לילה טוב לכולם~!

לילה טוב לכולם~!

חלומות סונול, כמו שאומר דדינקה שלנו.

ושלא יחשבו שאני נדחף

להודעות לא של יוני, נכון לעכשיו ההודעה של יוני לא משורשרת אל הודעה של גולש אחר,וגם בסיום ההודעה תגובה שלי,ההודעה של יוני לא משורשרת אל הודעה של גולש אחר, אל יוני אני נדחף כי הוא גם מפריע לי, אני מתכוון ליוני שטרית

יאווו

רמיי דיי דיי כברר לדבר בליי קשרב דברים שלא לךך דיייי יוני כולה אמר לילה טוב ואתה נדחפת אם ההודעה המטומטמת שלךך חאלללס רמיי תמצא לעצמך חיייים ומהרררררר חתיכת
מפגר

DjXtrem

New member
אז תסביר לי איך אתה קשור

להודעה של יוני בקשר לooVoo

DjXtrem

New member
אתה רואה שאין לך תשובה אז אתה מחפש

תרוצים להרוס לאחרים בזה שהגבת להודעה של יוני שקשורה לoovoo הרסת לכולם לא רק ליוני ובגלל זה כולם רבים איתך וכולם שונאים אותך בגלל החוסר טאקט שלך בזה שאתה מחפש רק להרוס יש מספיק הודעות שאתם רבים בהם אתה לא צריך להתערב גם בהודעה הזאת היא לא קשורה לא אליך ולא לבלוג אז אל תדחוף תאף שלך בכמה שירשורים אתה צריך לריב בשביל לצאת מרוצה מה כל שירשור שיוני יפתח ישר תתערב וישר תנסה להרוס בשביל לקבל תצומי שלך? וכן זה צומי שאתה מחפש כי שיוני לא ענה לך בהודעות האחרות אז כתבת שהודעה החדשה שלו אז רמי תבין שיוני לא כמוך הוא לא 24 מול הפורום מחכה להודעות שלך הוא בכלל לא ליד המחשב עכשיו ובגלל זה אתה לא מקבל תצומי שלך אז קצת סבלנות אבל למה להרוס לכולם בגלל שאתה רוצה לריב?

למעלה