לילה טוב פורום יקר

oshiko

New member
לילה טוב פורום יקר

חזרתי עכשיו בחתונה - עדיין מרגיש את הרגלים שניסו להשתלב בריקוד של הצעירים. מר בחור יצא בבוקר צפונה, ראה שיש לו זמן עד לאוטובוס הבא, החליט לעשות מחווה ולקפוץ לסבא-סבתא ברעננה. נכון חמוד מצידו? ההורים שלי היו מלאי התפעלות מהנכד הלוחם שלא שוכח אותם. נראה לי עשה אותם צעירים בכמה שנים.

מאקי

New member
עדיין 6.11.. ושוב לילה טוב../images/Emo13.gif

אצלי.. התקשר המלך הערב... סיפר על כך שקפא לו התחת... סיפר על המקום החדש.. חייך דרך הטלפון.. אמר ששכח לי את ענין הנדוד של המעיל... וצחקנו מחכה לשמוע אם ידיע לשבת לרגילה יום א ובכלל. מה שמנחם שזה קרוב 55 דקות בטיסה שפויה. התחיל החורף.

ע ו מ ר 4

New member
שמחה לך שגם את כבר

נקראת מחויכת.... יש משברים קטנים... שוכחים וממשיכים הלאה... בהצלחה ליוד בדרכו החדשה. וגם לך יוד של מולי.....שם בצפון. ולבת של....ולבן של... ולכל הילדים כולם.

מאקי

New member
מהבית שלנו לגדוד

כשאני הנהג... זה 55 דקות לפחות היה עד לפני 15 שנה... כשאבא שלו עוד היה שם.. כעת השתפרו הכבישים פלאים לא??? וקפא לו כי אחרי החום והמדבר הקיצי שלך... רמהג והחורף שהתחיל.... ככה קר לו. יהיה בסדר עוד שנתיים וארבע הוא אחרי. אפילו פחות. הנה שיא האופטימיות איך את? עומר מה איתכם? יש תשובות? חדשות? ללט.. אני הולכת לישון. אני הרוגה.

חשבתי טיסה

אני יודעת 55 דקות לאילת ,אבל פה ממש לא קפוא. אנחנו כבר התאוששנו והתרגלנו למעמד החדש. שנתיים וארבע ? קטן עלייך. אצלנו אחד עוד 8 חודשים, השני לפני הקבע עוד שנה וחודש.

sofia4

New member
גם באיזור השפלה אני מדווחת

על קור ''אמא את לא מבינה כמה קר...''. אבל כיף מתחת לפוך..

החייל שלי עד אתמול היה בשפיץ של

החרמון וכשהתקשר יכולתי לשמוע את נקישות השיניים שלו וכדבריו "אמא כל כך קר כאן שקפא לי הרוטב". בינתיים ירד לשפלה ועוד מעט לנגב לביסל"ח למכ"ים. מן הפח על התחת כמו שאומרים במחוזותינו.

סמדר בנ

New member
לא פלא

שהיה לו קר. דיברו בבוקר שיש סימני שלג בחרמון (תהיתי מה זה אומר "סימנים"?) בהצלחה לבן בקורס

למעלה