../images/Emo194.gif
מידי פעם, כשיוצא לי לדבר עם חברי פורום בטלפון כשאני בעבודה או בענייני, אני מבקשת מהם שידווחו לי מה קורה בפורום. כששמעתי על ההודעה שלך הרגשתי שאני צריכה להגיב, למרות כל הבלאגן שעובר עליי בימים האחרונים. קודם כל, יהודית היא לא אלוהים ולא המשיח ובטח שלא מוחמד (לא התחשק לי להביא את ישו כדוגמה), עד כמה שרובנו היינו מעדיפים לחשוב ככה, ועד כמה שהיא משתמעת ככה להרבה אנשים. היא אנושית, וגם לה לפעמים אין כוח לכלום. חוץ מזה, שאל תשכחי שהיא בתקופה לחוצה כרגע (מבחינת המכירות של האלבום, החזרות להופעות, יש לה ילדה בכיתה ג', והיא מתפקדת כמו כל אמא של ילדה בגיל הזה) וזה תמיד מלחיץ "להוליד" ילד שאתה לא יודע איך העולם יקבל אותו, לא פלא שהרבה יותר מחצי מהנשים בעולם סובלות מדיכאון אחרי לידה (ואני לא מגזימה, דיסק זה כמו ללדת ילד. לא שאני יודעת מניסיון, אבל ככה שמעתי). אני בטוחה שהמחמאות מביכות אותה, למרות שהיא תמיד שמחה לשמוע אותן, אבל לפעמים כל זה גם יותר מידי בשבילה (לא שאני מכירה אותה, אני פשוט מתארת לעצמי, כי גם אני בנאדם) ולפעמים אחרי שבנאדם נותן "פוש" כזה מטורף על הבמה, ואם אני לא טועה, היא אמרה את זה פעם על הביצוע של סליחות בפסטיבל הזמר, "כל מה שרציתי היה ללבוש את הג'ינס שלי וללכת לישון". בכל מקרה, אל תקחי ללב, וחבל שאת לוקחת אותה יותר מידי ברצינות. עד כמה שהיא נראית סופרסטאר, היא בסה"כ בנאדם רגיל, כמוך, וכמוני, וכמו כולנו, ולפעמים גם לה יש מצבי רוח. אני בטוחה שבפעם הבאה שתפגשי אותה, היא תהיה במצברוח טוב יותר ותהיה יותר נחמדה. שיהיה לך לילה טוב.