לילה טוב לכולם~!

בואינה ילד מפגר כזה אה לויין הזה

אפילו הרופאים בשער מנשה יצתרכו לקחת כדורים בגללו, חחח הוא יכול לשגע אותם

אתה יודע אממממ

לא באתי \להצחיק אותך זה רציני !

רמי חשבת על חופשה בהוספייס?

תשמע לי חסר חיים חולה נפש מטומטם. חפש את החברים שאין לך אי שם רחוק מפה... בכל מקרה נראה לי תפוז מהגן על היצור החולני הזה ונותן לו גב חזק מאוד... מענין איפה כל המנהלים של הפורום.... תגיד לי רמי חשבת על חופשה בהוספייס? תנסה זה מקום רגוע מלאה אווירה טובה. יאלה תעוף מפההה כבר אידיוט... רמי במקום לחיות ע"ח ביטוח לאומי ולהיות מובטל כרוני תצחפש את החיים שלך.. הבנת את זה ברוך????

מיי דיי כבברר תתבגר

הוא נדחף הוא התחיל הוא ככה והיא ככה דיי תמצא לעצמך חיים ותתבגר מה זה פה גנוווןןןןן??? תפסיק להגיב בהודעות שמבקשים ממך לא להגיב תפסיק לעשות דווקא כמו איזה ילד בן 4 יאללה חאללללסססס אתה באמת מתחיל לעצבןן כבר לא רוצים שתגיב אז אל תתתגייייב ואל תתחיל לי עכשיו עם מידניות חופשית ופורום חופשי סעמו זה הודעה שאני\יוני\טל או כל מישו אחר כתב וביקשנו שלא תתערב אז תתפפפפפסייייק יאאאאאאאאא בייבי

חחחחחחחחח אני יכול להידחף לשירשור?

פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז חחחחחחחחחחחחחחחחח וואלה לא היתי פה מלא זמן במיוחד בפורום ולפעמים כשאני עצוב אני ניכנס כדי לצחוק לבד כמו אהבלללללללל חחחחחחחחחחחחחחחחחח אללה שבת שלום לכולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם..........:)

תן לה בקפה מרמורק אחי../images/Emo6.gif

אחי שבוע טוב איפה אתה תגיד לי. ? יאלה איתך חחחחחחחחחחחחח אני כל יום מחפש אותך בקפה מרמורק חופשי אני שם :))) תן לה בקפה ועוגה וטופס ווינר במרמורק 50 שקל תן לה בעמית מוכר חסילונים בשוק הבוכרים :))) אחי מה מזכיר לך הדבר הבא. : "בסרים על האש" זכור לך דבר כזה? חחחחחחחח במסעדה ההיא זכור לך אחי.?:))) תן לה בעמית מביא את כל הכוסיות של שנקין חחחחחחחחחחח שבוע טוב אחי

למעלה