חחחחח
I I מ י ר ב I New member 24/9/07 #192 אני מבקשת לדייק... הם בכלל לא נסעו לטורקיה בכיפור אלא ברה"ש. אולי מחר נראה במלך הביצה אייטם התנצלות על המידע השגוי ונקבל עוד אייטם: מירי מסיקה,אורי זך,קרן פלס ואריק ברמן אכלו בארוחה המפסקת המון אורז שמירי הביאה משוק האוכל. בריאות לכולם
אני מבקשת לדייק... הם בכלל לא נסעו לטורקיה בכיפור אלא ברה"ש. אולי מחר נראה במלך הביצה אייטם התנצלות על המידע השגוי ונקבל עוד אייטם: מירי מסיקה,אורי זך,קרן פלס ואריק ברמן אכלו בארוחה המפסקת המון אורז שמירי הביאה משוק האוכל. בריאות לכולם
V veredmp New member 24/9/07 #195 התנצלות? את רצינית?? ממתי מדורי רכילות מפרסמים התנצלות על משהו?? והם לא סתם אכלו המון אורז, הם אכלו המון סוגי אורז
התנצלות? את רצינית?? ממתי מדורי רכילות מפרסמים התנצלות על משהו?? והם לא סתם אכלו המון אורז, הם אכלו המון סוגי אורז
V veredmp New member 24/9/07 #199 בזמן שאת ממתינה להתנצלות תמסרי ד"ש למשיח! ותתנצלי שאת נותנת לו לעבור ולהגיע אלינו, פשוט את עוד מחכה..........
בזמן שאת ממתינה להתנצלות תמסרי ד"ש למשיח! ותתנצלי שאת נותנת לו לעבור ולהגיע אלינו, פשוט את עוד מחכה..........
K khvh5 New member 24/9/07 #196 חחחח בדיוק אתמול דיברתי עם אמא שלי על לאב בוי ועל זה שדנה הרסה את השיר..
B blackfield2 New member 24/9/07 #98 אז... מה בעצם הקו של התוכנית בעצם?.. ../images/Emo6.gif יש קו, אבל הוא מפותל!
כ כלה להשגה New member 24/9/07 #123 אולי אולי ורק אולי ישירו שירים של מוניקה סקס ואם נרחיב ונפרט איש קש/כל הח'ברה/מכה אפורה/סאן חוזה איך אני אפילו נותנת אופציות לבחירה
אולי אולי ורק אולי ישירו שירים של מוניקה סקס ואם נרחיב ונפרט איש קש/כל הח'ברה/מכה אפורה/סאן חוזה איך אני אפילו נותנת אופציות לבחירה
א אליוש זאת אני New member 24/9/07 #127 גשםםםםם חזקקקקק קשה לי לראות אפילו שעיני פקוחות... זה שיר שמתאים להם לשיר דואט וקרן תהפוך ת'שיר לשיר שכונה...
גשםםםםם חזקקקקק קשה לי לראות אפילו שעיני פקוחות... זה שיר שמתאים להם לשיר דואט וקרן תהפוך ת'שיר לשיר שכונה...
כ כלה להשגה New member 24/9/07 #129 ../images/Emo24.gifמה הייתי עושה בלעדי הידיעה הזו כאילו שרק עכשיו גילית את זה
B blackfield2 New member 24/9/07 #131 השיר שהם שרים כבר היה באחת התוכניות ../images/Emo2.gif ממש נדבקתי אליו מאז שהוא שודר