שקט כאן...... יכול להיות שנרדמתם?
S shaiush4 New member 8/7/07 #7 אני ערה... שמחה שישנת טוב... אני דווקא בלילות האחרונים ישנתי ממש גרוע. אולי בגלל שאין לי מאוורר קשה יותר לנשום וקשה יותר לישון.
אני ערה... שמחה שישנת טוב... אני דווקא בלילות האחרונים ישנתי ממש גרוע. אולי בגלל שאין לי מאוורר קשה יותר לנשום וקשה יותר לישון.
S shaiush4 New member 8/7/07 #11 זהו... שיש לנו איזה שלושה בבית, אבל לא אצלי בחדר. המאוורר שלי נמצא במעונות באוניברסיטה...
S shaiush4 New member 8/7/07 #14 אני יכולה לגנוב את התעשייתי מהסלון אבל הוא כבד ועושה הרבה רעש בגלל הגודל. ויש עוד אחד לא כל כך טוב, ועוד אחד אני לא בטוחה אם יש...
אני יכולה לגנוב את התעשייתי מהסלון אבל הוא כבד ועושה הרבה רעש בגלל הגודל. ויש עוד אחד לא כל כך טוב, ועוד אחד אני לא בטוחה אם יש...
ט טורנגה New member 8/7/07 #15 משהו מעניין הייתי באיזה הדרכת בטיחות בעבודה והמומחה סיפר שביפן המציאו בדיקה שעושים לאנשים לבדוק האם הם מתאימים לעבודת משמרות, מסתבר שיש אנשים שזה ממש לא בריא להם ואפילו מסוכן. מעניין איך היו מסתדרים בעולם בלי משמרות לילה
משהו מעניין הייתי באיזה הדרכת בטיחות בעבודה והמומחה סיפר שביפן המציאו בדיקה שעושים לאנשים לבדוק האם הם מתאימים לעבודת משמרות, מסתבר שיש אנשים שזה ממש לא בריא להם ואפילו מסוכן. מעניין איך היו מסתדרים בעולם בלי משמרות לילה
ל לחי7 New member 8/7/07 #27 אמממממממממממ זה שקר לי מידי בשביל להירדם, באמצע הקיץ, באמצע ההתחממות הגלובלית........זה מעניין?.................
אמממממממממממ זה שקר לי מידי בשביל להירדם, באמצע הקיץ, באמצע ההתחממות הגלובלית........זה מעניין?.................
ל לחי7 New member 8/7/07 #36 זהו..... שהיה לי קר בלי שום עזרים חיצוניים שונים...לא מזגן..לא מאוורר...ואף אחד לא שפך עליי דלי מלא בקרח
זהו..... שהיה לי קר בלי שום עזרים חיצוניים שונים...לא מזגן..לא מאוורר...ואף אחד לא שפך עליי דלי מלא בקרח
ל לא קוראים לי דרור New member 8/7/07 #33 אוי ויי, ה../images/Emo42.gif עולה וזה הQ שלי ללכת לישון... שיהיה המשך בוקר טוב, לכל מי שנשאר