*לאיזה
ע עגלשון New member 1/3/15 #15 מזדהה חוץ מהקידום ומהנישואים בגיל צעיר ומעוד כמה דברים שוליים. אבל העולם הזה בהחלט נותן דברים שלצערי בבית נעלמים להם עם השנים. לא רואה טעם לחזק, המצאות בעולם האסור היא לא משהו להתגאות בו, אבל את בהחלט לא היחידה שהגיעה אליו בגלל שהיה חסר לה משהו בחיי הנישואים.
מזדהה חוץ מהקידום ומהנישואים בגיל צעיר ומעוד כמה דברים שוליים. אבל העולם הזה בהחלט נותן דברים שלצערי בבית נעלמים להם עם השנים. לא רואה טעם לחזק, המצאות בעולם האסור היא לא משהו להתגאות בו, אבל את בהחלט לא היחידה שהגיעה אליו בגלל שהיה חסר לה משהו בחיי הנישואים.
E etai677 New member 1/3/15 #21 ברוכה הבאה את בסדר. כמו כולנו.. הגעת למקום הנכון! מה לשים לך על האש? (בעיקרון זה לא שבוע בשר.. אבל שש.. אל תגלי למנהלים )
ברוכה הבאה את בסדר. כמו כולנו.. הגעת למקום הנכון! מה לשים לך על האש? (בעיקרון זה לא שבוע בשר.. אבל שש.. אל תגלי למנהלים )
ב בעל להשכרה1 New member 1/3/15 #23 בוא נגיד שלא ראיתי את מה שכתבת.   מבחינתי אני ממשיך הלאה כאילו כלום לא קרה.
D DON קישוט New member 1/3/15 #22 אוהבים אותך אליאן אין ספק שאהבה אסורה היא לא הדבר שחשבת עליו שהתחתנת אבל החיים לפעמים מובילים אותנו בדרכים שונות   לא פשוט למנוע מעצמך את התענוגות הקטנים כי בסופו של יום חיים רק פעם אחת
אוהבים אותך אליאן אין ספק שאהבה אסורה היא לא הדבר שחשבת עליו שהתחתנת אבל החיים לפעמים מובילים אותנו בדרכים שונות   לא פשוט למנוע מעצמך את התענוגות הקטנים כי בסופו של יום חיים רק פעם אחת
ק קושקושוני12 New member 1/3/15 #24 אצלי זה לקח קצת יותר זמן. אבל אני בדיוק כמוך. חוץ מהשפתיים כמובן.
ה הגעתי ובאתי New member 1/3/15 #25 לא יודע מה איתך אבל ... איך שהוא נעלמו לי 6 שנים מהחיים שלך   19+10= 35 (???)
מ מיס קונספציה1 New member 1/3/15 #28 זה כי הזמן רץ כשנהנים בצימר פתאום אחרי 5 דקות מגלים שעברו 3 שעות אתה טוב במתמטיקה, תעשה חשבון 6 שנים _____ 5 דקות = זמן בשעות צימר שמחתי לעזור
זה כי הזמן רץ כשנהנים בצימר פתאום אחרי 5 דקות מגלים שעברו 3 שעות אתה טוב במתמטיקה, תעשה חשבון 6 שנים _____ 5 דקות = זמן בשעות צימר שמחתי לעזור
מ מיס קונספציה1 New member 1/3/15 #37 רגע, זו אי הבנה, זה לא סלפי זאת אחותי שירשה את הגנים של אמא אני ירשתי את הציצים מאבא