לילה טוב מאיקה

• פותח הנושא irka
  • פורסם בתאריך

irka

New member
לילה טוב מאיקה

מצתרפת למצב רוח שלכם אבל אין לי בדיחות היום . ב11 בלילה כול הבדיחות הולכות לנוח. אוהבת אותכם. אירקה

איפה את, בצט הפורום, מחפסת אותך...

... ולא מוצאת, בכל אופן שולחת לך אלפי חיבוקים מיליוני וכו` היי יצא לי חרוז, נחמד לא? אוהבת אותך תמיד ומקווה כבר למצוא אותך שלך forever

לילה טוב אירה...וכולם.

אני מצטרפת אליך ופורשת לי לדרכי... יש לי כמה סידורים שלא הספקתי לעשות וכבר 11(!) בערב... מחר עבודה...הילדים בטח יצחקו לי בפרצוף מול הפיהוקים שלי. אני אנסה את תרגיל מ``קקה פופו`` שלכן...למרות שנראה לי שהם קטנים מידיי בשביל זה (שנתיים וחצי עד ארבע). אז לילה טוב לכם...חלומות מתוקים לכולכם ויום טוב מחר לכולנו. אוהבת את כולכם... אני. (תוגי...החלומות שלך עם סוכרזית B-) תסמכי על זה?

אם כבר סוכרזית, יש קפה חדש...

של נסטלה, בטעם אגוזים(צבע המדבקה קצת צהבהב), מרתיחים את המים מוסיפים אחד סוכרזית(לפי הטעם, אין בזה קלוריות) מוסיפים את הקפה הטעים הזה, והינה לכם הקפה הטעים בעולם(אני מגזימה, לא נורא, אני יודעת שתסלחו לי על זה), היו שתיתי את הקפה אצל המורה הפרטית שלי למתמטיקה, לפחות אני לומדת אצלה דברים חשובים נוספים, כמו שקיים קפה כזה בעולם, והוא היה לי מאוד טעים!!!! כדאי לכולם, ובהצלחה בטעימה

irka

New member
שלום מתפוררת..

נאלמת לי פיתאום. עכשו תסלחי לי בבקשה, אני הולכת קצת לישון, מקווה שאצליח. לילה טוב לך ולכולם.מחר צריך לקום שוב.

אם את עדיין ערה יקירתי, אז ...

שלחתי לך מלא הודעות בצט, ואני עדיין השארתי את החלון של הצט שלי פתוח, כתבתי וכתבתי ואף אחד לא ענה, חשבתי שאולי זאת בעיה במחשב. נ.ב אם עדיין בא לך לכתוב בצט, כל כמה דקות אני עוברת שם לבדוק עם החזרת לי תשובות, וברגע שאראה אותך או מישהו אחר שם אכתוב בחזרה בצט אוהבת תמיד

למעלה