לילה טוב לה-פלאן

tomersi

New member
אייל אתה רגע לפני הגשת תלונה כנגדך...

בגין התעללות בחסרי אונים שלא יכולים לנסוע שוב השנה..... רגע לפני! נ.ב. אני הולך לבדוק היום את הטופס לוטו שלי, יכול להיות שזה ישתנה....

איל שחר

New member
בטוח שתרצה לנסוע לשם שוב השנה?

האביב הגיע מוקדם. הטמפ׳ בעליה ושלג ירד בפעם האחרונה עוד לפני שאנחנו נסענו. המדרונות נחשפים והולכים.

tomersi

New member
לאו דווקא לשם..(למרות שגם לשם לא הייתי מתנגד)

אני אוהב לגוון (ברמת הסביר והאפשרי כמובן....אנחנו חבורה די גדולה של חברים שנוסעים, בערך 8 חבר'ה ואם אני אגיד להם כל שנה לנסוע לאותו אתר, הם יכו אותי מכות יבשות עם שוט לח...) אני באופן אישי מעדיף כל שנה לנסוע לאתר חדש (כמובן שאין לי בעיה לחזור כל כמה שנים לאותו אתר וזה מה שקורה בפועל.....) אבל לחזור כל שנה ללה פלאן, שמע זו כבר התמדה ראויה להערצה.
ואל תבין אותי לא נכון, האתר מדהים באמת, כל אחד מוצא בו את מה שהוא אוהב, מסלולים רחבים וכחולים, מסלולים אדומים קצת יותר מאתגרים וכו' ובטוח שנחזור אליו אבל שנה אחרי שנה במשך כמה שנים....נראה לי קצת מצ'עמם לא?
לנו באמת היה שבוע שאני אזכור הרבה זמן, בגלל הקור איכות השלג הייתה מדהימה בכל האתר בכל הגבהים

Gevakumon

New member
איל בבקשה...

יש אנשים שממריאים לשם מחר, בוא נשאר אופטימים, אה?
ואגב, אם אנחנו כבר בנושא, אשמח אם תוכל לתת תחזית ל9 ימים הקרובים להקל קצת על המתח...תודה!

איל שחר

New member
בימים שני ושלישי חזויים כ 25 ס"מ שלג שם.

זה מה שהצלחתי לסדר בהתראה כזו קצרה ותאמין לי שלי זה עולה יותר

eran_le

New member
אגב, באתר Accuweather מספקים תחזית לשבועיים

לאתרי סקי רבים. תחזית לשבועיים קדימה נשמע אמנם מגוחך, אבל בנסיעה שלנו דווקא היא הייתה מדוייקת להפליא - עוד בזמן ששרר הכפור המטורף באירופה לפני 3 שבועות חזו את ההתחממות המשמעותית לסופ"ש האחרון, ולא רק זה אלא שגם דייקו עם תחזית לגשם יום אחד, שמש אח"כ ושלג יומיים נוספים. ולא צריך מנוי אפילו
דווקא התחזיות של snow-forecast מאכזבות לעתים קרובות.

איל שחר

New member
זהו שהכי כף עם סנו-פורקסט. כמו לוטו.

הם מבטיחים המון שלג ויש לך המון זמן להנות מהציפיה, גם אם אתה יודע שלא תקבל כלום בסוף.

marceloros

Member
מנהל
בידיוק, זה בעיקרון מס לפראיירים

ובנס מישהו זוכה לפעמים.

tomersi

New member
אני ממלא כל פעם שאני נזכר ו/או מוצא את הטופס.

זה יוצא פעם ב 3 או 4 חודשים. וגם אז, אני לוקח את הטופס האוטומטי הכי זול (29 ש"ח ומתחיל לחלום...) מה זה 29 ש"ח פעם בכמה חודשים בשביל חלום...?

marceloros

Member
מנהל
אני מוכן גם למכור חלומות

קונים לי חופשת סקי שבוע בקלאב מריבל, משתתפים בהגרלה של 100 מיליון דולר. נ.ב. זכייה לא מובטחת, ע"פ חוק אני מפרסם את זיכויי הזכיה: אפס לפרס ראשון, 100% לפרס שני מילקה סנובורד ענק (או דומה בהתאם למלאי בצרפת).

למעלה