לילה טוב כולם...

אה שאלת אותי????../images/Emo132.gif../images/Emo12.gif

מממ... לא! אני כולה כיתה ט'... בגלל זה יש עלי כלכך הרבה לחץ... חוץ מזה עוד לא הגעתי לשלב של אישה ... ביינתים אני נערה ואני מעדיפה להישאר כך....

כי אני בפרוייקט יחיד בארץ שבו 40

תלמידים מסיימים את כל הבגרויות בכתה י' וב יא',יב' צוברים כבר נקודות... לתואר ראשון... והתואר יהיה חינם...*למובחרים...
טפו טפו טפו... ובשביל להספיק את כל זה... אני עובדת ממש אבל ממש קשה...

EMILY666

New member
אוי יוייייי איך את יכולה לעשות

בכיתה אחת את כול הבגרויות??? הרי יש מבחני בגרות שהחומר נלמד 3 שנים! זה כזה לא היגיוני.. כאילו רק אם אתה גאון..=/

Vrock

New member
מחוננת הא? |RESPECT!|

טוב בסיידר שיה לך בהצלחה. תזכרי שאת חוסכת לעצמך עבודה בעתיד...

יותר נכון: חננה מחוננת!... חוץ מזה

אני עושה את כללללל זה רה בכדי לחסוך לעצמי עבודה בעתיד....חחח אני רק מקווה שזה לא יחרוס לי תחיים...

eMiFrEaK

New member
את יודעת...

אני גם מקווה... כי הדבר שהכי יעציב... זה כשפתאום...בעתיד.. תזכרי בתקופה הזאת עכשיו.. ולא תאהבי אותה כי לא נהנית ממנה בכלל..=\ זה יהיה חבל... אבל עזבי... אני מקווה שיהיה טוב... העיקר תשקיעי..!!

גם אני חושבת ככה ... אבל אני גם רוצ

רוצה להגשים חלום ענק שלי.... (אולי אולי אולי תשמעי עליי בעתיד...) ובשביל זה אני צריכה להשקיעה כלכך הרבה...( אומרים שאם אני אספר תחלום הוא לא ייתגשם אז אני מעדיפה לא לקחת סיכון... ובסוף להיות זבלנית...)

eMiFrEaK

New member
חחח חמודה...

אני בטוחה שאני עוד אשמע עלייך בעתיד!! תשקיעי.. זה טוב =)) נ.ב זבלנות זאת גם עבודה! אהמ אהמ... וחוץ מזה.... תמיד הייתי אומרת שאם אני לא אלמד טוב אז אני יעבוד בחנות ירקות.... עד שהבנתי כמה הם מרוויחים (עופר מקסימוב אהמ אהמ..)... ועכשיו אני שוקלת את זה ברצינות! =)

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif תגיעי רחוק!!! (סוכנת חשאית

בבדיקת יקות שהם חמץ לפסח... חסה וחליל!!!!!
) פסח... 3/4 מישראל כן... אוכלים חמץ בפסח... חחח ...גם את??? עוד מעט גם יהיה אסור לנשום בפסח... חמצן זה לא כשר!

s h u r i k

New member
מה רע בזבלנות??

כאילו זה לא מיקצוע שהייתי רוצה לעבוד בו מתישהו אבל זה לא אומר שמי שעובד בו הוא אדם רע, זה לא אומר שהוא לא יכול להקים מישפחה ולחיות כמו כל בן אדם נורמאלי.... עושים מהמיקצוע הזה שיא השפל, העיקר שהבן אדם מרוויח את שכרו ביושר. אני לא מבין אנשים שמיתביישים בזה, מי שגונב צריך להיתבייש!! וחוץ מזה, רק עכשיו פתאום קלטתי שאבא שלי בעצמו אוסף זבל מבסיסים צבאיים רק כדי שלי יהיה מה לאכול... קורע את התחת שלו כל היום כדי לפרנס את המישפחה שלנו בכבוד וזה לא עושה אותו לאדם רע יותר ואני מאוד מעריך את אבא שלי בזכות זה וחייב לו את כל התודה שבעולם!!!

אתה פשוט צודק!!!!! רק שאני לא עשיתי

מאחרים צחוק... אני עשיתי מעצמי אז... אני מקווה שאני לא העלבתי פה אפחד.... ואם כן אז אני מצטערת ו..
ו... האם תסלחו לי אי פעם????
גם אני מאוד מעריצה את אבא שלי .......!!!!!!! בזכות זה שהוא קורע תתחת שלו רק בשביל לפרנס תמשפחה ולתת לי מה ל
....
רבה אבא!!!!

s h u r i k

New member
מה את לחוצה?!?!

אני רק רציתי להדגיש שגם אם אתה פועל פשוט זה לא סוף העולם ואתה יכול ליחיות ולהיתפרנס בכבוד.... זה לא מוריד מהערך שלך, ואם אצל חלק מהאנשים הערך שלך יורד אז הם לא שווים את היריקה שלך לכיוון שלהם אפילו!!

למעלה