לילה טוב לכולםםםם

לילה טוב לכולםםםם

אני ממש רוצה להשמיע ליודית שיר או שניים שכתבתי...איך עושים את זה? אחרי הופעה?- לא מתאים! יש דרך?

חחח join the club

עקרונית, אין דרך ממש ידועה. את יכולה להשתמש בהליקון למשל... אבל כן, הייתי ממליצה אחרי הופעה להביא לה דיסק, קלטת, וואטאבר... לא נראה לי שיהיה לה זמן ממש לשמוע. אני כבר שנתיים מתה לעשות את זה, אבל מתה גם מפחד

לגמרי!

זה ממש מפחיד לדבר איתה! היא ממש מוזרה כשמדברים איתה! היא נותנת תחושה כאת לפעמים שאין לה כוח אליך...ואולי זה באמת נכון..אבל לא מתאים לה! וגם... היא הרי לא תגיב עם אם היא באמת תקשיב לזה,לא?

ToMeTiN

New member
פעם מישהו שמכיר אותה אמר לי

שהיא אמרה לו שהיא שמחה שבאים אליה אחרי הופעות כי אחרת היא עומדת לבד ומשתעממת ומחכה עד שיהיה אפשר לסוע אולי הניסוח היה אחר, אבל הכוונה מובנת:)

PianoGirl20

New member
אממ...יהודית אף פעם לא לבד.

תמיד עומד איתה מישהו ותמיד אנשים באים אליה אחרי ההופעה, אז משועממת היא ממש לא.. אם כבר ההתנהגות שלה נובעת מביישנות (וזה נאמר לי על ידי מישהו מאוד קרוב אליה). יהודית מאוד ביישנית ולא תמיד נוח לה שבאים אליה אחרי ההופעה ואומרים לה כל מיני דברים.

המממ..

תגיב או לא תגיב, זו השאלה. סתם, זו לא. דוגרי, אני חושבת שלפחות מבחינתי, לא אכפת לי אם היא באמת תגיב או לא. זה כמו שאת רוצה להגיד משהו למישהו, ואת לא מסוגלת להגיד לו, אז את כותבת לו מכתב, ונותנת לו (חחח לא מדברת על יודית, למרות שזה מתאים לסיטואציה). דוגרי, מה זה משנה אם הוא קרא את זה או לא, העיקר שאת יודעת שהורדת את זה מהלב שלך ושהכדור עכשיו במגרש שלו. טוב, בחירה גרועה כנראה בסיטואציה, כי איך בדיוק הכדור עובר למגרש של אומן שאת אוהבת/מעריצה/חולה לו על התחת (וכו וכו) כשהוא בעצם לא ממש אמור להיות מודע לקיומך... לפחות לא לקיומך הספציפי, אלא לעובדה שאת שם (ועוד כמה עשרות אלפים). זה שיודית ביישנית, זה ידוע לכל. היא פעם אמרה בראיון שהביישנות גורמת לה להפסיד אנשים, כי לפעמים היא נתפסת כאנטיפתיות. דוגרי, לא אכפת לי אם יש לה כוח אליי או לא, אין מצב שאם אני הולכת להופעה בזמן הקרוב, אני לא ניגשת אליה אח"כ ואומרת לה שהיה מדהים ומהמם ושהיא ריגשה ברמות (למרות שזה מאוד שולי לעומת מה שבד"כ אני אומרת כשאני נסחפת). אמנם אני לא אכחיש, ואמרתי את זה בפורום לא פעם ולא פעמיים, אני כותבת מגיל מאוד צעיר (בעל ספרה אחת לדעתי), מלחינה ומנגנת מגיל 14-15 בערך, וחלום חיי בערך משנת 90+ פחות או יותר, הוא שיהודית תפיק לי אלבום. זה החלום הכי גדול, אבל הייתי מסתפקת במשהו שולי יותר כמו שתלחין שיר שלי או שתכתוב איתי שיר או לא יודעת מה. ברור שזו שאיפה שאם הייתי יכולה להשתמש בכל מה שיש לי בשביל לעשות את זה (והכי חשוב להבהיר - זה לא בגלל שאני מעריצה אותה או את המוזיקה שלה, אלא בגלל שאני כל כך "תופסת" ממנה בתור אומן ושהאומנות שלה מזכירה לי את החיים שלי, אם אני ארצה ואם לא), ברור שהייתי עושה את זה. אבל אני מעדיפה לחשוב שאולי פשוט עדיף שאני לא אעשה את זה, ולהגיד לעצמי שאני עצלנית וזהו, מאשר לקבל את הדחייה ממנה
. בכל מקרה, יודית תמיד הייתה נחמדה כשדיברתי איתה אחרי הופעות, ותמיד נתנה הרגשה שהיא מאוד נהנית לשמוע כמה שאוהבים אותה.

אז...

אני וחברה שלי ניגשנו ליודית אחרי ההופעה ביום שישי האחרון...ו..עם כל כמה שאני אוהבת אותה (וזה הרבה מאוד) ועם כל כמה שהייתי רוצה לחשוב שזה מביישנות היא היתה ממש מוזרה...כאילו..אנחנו החמאנו לה ממש והיא אמרה "תודה "תודה" (כמו שהיא רגילה) והיה איזשהו שלב שהיא אמרה בצורה לא כל כך נעימה "טוב.אז ביי בנות.." וזה היה בטון כזה של "טוב אז ביי בנות, לכו כבר"..ואני די נעלבתי..כאילו...אני יודעת שהיא לא התכוונה למה שאני חושבת שהיא התכוונה אבל זה ממש עושה רע שמישהו שאתה כל כך אוהב מתייחס אליך ככה.. אני לא מצפה שהיא תתחיל לחבק אותי או לנשק אותי שם..ממש לא!..כלומר, הייתי שמחה..אם היא רוצה.. אבל לפחות שתראה שזה מזיז לה..שזה נוגע לה...זה מה שרע בלהעריץ זמרים ותיקים...הם כבר כל כך רגילים שמחמיאים להם. לעומת זאת, זמרים צעירים מתרגשים מכל מחמאה קטנה..וזה הכי כיף להרגיש שאתה עושה כל כך טוב למישהו. כמובן שזה לא מוריד מהאהבה שלי אליה..אני אוהבת אותה באותה מידה..אבל זה חבל בשבילה כי ככה היא מפסידה מעריצים (היתה שם עוד חברה שלי שהלכה אליה אחרי שאנחנו הלכנו אליה והיא ממש החמיאה לה והכל ויודית אמרה לה "תודה"..הסברתי לה את האופי של יודית אבל זה יוצר אצל אנשים מן הרגשה של ריחוק..וזה חבל.) זה כאילו ממש מוזר כי על הבמה אתה רואה אישה קולית ברמות, שמחה, פתוחה והדבר האחרון שאפשר להגיד עליה כשהיא על הבמה זה ביישנית...ואז אתה בא אליה והיא כאילו אדם אחר לגמרי...חמודה מאוד..אבל אחרת! ושוב אני אומרת- אני אוהבת וממשיכה לאהוב אותה למרות כל זה, ולמרות הסגירות שלה...

PianoGirl20

New member
תשמעי....

אני יכולה להבין שנעלבת אולי ממנה, אבל את צריכה להבין שהיא באמת שומעת את הדברים האלה כל הזמן, ויכול להיות שבאותו הרגע שבאת אליה היא הייתה עייפה/צמאה/רצתה לדבר עם הבת שלה..(וואטאבר..) ולא ממש היה לה כוח לשמוע הרבה דיבורים ממעריצים. אני יודעת שזה קשה לקבל את זה, אבל אין מה לעשות, חייבים להבין שגם היא בנאדם ושאחרי הופעה אולי בא לה פשוט סתם לשבת ולנוח קצת מבלי להצטרך להיות נחמדה למעריצים שכל אחד מהם בערך אומר לה את אותו הדבר רק במילים אחרות... דבר שני, אני יודעת שיהודית באמת ביישנית וגם אני כשהייתי באה אליה אחרי ההופעות ומחלקת לה ים של מחמאות היא פשוט הייתה מחייכת בבישנות ואומרת תודה. מישהו שקרוב אליה אמר לי שהיא מובכת מהמחמאות...לי זה היה נשמע תמוה, אבל יש מצב שהיא באמת מובכת מהמחמאות ושהיא לא מאלה שמתלהבים לקבל כל הזמן מחמאות מאנשים. ודבר שני, יהודית היא בכלל טיפוס שלא מרבה כל כך בדיבורים..כשאני הייתי הולכת אליה אחרי הופעות עם מישהו שקרוב ליהודית ויהודית שמחה לראות אותנו, עדיין היא לא האריכה איתנו את השיחה ואחרי כמה דקות שדיברנו היא חייכה ואמרה שלום. פשוט כי לא היה יותר מדיי מה לומר. אז יכול להיות שגם איתכן היא הרגישה שהיא מיצתה את השיחה ופשוט אמרה לכן 'ביי בנות'.... קיצור, אל תעלבי, כמו שאמרתי נסי להבין את הצד שלה, ואל תקחי ללב.

אמממ..

טוב..אז דבר ראשון תודה על התגובה!! שאגב..היתה מאוד נחמדה ומעודדת..
אני באמת מנסה לא לקחת את זה ללב..כי אני יודעת שהיא לא התכוונה שזה יצא ככה...אבל זה משהו שהוא בלב שלך..זה הרגשה כזאת שאי אפשר לשלוט בה..אבל לא נורא...חפיף...זה כבר מאחורי...עוברים אלה...

../images/Emo194.gif

מידי פעם, כשיוצא לי לדבר עם חברי פורום בטלפון כשאני בעבודה או בענייני, אני מבקשת מהם שידווחו לי מה קורה בפורום. כששמעתי על ההודעה שלך הרגשתי שאני צריכה להגיב, למרות כל הבלאגן שעובר עליי בימים האחרונים. קודם כל, יהודית היא לא אלוהים ולא המשיח ובטח שלא מוחמד (לא התחשק לי להביא את ישו כדוגמה), עד כמה שרובנו היינו מעדיפים לחשוב ככה, ועד כמה שהיא משתמעת ככה להרבה אנשים. היא אנושית, וגם לה לפעמים אין כוח לכלום. חוץ מזה, שאל תשכחי שהיא בתקופה לחוצה כרגע (מבחינת המכירות של האלבום, החזרות להופעות, יש לה ילדה בכיתה ג', והיא מתפקדת כמו כל אמא של ילדה בגיל הזה) וזה תמיד מלחיץ "להוליד" ילד שאתה לא יודע איך העולם יקבל אותו, לא פלא שהרבה יותר מחצי מהנשים בעולם סובלות מדיכאון אחרי לידה (ואני לא מגזימה, דיסק זה כמו ללדת ילד. לא שאני יודעת מניסיון, אבל ככה שמעתי). אני בטוחה שהמחמאות מביכות אותה, למרות שהיא תמיד שמחה לשמוע אותן, אבל לפעמים כל זה גם יותר מידי בשבילה (לא שאני מכירה אותה, אני פשוט מתארת לעצמי, כי גם אני בנאדם) ולפעמים אחרי שבנאדם נותן "פוש" כזה מטורף על הבמה, ואם אני לא טועה, היא אמרה את זה פעם על הביצוע של סליחות בפסטיבל הזמר, "כל מה שרציתי היה ללבוש את הג'ינס שלי וללכת לישון". בכל מקרה, אל תקחי ללב, וחבל שאת לוקחת אותה יותר מידי ברצינות. עד כמה שהיא נראית סופרסטאר, היא בסה"כ בנאדם רגיל, כמוך, וכמוני, וכמו כולנו, ולפעמים גם לה יש מצבי רוח. אני בטוחה שבפעם הבאה שתפגשי אותה, היא תהיה במצברוח טוב יותר ותהיה יותר נחמדה. שיהיה לך לילה טוב.

למעלה