לילה טוב לכולכם

לילה טוב לכולכם

אני בת 29 אמא ל4 ילדים כמו כל מי שנמצא פה עברתי קריעת ים סוף אני פרודה חודש וחצי וב"ה מאד מאושרת משקט והשלוה שצצו בחיי אחרי שנות נישואים ארוכות ומתישות היו תקופות שחשתי כמו בקרוסלה שלא מפסיקה להסתובב ואין מי שיבוא ויעצור ויש לי כבר סחרחורת אוימה ובחילות ובעצם כבר לא ראיתי בעינים לא הייתי אני חייתי למען ילדי חייתי למען נישואי אני מתארת לעצמי שכולם ככה חשו ולכן עשו את המעשה הנכון אשמח אם תאפשרו לי למצוא פה כתף ואוזן קשבת ואם אוכל לתרום ולו מעט אשמח גם אני

reo2

New member
../images/Emo140.gif ברוכה הבאה כדאי שתחגרי... הגעת

לרכבת הרים

ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

ערב טוב וברוכה הבאה הגעת למקום הנכון אנשים פה חבל"ז ככה אני מרגיש ואני בטוח שכולם פה ככה מרגישים ועם הזמן גם את תרגישי כך...זה לא ייקח הרבה... בהצלחה............

תודה לכולם

סתם מסקרן אותי יש פה אנשים עם יותר מ4-5 ילדים שנפרדו מבן זוגם ובני כמה הילדים לי יש 4 ועד הקיץ אהיה רק עם 2 הבנות הקטנות יש עוד כאלה שנאלנו להוציא ילדים לתקופה מהבית? איך התמודדתם עם הקושי הזה נוסף לכל הקשיים הקיימים

reo2

New member
יש לנו פה מישהו מיוחד עם יותר מ5 ילדים שלא

יפסיק להביא לך אותה בשירים!!!

לי יש 4

13.5 / 12.5 / 10.5 / 8 הקושי הוא לא קטן! בנוסף למשרה מלאה מחוץ לבית. אבל שורדים ב"ה...

אני גם כותבת שירים בשעות של כאב גדול

הנה משהו שנכתב לא מזמן כשהרגשתי שיותר לא יכולה איתו: החשיך לו היום וחלף עוד שנה שעברה ביעף חיים מלאי מהמורות תמורות חבורות מכות שאת הלב קורעות רומסות חבלות שאלי מחלחלות ועיני דומעות מייחלות שהרע מקרבי יבער שכל העבר לא ישוב כבר ולא יהיה הגורל כה אכזר שאוכל לקבל חיבוק חם ואוהב שמישהו יקשיב מכל הלב שאוכל בזרועותיו להתכרבל להתמוסס להתבלבל להרגיש ולחוש כה קטנה עטופה ומוגנת באהבה היית מסתכל אל תוך עייני ורואה את כאביי לוחש לי אל תדאגי לעולם תשארי איתי וכשדמעות היו שוטפות את פניי היית מלטף ועוטף כמה אהובה היא האהבה אך כמה היא כאובה אי אפשר איתה אך בלעדיה אני חשה בודדה ועזובה במדבר שממה רק חול וחול ואדמה נשכבת מיוסרת חלשה ומתפוררת מנסה לשאוב טיפות אחרונות של עוצמה אך מרגישה כ"כ חלולה ויבשה שפתיי יבשות כמהות למעט מים שירטיבו שיחלחלו שבי חיים ינסכו אך המדבר כה יבש ואין נפש חיה ואני מטמוטת כמו חיה פצועה וחבולה יותר לא יכולה קמלה שוקעת באפלה זהו סוף

reo2

New member
מקסים! מהמדבר ומהשממה תגיעי במהרה למקום טוב

כי ה' אלוהיך מביאך אל ארץ טובה, ארץ נחלי מים, עיינות ותהומות יוצאים בבקעה ובהר, ארץ חיטה ושעורה וגפן ותאנה ורימון, ארץ זית שמן ודבש -- דברים ח', ז-ח'

איזו כתיבה מרגשת..

מתוך הלב, מתוך כמיהה לאהבה שנעלמה לה.. מתוך צימאון למשהו שהוא בלתי ניתן להמחשה והסבר הגיוני.. זה תופס אותך בלי התראה מוקדמת, וזה מכה ברגעים הכי קשים.. מחזקת את ידייך.. בע"ה תזכי להיות נאהבת כפי שחשקה נפשך.. הכמיהה הזו לאהבה ניבטת מבין מילותייך.

זו משאלת לב של כל בן אנוש

מי כמונו יודע כמה קיוינו לטוב לאהבה ולכשהיא איננה הצורך בה הוא רק הולך וגדל

תודה על קבלת הפנים הנפלאה

הלואי ובחיים האמיתים היו כולם מסבירי פנים כמו בחיים הוירטואלים

למעלה