לילה טוב לכולם...

NoyNoy

New member
לילה טוב לכולם...

את רחלי אני מכירה כבר כמה חודשים, מהאתר של סהר, ובשבועות האחרונים היא רק מדברת על כמה שהאנשים בפורום הזה חמים ומחבקים... נכנסתי כמה פעמים לפורום וקראתי בשקט (ובהנאה) את איך שאתם תומכים אחד בשני, זה מקסים לדעתי. אז בעקבות כמה דחיפות (
) קטנות של רחלי, הבנתי שאין לי מה להפסיד, ושאולי אני אנסה גם להצטרף לפורום החם והאוהב שלכם... אתם באמת מקסימים, עכשיו רק נותר לי לקוות שתקבלו אותי.
 
ברוכה הבאה, מקסימה שכמוך! ../images/Emo23.gif

את מקסימה ומדהימה ואני מאוד מעריך אותך! אני יודע מי את - "הצצתי" באחדות מהודעותייך ברחבי הפורומים! נוינוי - את מדהימה!!!
שלך באהבה, בן
 
../images/Emo24.gif

למרות שאני חדש, כאן בפורום, אני שמח שהחלטת לנסות את הפורום, לדעתי יש פה אנשים מדהימים, החיים שלי השתנו לגמרי(רק לטובה) - מאז שהתחלתי להכנס לפה אני מאחל לך - לפחות אותו דבר, לילה טוב - חלומות נעימים!!!! אור.
 
נוי.

אני חייבת לציין שאני מסכימה לחלוטין עם דבריו של אור. האנשים פה- כל אחד מדהים יותר מהשני!!! ברוכה הבאה, שמחה שהצטרפת. אני.
 

*יפעת*

New member
ברוכה הבאה!!! ../images/Emo23.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo23.gif

קבלי זר צנוע זה באהבה ממני אליך לרגל הצטרפותך לפורום:
 
גם אני קצת "עקבתי"...

ברוכה הבאה.. בטוחה שתהני מכל רגע.. ראיתי במשך הרבה זמן מה עשית בסהר.. בכלל לא שאלה אם נקבל, אלא האם תקבלי את אהבתנו.. שלך, שני. חלומות פז. הרבה סוכריות פז..
 

גיל גיל

New member
נוי!!! ברוכה הבאה עד מאוד!!!

לכבוד הוא לנו לקבלך אלינו! את, כמובן, יותר ממוזמנת להיות חלק מאיתנו! אבל... את לא ממש חדשה בפורום... כבר היית כאן, אז... ברוכה החוזרת!
 
למעלה