לילה טוב לכולם...

העכביש2

New member
בקצב הזה שאת מזמינה את כולם...

כאן לפורום זה יהפוך להיות כמו הופעה של U2 בלונדון!!!! אני מבקש להרגע! תראי לי ת.ז בבקשה.......

../images/Emo6.gif

אין לי ת.ז מסיבות די מצחיקות... רוצה לשמוע? ואני משתדלת להגיע למצב של הופעה של שלמה ארצי... לא יותר לא פחות!

העכביש2

New member
בטח שרוצה לשמוע....

גם אני הייתי מעדיף שלא תהיה לי ת.ז. ....התמונה שם היא אחת המגעילות שנראו בארץ-ישראל!!!!

exterior

New member
זה מנגנון הגנה בשם רציונליזציה....

(ותודה (?) לך פרויד...)

העכביש2

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

היית חייב נכון??? לא יכולת להתאפק אה?
ג'רק!!!

ת.ז סיפור שהיה כך היה....

מגיל 16 אני מוצאיה ת.ז לפני כמה חודשים הלכתי והוצאתי שוב פעם ה6, אני יורדת במדרגות יוצאת מהמשרדים חוצה את הכביש... ובום!!!! אין ת.ז... שוב הלכה לה לאיבוד בזמן כה קצר. אחרי שבועים הלכתי הוצאתי שוב זאת שהכינה לי אותה אמרה שלי שאני מוכרת לה צחקקתי ואמרתי לה שלפני שבועיים הייתי אצלה והוצאתי ת.ז, היא הסתכלה במחשב ואמרה שבמשך כל השנים 7 פעם אני הוצאתי ת.ז אצלה. בנוסף חתמתי על טופס אזהרה שמה חלילה אני עושה סחר בת.ז.

GPZiv

New member
איך לעזאזל??? ../images/Emo5.gif

מאבדים תעודת זהות בממוצע של אחת לשנה?

אחת לשנה?

הרגע אמרתי שאיך שירדתי במדרגות היא הלכה לי לאיבוד לא עברו 30 דק והיא איננה.... וזה מה שניקרא כישרון

GPZiv

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

קורה?! פעם... פעמיים... אבל 7?!
אפשר להבין את החשד לסחר...

לא מצחיק ../images/Emo3.gif

זה עלה לי הרבה כסף.... האמת: אני מוכרת את זה לילדים בני 13 ומעלה שרוצים לקנות סיגריות ושתיה

GPZiv

New member
תנסי פלסטינאים

הם בטח ישלמו יותר...
למרות שבמחשבה שניה...

העכביש2

New member
7 פעמים??? הולי מולי......../images/Emo12.gif

את באמת כישרון כישרוני.... קרעת אותי מצחוק כשאמרת שבתוך 5 דקות מההוצאה -- איבדת אותה שוב?? את חייבת לגלות לי איך את עושה את זה פור גאד סייק... אני תקוע עם שלי מגיל 16, וזה מחזה ממש לא נעים...

למעלה