לילה טוב לכולם!!!

לילה טוב לכולם!!!

שלום לכל חתיכי הפורום (ככה שי קפון הבמאי המופלא שלנו מדבר,גנבתי ממנו) רק רציתי לומר לילה טוב...מקווה שאתם נהנים מהסידרה.. אני אישית נהנה... אבל זה לא חוכמה אני משוחד...וכמובן לומר לכם תודה על התמיכה הרבה ועל העבודה הנפלאה שאתם עושים כאן בפורום.. וגם רציתי לשתף אתכם במשהו מרגש שקרה לי היום... מצאתי דירה בתל אביב!!!!! לראשונה אני עוזב את בית ההורים במושב ועובר לתל אביב!!! וזה נורא מרגש אותי... חשתי צורך לחלוק את זה איתכם... אז חלומות פז...ותעשו חיים , מקווה להכנס לכאן בקרוב... הרבה שמחה. נ.ב: הקטע עם הדירה זה בנינו אז אל תספרו לאף אחד....

פעם שלישית גלידה

אופס,יצא לי פעמיים... אז פעם שלישית גלידה....אתם בטח מקללים אותי עכשיו שאני לא משרשר... מפעם הבאה מבטיח לשרשר!

טוויטי10

New member
בטח בפעם הראשונה במחשב אמר לך

שחלה תקלה ואז שלחת שוב ונהיו שתי הודעות אותו הדבר. זה קורה כאן הרבה פעמים, זו בעיה של המערכת, אז אל תרגיש לא בנוח אם זה.

עפר מאמי כנס

וואי כמה חיכיתי שהסידרה תעלה... בפרק שליקקת ליעל תאוזן נמסתיייי אתה כל כך מושלם! מה אתה מתלהב!? פח טוב הקיצר זכור תהודעה הזאת כי כשאני ידע איפה האולפנים אני ירוץ לשם ויביא לך משו שבחיים לא תשכח
קיצר זכור תתמונה ששמתי כי בקרוב ניפגש ח -שירני הכוסית-

M י ר ב

New member
לילה טוב...../images/Emo1.gif

מעצבן אותי שאני שומעת את כל ההתלהבות מהסידרה ולי בכלל יש YES
אבל לא נורא! משבוע הבא "השיר שלנו" חוזר, ואצטרך להסתפק בגיא זו-ארץ...

טוויטי10

New member
אני רואה שאתה לא ישן בלילות ../images/Emo13.gif

גם לי יש את הבעיה הזאת
לגבי הדירה בהצלחה ! אבל לדעתי הרבה יותר נחמד ושליו לגור במושב. אבל כל אחד והעדפות שלו. בהצלחה !

מ ו ר1

New member
עופררררררר

לילה טוב גם לך..רק שתדע שאני חולה עלייך..!!! היום הפרק היה ממש יפה.. שיחקת מצויין..(כרגיל) אני שמחה לשמוע שמצאת דירה..(דרך אגב גם אני מת"א).. אז תהנה..כי ת"א היא אחלה עיר..
אז שוב לילה טוב..וחלומות פז..

מיכל1082

New member
אחח עפר מגשים את החלום שלי...

דירה בת"א
מזל טוב! ככה יהייה לך יותר קל להגיע כל בוקר לנווה אילן... תודה שנכנסת! הפרקים ממש יפים ואתה משחק מדהים...
בהצלחה עם הסדרה ותהנה מהעבודה

כבר בוקר אבל..

רציתי לומר לך שאתה שחקן מצויין
תתחדש על הדירה ומקווה שתהנה בה.. המון בהצלחה בסדרה

anat234

New member
../images/Emo2.gif

אני לא ראיתי שנכנסת
דאמט. פיספסתי אותך שוב!

בוקר טוב...

היי עופר למרות שכבר בוקר אני מקווה שאתה רואה את ההודעה כי אני בשעות שאתה כותר כאן כבר ישנה... הסדרה מאוד יפה ואני נהנית לראות אותך כל יום אתה משחק מדהים!!! הדמות שלך בסדרה קצת.... אני לא יודעת איך להגדיר אבל אתה עובר מאחת לאחת, מה נסגר עם מי תהיה בסוף? ומתי טוביה צפיר מתחלף? ואמרו בעיתון על הסדרה שאתה לא ממש מסתדר עם עלמה אני רוצה להגיד שT,V NX,SR T,V HU,R NNV ATBH NX,DR, GO TJH///

אופס הסוף יצא לי באנגלית...

אז רציתי להגיד שאתה מסתדר עם עלמה יו8תר ממה שאני מסתדרת עם אחים שלי זה בטוח אם אתה יכול ספר קצת על הסדרה.......... או שאתה רוצה להשאיר אותנו במתח???

למעלה