טָלוּש מָמוּש
New member
לילה טוב לכולם ../images/Emo1.gif
שלווום! אני טל בת 14 מכפר סבא האמת חיפשתי פעם פורום כזה ולא מצאתי.. הוא חדש? אז נעים מאוד.. ורציתי לשאול שאלה, אולי זה ישמע דפוק כי(האמת שלא קראתי מלא הודעות ואני יכולה להגיד שזה ככה אבל..) בטח כולם כזה מדברים פה על ה80 קעקועים והפירסינגים שהם לא זוכרים בערך איפה עשו בכלל מרוב הכמויות ואני באה ומדברת על איזה עגיל עלוב באף.. אבל בכל אופן אין לכם ברירה ואתם חיביים =) סתם אז עשיתי עגיל באף ואז נהייתי לי בלוטה מוזרה כזאת.. כאילו בלוטה ובתוכה החור עצמו..
כן כן מוזר בהחלט! אתם משארים למה זה קרה? כאילו.. סיבה מיוחדת? אוווווף אני ממש אהבתי זה כזה היה.. שמסתכלים על הפרצוף שלי זה כזה דבר ש"תורם" לו.. זה היה כזה במקום ומתאים ואוף! ישר שניה אחרי שעשיתי ישנתי נפל ונסתם ופעם שנייה רופא אמר לי ששלב ראשון להורדת הבלוטה העגיל צריך להתחפף..
אני לא אעשה שוב כי נו כבר קלטתי שהעור שלי רגיש.. אבל יש סיבה לבלוטה המגעולה אתם חושבים? טוב תגיבו פשוט.. לילה טוב לכם!!!
שלווום! אני טל בת 14 מכפר סבא האמת חיפשתי פעם פורום כזה ולא מצאתי.. הוא חדש? אז נעים מאוד.. ורציתי לשאול שאלה, אולי זה ישמע דפוק כי(האמת שלא קראתי מלא הודעות ואני יכולה להגיד שזה ככה אבל..) בטח כולם כזה מדברים פה על ה80 קעקועים והפירסינגים שהם לא זוכרים בערך איפה עשו בכלל מרוב הכמויות ואני באה ומדברת על איזה עגיל עלוב באף.. אבל בכל אופן אין לכם ברירה ואתם חיביים =) סתם אז עשיתי עגיל באף ואז נהייתי לי בלוטה מוזרה כזאת.. כאילו בלוטה ובתוכה החור עצמו..