרים לנו... שהנקיון הפנימי מושפע מהחיצוני.... מעניין.