לילה טוב לכולם

לילה טוב לכולם ../images/Emo1.gif

שלווום! אני טל בת 14 מכפר סבא האמת חיפשתי פעם פורום כזה ולא מצאתי.. הוא חדש? אז נעים מאוד.. ורציתי לשאול שאלה, אולי זה ישמע דפוק כי(האמת שלא קראתי מלא הודעות ואני יכולה להגיד שזה ככה אבל..) בטח כולם כזה מדברים פה על ה80 קעקועים והפירסינגים שהם לא זוכרים בערך איפה עשו בכלל מרוב הכמויות ואני באה ומדברת על איזה עגיל עלוב באף.. אבל בכל אופן אין לכם ברירה ואתם חיביים =) סתם אז עשיתי עגיל באף ואז נהייתי לי בלוטה מוזרה כזאת.. כאילו בלוטה ובתוכה החור עצמו..
כן כן מוזר בהחלט! אתם משארים למה זה קרה? כאילו.. סיבה מיוחדת? אוווווף אני ממש אהבתי זה כזה היה.. שמסתכלים על הפרצוף שלי זה כזה דבר ש"תורם" לו.. זה היה כזה במקום ומתאים ואוף! ישר שניה אחרי שעשיתי ישנתי נפל ונסתם ופעם שנייה רופא אמר לי ששלב ראשון להורדת הבלוטה העגיל צריך להתחפף..
אני לא אעשה שוב כי נו כבר קלטתי שהעור שלי רגיש.. אבל יש סיבה לבלוטה המגעולה אתם חושבים? טוב תגיבו פשוט.. לילה טוב לכם!!!

bluefrog

New member
זאת שאלה למומחים באמת

האנשים כאן בפורום הם כאלה שהם לא מקצועיים וגם לא המנהלת. אני מציע לך בעניינים כאלה לפנות לפורום בוואלה ושם הם יגידו לך מה בדיוק התופעה, האם זה מסוכן ולמי בדיוק כדאי לך לפנות. הנה הקישור לפורום בוואלה: פורום פירסינג

plomphy

New member
כמו שהצפרדע הירוק אמר

אף אחד לא מומחה. אבל אם אני לא טועה זה סחוס וזה טבעי ואולי זה יעלם ואולי לא. תשאלי מומחה ואז תחזרי להגיד לי אם צדקתי. אגב, איפה את לומדת?

את מכירה את טל קרדו?!

ואיזה חטיבה את? ואת בבן צבי?! ממאגניב את ח' או ט'?!?!?! טוב אני בח' בשרת..

אה ובקשר לנזם..

גם לי יש בלוטה כזאת בעצם.. איפה שלך?! שלי בתוך האף.. אבל זה כבר עבר בערך כי קניתי עגיל ארוך יותר ואז כבר רואים את העגייל.. זה כזה כמו עור שהתלבש עם העגיל.. ולי זה קרה בגלל שישנתי ונפל העגיל וכשפתחתי אותו אז כנראה בקמום להיכנס לחור שכנראה כבר נסתם זה דחף את העור.. נשמע ממש מגעיל..אבל זה כבר עבר לי למזלי!!! והעגיל עדיין עליי..(((:) אה ו..אהבתי לקרוא לזה "אף פנימי"..חחח..טיפשי..:)

plomphy

New member
היא הייתה חברה שלי ביסודי

ואין לי ממש רצון להכיר אותה מחדש... ולא, אני בבר-לב בט'.

בסדר בסדר אני אשתוק! ../images/Emo8.gif

וואי השם הזה מוכר לי לגמריי.. אבל לא מכירה אני בח' בבן צבי! כן כן
חרא של בצפר, נו.. יהיה טוב
ויש לי עדכון אתמול אמרתי לאמא שאני רוצה לעשות שוב עגיל באף והיא אמרה לי עזבי אותי עם השטויות האלה שוב.. ועכשיו אמרתי לה שוב והיא אמרה שמצידה לא כ'פת לה רק אם אני מוכנה לסבול את הכאב הזה.. יש!!!

MaddyD

New member
הבליטה נשמעת

לי כמו הצטברות של מוגלה בתוך כיס מוגלתי. לכי לרופא שיתן חוות דעת מקצועית, אם את מקבלת רושם כללי של אנטי פירסינג תגידי לו יפה "תודה ושלום" ותעברי לרופא הבא ברשימה. אני הלכתי לכירורג בנוגע לאינפקציה של בטרגר, נתקלתי ביחס אוהד ומכבד בהחלט. ומאמצים משני הצדדים פתרו את בעית האינפקציה. קיצר לכי לרופא

הייתי אצל רופא

הוא אמר לי להוריד את העגיל כשלב ראשון להורדת הבלוטה.. כלומר, הבלוטה לא בטוח תרד אבל שלב ראשון להוריד. אני רק רוצה לציין שהיא כבר ממזמן ירדה.. אין לי עכשיו! היא עברה תוך.. שבוע בערך? אממ.. אבל אני עושה שוב רק רציתי לדעת את מקור הבלוטה.. אבל בקשר לללכת לרופא.. אז זהו, שזה הוא אמר את מה שכתבתי מקודם. ובנוסף כן, הוא היה אנטי עגיל כזה.. זקן כזה ששונא ת'דברים ההם.. אבל נו.. אני בטוחה שהוא לא אמר רק בגלל זה הוא לא ימנע מאנשים לעשות ויגיד לי סתם כי לדעתו זה לא אסטטי או משהו..

למעלה