לילה טוב לכולם..

• פותח הנושא l41
  • פורסם בתאריך

l41

New member
לילה טוב לכולם..

אני מאוד אשמח אם תנתחו את כתב ידי.. תודה מראש.

מילה1

New member
שלום ל כותב/ת

לכותב/ת- אפשר קצת נתוני פתיחה? מין, גיל, יד כתיבה... למנתחים הפוטנציאליים - - שימו לב למחיקות הכהות ולחזרה על אותיות כמה פעמים... מה דעתכם?

מילה1

New member
עכשיו אני רואה

שאין גם אישור מפורש מהכותב לניתוח כתב היד בפורום... נא לצרף שוב את הכתב עם אישור המופנה אל הפורום.

l41

New member
הפרטים שלי..

אז ככה: מין: זכר (שמי אסף) גיל: 17 יד כתיבה: ימין.. ולגבי ההסכמה רשום שם שאני מסכים ואני רוצה ניתוח גרפולוגי.. תודה מראש.

l41

New member
לגבי המחיקות..

במכתב בשורה הראשונה ישנם 2 מחיקות.. מחקתי אותם בכוונה מכיוון שהיה מוזכר שם של מישהו, אז מחקתי את השם..

אכן יש הרבה מחיקות ובעיקר תיקוני

אותיות, להבדיל מתקוני כתיב כאן בחר אסף שלנו לעבור, לעתים כמה פעמים על קוי האות ונשאלת השאלה לשם מה ? שהרי זה גוזל זמן התעסקות ע"ח הכנות לחג וגם לא ראיתי שהתקון שיפר דבר מה שלא היה ברישום הקודם. תיתכן גם סברה פנטסטית שהנ"ל בחר ביודעין 'לתקן' ביודעו שזו תופעה ש 'מזמינה' פרשנויות מסוימות אבל לא ייתכן שאדם מכובד, לפני יום כפור ינהג כך ולכן אני פוסל זאת על הסף. אין ספק, מצוקת הדפים הגיע לקיבוץ, הנה אסף שלנו נאלץ להשמיש דף שעתיד היה להישלח לפורום ולמחוק את השם שהיה מוזכר בו. מוזרויות לא חסרות בכתב ולרגע נדמה ש אסף בחיים קולח יותר מאסף מול הדף. בקיצור, זהו בינתיים. אפרופו "בקיצור" יש לי קרובת משפחה שלא אזכיר את שמה וקירבתה, שלפעמים מפליגה בדברנות נטולת בקורת עצמית וקשר לנסיבות ולצד השני. כשהיא אומרת "בקיצור" אני יודע ש הלכה לי כל התכנית.

l41

New member
תסלח לי אבל..

אני לא מבין כלום ממה שאמרת(על התיקונים).. ולכן אם אפשר תנתח את כתב ידי ותתן לי את אפיוני.. לגבי "זהו בינתיים" - למה התכוונת? תודה מראש.

l41

New member
אין אפשרות לנתח ב פורום?

למה לא? הרי הפורום הזה נועד לניתוח כתבי יד.. ? אז אם זה לא קשה לך תנתח .

נו באמת, התכוונתי שאת הכתב הזה

אני לא יכול לנתח בפורום, ובנימה אופטימית זו - נסיים. אבל, תוכל לקפוץ אלי למכון לביקור ובתוספת תשלום סמלית תקבל 2 צפורים במכה אחת.

l41

New member
איזה בולשיט..

"אני לא יכול לנתח בפורום"..? אז למה שמו אותך למנהל הפורום ומשלמים לך על זה? ..אז תעשה את העבודה שלך.. ואל תתלונן, אתה פה העובד ואני קובע לך מה לעשות.. אז דבר ראשון אל תתחצף אליי, כי אני לא חבר שלך.. ודבר שני תנתח את הכתב ולא.. אני יביא לך מכות..
. ובנימה אופטימית זו נסיים..(אני מקווה שהבנת את המסר שלי..)

כושכוש1

New member
אהבתי את החתימה החדשה שלך

אז אפשר להניח שאתה פועל לצימצום תופעת הבתולות באוכלוסיה?

בשביל לנתח אותך כבר לא צריך כתב

ובתמצית: התייחסות לא עקבית לסובבים אותך אובדן עשתונות וצורך לפגוע בעתות לחץ חוש הומור אינפנטילי. שריטה בלתי הפיכה בראש. ובנימה אופטימית זו נסיים.

TRANSFER

New member
כושכוש..הלוואי שהייתי פועל לפחות..

פעם אחת..
אז אפשר להניח שאתה פועל לצימצום תופעת הבתולות באוכלוסיה? זה לא יוצא לי.. מישהו מוכן להתנדב?(אני לא עושה את זה בשבילי, אלא בכדי למנוע פיגועים).

TRANSFER

New member
כושכוש.. הלוואי שהייתי פועל לפחות

פעם אחת..;- זה לא יוצא לי.. מישהו מוכן להתנדב?(אני לא עושה את זה בשבילי, אלא בכדי למנוע פיגועים).

כושכוש1

New member
חשבתי שתעדיף מישהי

ולא מישהו! הרי לא קבעת 'אין בתולים - אין פיגועים' אלא 'אין בתולות וכו'! בכל מקרה, אשאל סביב ומבטיחה לעדכן. חוצמזה - משום מה חשבתי שאתה דתי ושאין סיכוי לתגובה עד למוצאי החג.

TRANSFER

New member
אופס.. מה כתבתי מישהו?

אז הנה התיקון: מישהי************************ מעניין לדעת.. למה חשבת שאני דתי? אני חילוני-מסורתי..(אבל אולי יום אחד אחזור בתשובה, מי יודע?)

כושכוש1

New member
כי ראיתי בכרטיס האישי שלך

שאתה גם בפורום 'לשאול את הרב'. הסתקרנתי ונכנסתי לשם, וממה שכתבת שם היה נראה לי שאתה דתי. זה כל הסיפור.

למעלה