לילה טוב לכולכם!! רציתי לדעת האם אייל גולן הוציא דיסק מלא או רק סינגל? תודה, זיו.
Z ZiV GiLbOa New member 23/11/07 #1 לילה טוב לכולכם!! רציתי לדעת האם אייל גולן הוציא דיסק מלא או רק סינגל? תודה, זיו.
D DJ סהר מיוזיק New member 23/11/07 #2 אייל גולן הוציא החודש 2 סינגלים חדשים! כמו שצויין כמה אשכולות לפניך.
D DJ עמיר כהן New member 23/11/07 #3 לילה טוב סהר מה קורה. אני מנהל את הפורום החדש למוסיקה ים תיכונית באתר קשת ערוץ 2 אתה מוזמן להיכנס ולתת תגובה.
לילה טוב סהר מה קורה. אני מנהל את הפורום החדש למוסיקה ים תיכונית באתר קשת ערוץ 2 אתה מוזמן להיכנס ולתת תגובה.
D DJ עמיר כהן New member 23/11/07 #5 בטח ששמתי לב מותק.אמרתי תודה. אנחנו כמובן נשתף פעולה יחדיו. מפרגן לכם כל הזמן. כמו שאני אצלי בפורום אני גם כאן.
בטח ששמתי לב מותק.אמרתי תודה. אנחנו כמובן נשתף פעולה יחדיו. מפרגן לכם כל הזמן. כמו שאני אצלי בפורום אני גם כאן.
א אושר היפה של הצאט New member 24/11/07 #6 על אזה סנגל אתה מדבר תראה אייל גולן מתחיל לוצי דיסקים בצורה בליתי רגלה תגיד את את השם של הסגל ואני כבר הברר לך אם יש לו א הדיסק אוהבת אושר .
על אזה סנגל אתה מדבר תראה אייל גולן מתחיל לוצי דיסקים בצורה בליתי רגלה תגיד את את השם של הסגל ואני כבר הברר לך אם יש לו א הדיסק אוהבת אושר .
Z ZiV GiLbOa New member 24/11/07 #7 מה זה משנה איזה סינגל? העיקר אם הוציא דיסק בתקופה האחרונה אחרי "בשביל נוצרתי" וכבר הבנתי שלא.