לילה טוב לכולם!

arwen3

New member
לילה טוב לכולם! ../images/Emo1.gif

מציצה בפורום שלכם מדי פעם, אבל זו הפעם הראשונה שהעזתי לכתוב, יותר נכון לשאול. אני עוד לא חד הורית, נשואה בסבל + תאומים קטנים ומקסימים. לא משלה את עצמי - הסוף הגיע ואין יותר במה להאחז. בדבר היחיד שאני רוצה יותר מכל זה לחיות עם שני המתוקים שלי בלעדיו. לא מפחיד אותי להיות לבד, לא מפחיד אותי שלא יאהבו אותי יותר (כאילו עכשיו אוהבים אותי עד מוות), לא מפחידים אותי האיומים שהוא יקח את הילדים, המפחיד אותי דבר אחד בלבד - המצב הכלכלי. רציתי לשאול אתכם וללמוד בניסיונכם: איך מסתדרים? יש לנו דירה (משכנתא כ-2,500 ש"ח) בחודש + רכב (שוויו כ-30,000 ש"ח). אני מרוויחה כ-4,000 ש"ח, הוא כ-6,000 + מנסה לפתח עסק עצמאי, שאם ילך לו - יעשה בו כסף טוב). רק בגלל הפחד מהמצב הכלכלי, אני עדיין פה! אם לא ילדים, מזמן הייתי עפה, אבל......... אז, איך מסתדרים? כמה מזונות דורשים ואיך חיים? לילה טוב ושקט

m i c h a l i

New member
כמה תשובות...

אני אתחיל מהסוף דווקא ואומר לך שמסתדרים וזה קשה. קודם כל את עובדת וזה כבר טוב. את הרכוש המשותף תצטרכו לחלק ביניכם כנראה ... כל שאר ההוצאות אמורות להתחלק ביניכם. אין ספק שרמת החיים לא נשארת כשהיתה וזה לא קל אבל אפשרי אם עושים זאת בחוכמה. אני ממליצה לך לפנות לפורום דיני משפחה וירושה שם תקבלי תשובות מדויקות יותר.בנוסף אין ספק שאת צריכה להיעזר בעו"ד ולא להסתמך על עיצות. אם אין באפשרותך את יכולה לפנות ללשכה לסיוע משפטי ולקבל מהם עזרה. כמו כן ניתן לפנות לייעוץ בכל אחד מהסניפים של נעמ"ת ( תמורת תשלום סימלי). מה שמטריד אותי באמת זה איך זה לא מפריע לך שהוא מאיים שהוא ייקח את הילדים. שיהיה בהצלחה ואשמח אם תחזרי ותעדכני אותנו בהתפתחויות

arwen3

New member
שבת שלום!

תודה רבה על תגובתך! האיום הזה לא מפחיד אותי כי אני יודעת שזה סתם איום סרק. קודם כל, לפי מה שהבנתי החוק לצידי. שנית, הוא עובד כל היום: בבוקר בעבודה העיקרית ובעסק עד שעות הערב המאוחרות, כך שלא תהיה לו אפשרות לטפל בשני ילדים קטנים. חוץ מזה, הדבר נאמר בלהט הויכוח. הוא מת על הילדים ויודע שהם צריכים להיות עם אמם. סופ"ש נעים!

למעלה