לילה טוב לכולם!!!

יחיחיחי לילה טוב ../images/Emo1.gif

מזל טוב על הדירה... וגם בהצלחה על הדירה (אתה יודע להחזיק דירה זה לא כזה קל
) אמ..... אז לילה טוב כי מילא אתה כבר לא פה... ויום נעים
אה.... ו.... אני חייבת להגיד לך שאחרי האירוח שלך אז אתה ממש חמוד... חחחחח זהו
אז בה ביי אוהבת שני/שנטה
נ.ב.: אל תדאג לא מספרת....

שכטרית1

New member
מזל טוב עפר!! תתחדש..

מצאת לך כבר מישהי שתגור איתך בדירה ותבשל לך ארוחות חמות? (אני לא שובינסיטית.. אבל אתה חוזר מאוחר ובטח אתה חוזר רעב ועייף..) בת"א זה לא קשה למצוא..חח בהצלחה מתוק! ותתחדש על הדירה... לגור בת"א זה אחלה! גן המושב זה אחלה... שני דברים שונים לגמרי.. ביי נשיקות עפר! נ.ב אתה משחק מעולה! אתה יכול לשאול את שי קפון אם ב- 20+ היה להם טקסטים כי הוא שיחק שם ממש בטיבעיות... גם אתה אני ממש מתלהבת מהמשחק שלך... כל כך טיבעי!

בהצלחה עם הדירה!!

מקווה שהיה לך כיף בלי ההורים יש המון יתרונות והמון חסרונות!! חוץ מזה שהיה לך המון בהצלחה בסדרה! אוהבת שי!

בהצלחה

הייייי אני מתה עליך ואתה שחקן נהדר.. אני חולה עלייך ואני לא מפסיקה לחשוב כמה אתה חתיךךךךך טוב אני רק בת 12 אבל לא נורא I LOVE YOU OFER........ אור מעריצה גדולה שלך!!!

יאאאאאאאאא אני לא מאמינהההה../images/Emo7.gif

איך איך פספסתי אותוווווווווווווווווווווווווווווווו אוווווווווווווווווףףףףףףףףףףףףףףף המושלם שלי היה ואני ישששששששששששששננננננתתתתתתתתתייייייי אלוהיםםםם למה????????

לילווש

New member
עופר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif../images/Emo99.gif

את אחלהה שחקן
באמת
חח יופי שמצאת דירה בת"א
אולי אני אראה אותך... אני גם מת"א.... חחח.. המוןן
בסדרה ובדירה

הוא לפה אבל שיהיה לו הרבה מזל טוב

שיתחדש על הדירה שלו .. ושימשיך להנות בעשית הטלנובלה.. ואם יהיה לו משעמם שיקפוץ אלי (אני גרה קרוב לנווה אילן) חחח סתם סתם אני צוחקת למרות שיכול להיות נחמד .. ושיהיה לו בהצלחה!!!!!

sapir

New member
../images/Emo50.gifעופר

אני ממש שמחה שמצאת לך דירה למרות שאני גרה מושב ליד איפה שאתה גרת (אני נשבעת שאני גרה מושב ליד) אז שיהיה לך כיף בתל אביב

Shaaachar

New member
חחח נצל"ש../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחח נחשו מה ילדות מהכיתות שלי חשבו? הם אומרות לי כזה "וואי יפה השיר פתיחה" אז אני כזה "כן.." "לא ידעתי שלקחו את מומי לוי!" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הם בטוחות שמומי לוי שר את זה פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

לילווש

New member
חח את יכולה לרשום לו תגובה

להודעה שהוא כתב ולא לפתוח הודעה חדשה.... חחח

למעלה