לילה טוב לכולם~!

DjXtrem

New member
אתה כזה צומי

זה כזה עצוב ועלוב תראה כמה הודעות כתבת בגלל הודעה אחת שלי קיבלת תצומי שלך עכשיו אל תתקרב לשירשור של הOOOVOOO ודי לחשוב שלמישהו אכפת ממה שאתה כותב כולם חושבים ויודעים שאתה בדיחה חוץ מ4 אנשים אף אחד כבר לא מתיחס אליך כולם מסננים אותך מרוב שנמאס להם מהפיגור שלך ואל תגיד שאתה לא הורס לכולם כי אם לא היית הורס לכולם לא היית מגיב להודעה אחרת יש מספיק הודעות שאתם כבר רבים בהם למה לריב בעוד הודעות מה אתה לא מסתפק בצומי אתה צריך עוד ועוד ועוד

DjXtrem

New member
יסתום מי אמר לך לרדת מיוני

אמרתי לא לכתוב בהודעה על הOOVOO בשירשורים אחרים תריבו כמה שבא לכם אתה כזה סתום קיר כבר יותר חכם ממך מה כל דבר צריך להסביר לך? אולי אני פשוט צריך לכתוב לאט יותר שיהיה לך קל יותר לקרוא ר מ י א ל ת ת ק ר ב ל ש י ר ש ו ר ש ל ה ooVoo ע כ ש י ו א ת ה מ ב י ן ? ? ? ? ? ? ?

DjXtrem

New member
אני זה לא יוני ואני לא מדבר בשמו

אני מדבר בשם עצמי ואני אומר לך אתה רוצה לריב אם יוני תריב אם יוני אבל אל תתקרב להודעה ההיא כי אז אני אלמד אותך מזה להציף תפורום בשטויות מפגרות

DjXtrem

New member
שוב אני זה לא יוני אני לא הבוס שלו גם

ככה שאני לא אומר לו מה לעשות אני אומר לך שיש מספיק שירשורים שאתם יכולים לריב בהם אז בשירשור אחד לא תריבו שירשור אחד לא יתבלגן

תראה, מר מטומטם.

אם זה לא יהיה אני, זה יהיה מישהו אחר שיהרוס לך, רק כי רבת עם כל הפורום. אכלת את החרא של עצמך.

לא ענה?

זה שקר,הוא הגיב בהודעה שלי,בכוונה כדי לפגוע בי, אם אתה לא מצדיק את זה שאני מפריע בהודעה של יוני אז אני לא מצדיק את זה שיוני מפריע בהודעה שלי

רמי כנס כנס

באמא שך אולי צא לחופשה אתה צריך את זה נכון??? יש פה את שער מנשה =\ בוא נרשום אותך יתנו לך את הכדורים שאתה צריך ולנו יהיה שקט לכמה זמן =\

שירנוש, דיברתי עם שער מנשה.

הם לא מוכנים לקבל אותו, ההוצאות על התרופות יהיו גבוהות מדי.

חחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יוני בעצם שלא יקחו אותו =\ שיעשה להורים שלו טרור וכאלה אני אקבל התקף לב אם הוא יהיה באזור בני סלע היה פה ולא פחדתי =\ ממנו כן

למעלה