**כבר
ה הדסי מתה על אגמי New member 28/6/05 #22 אתם רוצים שנדחה את זה?, כי הרבה לא יכולים... תגידו לי במסר כי רעות עוד שניה תרצח אותי עם כל ההודעות שאני פותחת על המפגש...חחחח
אתם רוצים שנדחה את זה?, כי הרבה לא יכולים... תגידו לי במסר כי רעות עוד שניה תרצח אותי עם כל ההודעות שאני פותחת על המפגש...חחחח
ח חופיתוש של הפורום New member 28/6/05 #14 ../images/Emo26.gifפרסומת עם רוני הדר../images/Emo36.gif עכשיו ראיתי פירסומת של תפוצ'יפס והיתה שם אחת כופי רוני הדר (תמר)... תסתכלו בפרסומת ותיראו אם זאת היא..
../images/Emo26.gifפרסומת עם רוני הדר../images/Emo36.gif עכשיו ראיתי פירסומת של תפוצ'יפס והיתה שם אחת כופי רוני הדר (תמר)... תסתכלו בפרסומת ותיראו אם זאת היא..
ה הדסי מתה על אגמי New member 28/6/05 #23 בויקר טוב(../images/Emo35.gif) אווווף וכרגיל משעמם לי וקמתי מוקדם כי היה לי חם חחחחחח בהצלחה לכל הנבחנים (אם יש) הדס!
בויקר טוב(../images/Emo35.gif) אווווף וכרגיל משעמם לי וקמתי מוקדם כי היה לי חם חחחחחח בהצלחה לכל הנבחנים (אם יש) הדס!
מ מורושה הממושה New member 28/6/05 #27 ../images/Emo41.gifבוקר טוב../images/Emo70.gif אוףף קמתי מוקדם בעעע... היום אני נוסעת לקניון... יומטוב
../images/Emo41.gifבוקר טוב../images/Emo70.gif אוףף קמתי מוקדם בעעע... היום אני נוסעת לקניון... יומטוב
א אוהדת ירוקה New member 28/6/05 #31 אנשים תבואו לפסטיבל בחיפה../images/Emo3.gif חחחח..אבל..ברצינות..מישו בא מפה?