לילה טוב לכולן

טל249

New member
לילה טוב לכולן ../images/Emo140.gif

למי שתהתה לאן נעלמנו, רצינו להודיע ש...ילדנו... אני לא אאריך, רק רציתי לעדכן שלמרות שמאוד רציתי לידה כמה שיותר טבעית (אנדו ולפרוטומיה - לא הולכים טוב ביחד...), בסופו של דבר הגענו לתל השומר למעקב בגלל מיעוט מי שפיר ביום ראשון שעבר (ה-16). אחרי דיונים עם הצוות שכנענו אותם שאני אהיה במעקב ל24 שעות במחלקת "הריון בסיכון" לפני שמתחילים זירוז, ואכן למחרת כשכמות מי השפיר לא השתנתה משמעותית - המליצו לנו על זירוז באמצעות פרוסטגלנדינים - וזה מה שעשינו (למרות שאני מאוד לא אהבתי את הרעיון, וזה גם די כאב לי...). 10 שעות אחרי קבלת הזירוז, התחילו צירים ואיתם דימום, אמרתי לאחות אבל היא אמרה שזה נורמאלי ובגלל הזירוז. אחרי 4 שעות של צירי לחץ הזעקתי את שניר מהבית (הוא לא רצה לנסוע, אבל אני התעקשתי שיביא לי דברים נחוצים מהבית ושיישן קצת...), כשהוא הגיע כבר הייתי מחוברת למוניטור, שניר זיהה האטה בדופק של העובר במהלך הצירים, וגם קישר בין הדימום לצירים, ואז התחיל להזיז עניינים, הזעיק את כל המחלקה והועברתי בריצה לחדרי לידה, להכנה מהירה ולמעקב של 4 דקות במוניטור, תוך כדי הכנת חדר הניתוח לקיסרי חירום עקב הפרדות שיליה וחשד למים אקוניאליים (למזלי, כשביקשתי משניר ללמוד על הלידה הוא היה יסודי כל כך שיכל לזהות את הבעיה בזמן) לפי מה שהבנתי, הצוות הרפואי אמר שאם הייתי מגיעה לחדר הניתוח דקה מאוחר יותר, זה היה עלול להיות מאוחר מדי.. הקטנציק נולד ביום שלישי ה 18/4 בשעה 8:40, במשקל 3030 והוא הילד הכי מדהים בעולם ! (ממש לא משוחדת אה ?!
) השתחררנו מבית החולים רק אתמול בצהרים. את כל שארית אתמול ואת היום העברנו בהכנה לברית, שהיתה היום ועברה... ברוך השם, עם לא מעט דמעות, גם שלי וגם של שניר. אני עדיין סובלת מכאבי תופת בגלל החתך ובגלל שעדיין יש לי אויר בבטן - שזה הכאב החזק יותר, עדיין מוגבלת בתנועה ונשענת על הבעל המדהים שלי אפילו בפעולות הכי פשוטות (להתרומם מהמיטה...). אני רק מתנחמת בכך שעבר כבר שבוע, ולכן לפי התאוריה אני בחצי הדרך להרגיש יותר טוב.. הרופא ציין באוזנינו כי כיום "לא מערבבים שמחה בששון" ולכן, למעט במקרים בהן יש אנדומטריומה שמפריעה לניתוח הקיסרי, לא נוגעים בהדבקויות ולא מקלים על האנדומטריוזיס למרות שהבטן כבר פתוחה. הוא גם ציין שבתור חולת אנדומטריוזיס, ההחלמה מניתוח חירום שכזה תהיה קשה, ארוכה וכואבת
, עד שאני כבר מתחילה לחשוב על אם פונדקאית כאופציה לא רעה בכלל... רציתי להודות למעיני האחת שהיתה במעקב והשאירה לנו את הכבוד להודיע, עד היום ולכולן, על התמיכה לכל אורך ההתמודדות עם המחלה (שעוד נברר מה קורה איתה לאחר ההיריון והניתוח), לכל אורך ההיריון ובכלל איתן כבר בוכה - אז אני זזה
לילה טוב טלי, שניר ו... איתן

נעמי 17

New member
מזל טוב!!!!!../images/Emo65.gif

יש לנו בן בכור לפורום!!!! קולללולו! שאיתן, ואתם אבא ואמא תהיו מאושרים ובריאים תמיד

|מזל טוב, חמודים ../images/Emo24.gif|לב

טלי מתוקה תרגישי טוב,מצטערת לשמוע שלא היה קל -אבל לדעת שאחרי זה יוצא אושר גדול ,אני מניחה שזה מנחם ומתקבל בהבנה!!! עכשיו את יכולה לומר למי שעדיין לא חוותה לידה האם צירי לידה כואבים יותר מכאבי האנדו'??? לא נראה לי הגיוני שיש כאב יותר חזק מכאבי האנדו'. ברכות ואיחולים חיבוקים ונשיקות על הרחבת תא משפחתכם

טל249

New member
ולגבי הכאבים...

אני מקווה שתראי את זה כי זה קצת מאוחר על מנת שההודעה תקפוץ אבל.. אני "זכיתי" לחוות רק את תחילתם של הכאבים, תוך 8 שעות מתחילת הכאבים אני כבר הייתי מורדמת על שולחן הניתוחים (וזה אנחנו מכירים לא ?!) ממה שאני חוויתי תחילת הצירים הם צירי לחץ - מה שאומר שמרגישים יותר לחץ (אני מתנצלת מראש על התיאור - אבל זה מרגיש יותר כמו כשיש קקי מאשר כאב ממש), במשך 4 השעות הראשונות אפילו לא ממש הבנתי שזה "ה"צירים", ואח"כ כבר דברים קרו כל כך מהר... ואני רק התרכזתי ב"לא ללחוץ" והכאב, לפחות בשלב הזה, לא היה כל כך חזק, כמובן שבלי שניר מאחורי שמעסה לי את הגב, זה לא היה כל כך קל. לכן, לפחות ממה שאני יודעת, הצירים הראשוניים פחות כואבים מכאבי האנדו'. מאחלת לכולכןן להרגיש את הכאבים האלו ולהשוות בעצמכן...
תודה על הברכות טלי

שם מדהים -מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif../images/Emo141.gif

ברכות למכביר לרגל התרחבות המשפחה
נשמע קשה אך נראה כי שרדת בגבורה ראויה לציון
עכשיו עפ"י הספרים אמור להיגמר הדיכוי ההריוני - מקווה שימשך וימשך וימשך וימשך ויסורי האנדו' יחסכו ממך לזמן ארוך. מאחלת החלמה מהירה, התחזקות והנאה מההורות.

lee E

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo151.gifמזל טוב!!!!!

איזה יופי בדיוק בתאריך של התאומים שלי! נחגוג ביחד!!

orel06

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo89.gifקולולולווווו../images/Emo95.gif../images/Emo65.gif

המון המון מזל טוב . לילות בלי שינה
ונחת , הרב המאד נחת מהיורש הקטן

ha1231

New member
../images/Emo49.gif ברכות ואיחולים

היום רציתי לשלוח אליך מסר לשאול מה קורה איתכם? אך קיבלתי תשובה ואני שמחה לשמוע שאת אחרי זה, צר לי לשמוע על כל מה שעברת אך עם כל האושר להיות עם איתן שווה הכל. שתהנו מכל רגע ורגע ללא שינה, הרבה נחת, אושר ושמחה. נשיקות מזל טוב חן

נטלי0000

New member
איזה כייף!!! אהבתי את השם -איתן

הצטערתי לשמוע על הלידה הקשה והמלחיצה, כרגיל כל דבר שהוא כואב וקשה הוא יותר כואב וקשה כשיש לך אנדו- סיפור חיינו... אבל איזה כייף שאת אחרי ושיש לך בעל מקסים ועכשיו גם בן מקסים והוא גם בטוח לא יסבול מאנדו... מקווה שתחלימי מהר ותתחילי להנות מהמתנה.

ר ו מ י ה

New member
איזה יופי! מזל טוב ענקי ../images/Emo95.gif

את מתארת דראמה מפחידה שב"ה נגמרה בטוב
מזל גדול ששניר עשה שיעורי בית והיה עם יד על הדופק (תרתי משמע)
א י ת ן הגיע לעולם- איזה שם מקסים! ברכות ברכות ושוב פעם ברכות עשיתם את זה אתם אימא ואבא מזל טוב ענקי

שון001

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif וגם ../images/Emo24.gif

המון המון
מזל טוב לאיתן ולכם ההורים

../images/Emo124.gifמזל טובבבבבבבבבבבבב

מזל טוב להוריים הטריים. עברתם דרך לא קלה( טלי עדיין עוברת
) אבל עמדתם בה בגבורה. ואני בטוחה שאיתן מפצה על הכל
אז המון מזל , הרבה שנים של אושר בריאות ונחת מהקטן. נ.ב תשלחו תמונה

איזה אושר....../images/Emo65.gif

טלי ושניר היקרים! מאחלת לכם שתהנו מכל רגע עם איתן (גם בלילות ללא השינה) אל תשכחו לשלוח תמונה.... ומי יתן ותרוו ממנו הרבה נחת. רני

liatsw1

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב יקרים../images/Emo65.gif

בס"ד כ"כ שמחתי לקרוא את הבשורה המשמחת
. שיהיה בשעה טובה ומוצלחת. נשמע בכלל לא פשוט מה שעברת, אבל ב"ה אתם אוחזים את איתן בידיכם. שתרבו ממנו הרבה נחת והרבה הרבה בריאות. תודה לכם על כל התמיכה ושתמיד תזכו לבשרנו בשורות כאלה משמחות.

yaelma1

New member
מזל טוב../images/Emo102.gif

שתגדלו אותו בנחת, בשמחה ובקלות והרבה הרבה הצלחה איתו ובכלל.

מזל טוב........./images/Emo95.gif../images/Emo77.gif

לטל ושניר....המון המון...ברכות ואיחולים..... להולדת איתן [שם מדהים....ממש יפה] עברת דרך קשה, וכל הכבוד לשניר שלמד וידע והציל בסופו של דבר את המצב, ולך....הכי הרבה על הדרך הלא קלה שעברת, ובגבורה עמדת בה....כל הכבוד.... והנה יש לכם פרי אהבה...מתוק ומקסים [אני בטוחה].... שהוא יהיה בריא, שאתם תהיו בריאים.... ותמשיכו להיות זוג כל כך מיוחד ומקסים... מאחלת לכם ...כל מה שאתם מאחלים לעצמכם.... המון מזל טוב

millerit

New member
איזה אושר

מזל טוב לכם, הזוג המקסים של הפורום הזה. מגיע לך כל האושר שבעולם, אתם פשוט נפלאים. שתזכו לגדל אותו בנחת ובאושר. מילרית

טל ושניר ואיך לא איתן כמובן../images/Emo95.gif

בהמשך למה שכתבתי למטה עכשיו משהו אישי מזל טוב כל כך שמחה לשמוע שסוף סוף אתם חובקים ילד שללא ספק מדהים. מצטערת לשמוע איך עברה הלידה אבל אני שמחה שאת אחרי כל זה והאושר יגדל ואת תשכחי את כל הסבל המיותר שעברת ותהני מאיתן ומהאושר שהוא מביא לכם. שוב המון מזל טוב מאוד מרגש לשמוע שמכל מה שאנחנו עוברות בסופו של דבר אנחנו כן יכולות לזכות במתנת האושר המושלם שלו אנחנו מחכות ומצפות כל כך. להמשך ימים מאושרים ושמחים ומי יתן והחיוך הזה ישאר לכם לעולמים נשיקות והמון אהבה

../images/Emo24.gifשוב - המון מזל"ט../images/Emo24.gif

שוחחתי מספר פעמים עם שניר לאחר הלידה. בשלב מסוים, אחרי מספר שיחות הפסקתם לענות לשיחות ול - SMS. מאוד דאגתי כי בשיחה האחרונה כשדיברתי עם שניר הוא אמר שאת מאוד סובלת. בשישי שעבר, אחרי הרבה נסיונות להשיגכם, התקשרתי לתה"ש לשאול מה קורה. כשאמרו לי שהועברת למלונית נרגעתי, והבנתי שהכל הסתדר. מאחלת לכם המון נחת, אושר ושמחה עם איתן.

למעלה