לילה טוב לכולם

Da Bitch

New member
לילה טוב לכולם

מה הדרך הטובה ביותר למצוא פסיכולוג לטיפול קבוע באזור המרכז בזמן המתאים לי בשבוע ובמחיר שאני אוכל לעמוד בו בתור חיילת? תודה מראש..

גרא.

New member
Da Bitch,כחיילת,את זכאית כמובן לטיפול על ידי

קב"ן היחידה,ללא תשלום כמובן.לגבי טיפול ציבורי או פרטי עלייך לקבל אישור מהצבא לקבל טיפול חיצוני. מה האפשרויות? ראשית מצ"ב קישור שיכול להבהיר לך מעט את התמונה.את יכולה לקבל טיפול בקופ"ח אם את חברה בה. כל קופ"ח משתתפת בעלות שכר שעת טיפול עד 160 ש"ח,במשך 30-60 שעות לפי העניין.וזה על ידי פסיכולוגים שבהסדר איתה.טיפול מסובסד נוסף נמצא בקליניקות הפסיכולוגיות שיש בכל אוניברסיטה,ופתוחות לכולן.טיפול חינמי יש במרפאות של משרד הבריאות,אלא ששם יש צורך להמתין למקום פנוי.את יכולה גם לפנות ל"למרכז הייעוץ לאשה",כתובת בגוגל.

Da Bitch

New member
לגבי קב"ן

זאת לא אופציה בשבילי. הדבר האחרון שאני רוצה זה שצה"ל יידע על הבעיות האישיות שלי. גם לגבי קבלת אישור מצה"ל - זה חובה במקרה של מטפל פרטי חיצוני? מה זה מצ"ב קישור? אין קופת חולים, אני חיילת. קליניקות פסיכולוגיות באוניברסיטאות, זאת אומרת אצל סטודנטים בדרך לתואר?

גרא.

New member
Da Bitch,מצ"ב קישור,הכוונה היתה לקישור,המופיע

למטה.קב"ן זה טיפול מאד זמין לך וללא תשלום.המידע שנצבר עלייך מוגן ע"פ חוק החסיון.והקב"ן אינון רשאי לומר מאומה לגבייך בלא הסכמתך בכתב על טופס וויתור סודיות.כאמור יש צורך באישור הצבא על טיפול חיצון לו.אפ תמצאי מטפל פרטי שיהיה מוכן לטפל בלעדיו,וזה יכול להיות,הטיפול על אחריותך.הקליניקות הפסיכולוגיות שליד האוניברסיטאות אינן מטפלות רק בסטודנטים,אלא בכל מי שפונה לטיפול.כולל סטודנטים.העלות יחסית מאד נמוכה.

גרא.

New member
לצערי הקישור לא עולה,מצרף את הכתובת שלו.

c:/Document and settings/user/שולחן העבודה/TheMarker

למעלה