לילה טוב לכולם

לילה טוב לכולם../images/Emo29.gif

שמעתי שהמאבק על הפרסומת הצליח. אז ראשית, המון ברכות!!! שמחתי לשמוע. שנית, לצערי הרב ביותר, לא אוכל להגיע למפגש ביום א'. ימי א' אני לומדת ועובדת עד מאוחר וגם בשבת אין לי אפשרות להגיע. כולכם מהצפון ואין לי אפשרות להגיע לשם:( אני מאוד מקווה שתהיה לנו הזדמנות להיפגש במרכז מתישהוא כי גמני רוצה להשתתף במפגש...אני זו שיזמתי את הרעיון..לא פייר:( שפרד, אני שמחה על הבשורות הטובות. מתי את אמורה ללדת בע"ה?????? בכל מקרה, שיהיה לילה טוב לכולם..הגעתי רק הערב הביתה. אתמול בלילה אחי עשה לנו הדברה בבית וישנו אצל אמא שלי. חזרנו בערב ויש לי צרבת ואני כולי מלאה פוביות שזה מההדברה:( אני יודעת שזה לא מזה אך עדיין פוחדת שאני עומדת למות...........פוביות מטורפות...אני פוחדת להשתמש בכלים למרות שבעלי שטף אותם היטב..נו שין..יעבור לי מתישהוא אני מקווה:) לילה טוב לכולם

lion 7

New member
הנהג שלי יביא אותך

אין בעיה רק תתני לי טיף (הוא מוצץ את הדם שלי).. כמה עלתה לכם ההדברה? , אצלנו זה מנהג שנתי שמתחיל עם סיום הגשם המלקוש, למרות שאני בקומה עליונה,הם אוהבים לעלות אצלי, אישתי סובלת מאותה פוביה ,ואנו מרחמים על הקטנים.. וגם כשהיינו בקומה עשירית במלון פאר בחו`ל, הראש שלה היה מכוון למיטה השרוטה . אם משהו זחל לתוכה!! ‏ ואם כבר חום , אז באמת בחברה שלכם ממלאים את הבקבוקים מהברז ? לא לדאוג איש הפיל , לכל אחד מאיתנו יש את נק. התרופה , אני למשל שונא עכברושים ..

lion 7

New member
הכל בגלל החום

מי ברז והנהג היו חלק מהומור באותה הודעה... בא לי איזה
מקרח סוף שבוע נעים לכולם

החום הזה הוא סיוט בהתגלמותו../images/Emo178.gif

|נראה לי שכך החיים בגהנום!!!! אני וקיץ לא הולך יחד. כואב לי הראש מהחום עד עכשיו:( פשוט נוראי.... אכלתי מוקדם יותר גלידה טעימה בטעם ריבת חלב, שוקו ונוגט. ריבת חלב זה ההההדבר!!!! עוד מעט אלך להכין ארוחת ערב לי ולבעלי שבינתיים ישן ... שתהיה שבת שלום לכולם ותשמרו על עצמכם. לא לצאת לטיולים בשמש הלוהטת. עדיף להישאר בבית ולשתות הרבה
ולאכול
קר וטעים ולהיות במזגן:)

למעלה