לילה טוב, יש כאן מישו???

לילה טוב, יש כאן מישו???

אני בעיצומה של אפיית עוגת שוקולד מהירה ליומולדת של חברה אני רוצה לעשות אותה מרשימה ומפוארת (עד כמה שניתן...) ומתלבטת כיצד לצפות/ לקשט אותה על מנת לעשותה ככזאת. אשמח לעיצות מכם. במה כדאי לצפות ואיך...

יכולה לקשט אותה בגנאש שוקולד

200 גר' שוקולד מריר +שמנת מתוקה להמיס על הגז , ולצפות את העוגה

effyba

New member
וגם כף דבש או מייפל לציפוי הנ"ל

יעשה רק טוב....

תודה מקסימות../images/Emo24.gif

אז כדי שיהיה חגיגי ומושך ציפיתי בשמנת מתוקה+ 3 כפות אינסטנט וניל+ מעט סוכר מוקצפים יחד מרחתי את הקרם ופיזרתי פירורי שקדים,יצא מפואר ומרשים. סיימתי את הציפוי מוקדם בבוקר, כדי שאוכל לקחת לעבודה ולצערי לא היה לי שנייה לצלם. העוגה חוסלה.

כפרות עלייך.. רק את מסוגלת

לאפות עוגת שוקולד של כלום עבודה ולצפות אותה באופן כזה שתיראה כהשקעה רצינית
את יכולה גם לצפות בקצפת משמנת מתוקה ובסירופ שוקולד לזלף ספירלה ואח"כ עם סכין לעשות פסים כדי שתהיה צורה מיוחדת. ואגב, גפ עם קרם שוקולד "פושטי" עוגה יכולה להיות מרשימה אם למשל תקשטי אותה בחצאי אגוזים מסביב או בתותים (כןכן, שוקולד ותותים- זה מעדן!) ואם זו עוגת שוקולד שלא ממש מתפוררת את יכולה לחצות אותה לשניים, למלא בפנים ב"מוס" נוטלה או ריבת חלב ולמעלה לצפות בקרם שוקולד אפילו. כך שחותכים את העוגה ויש בפנים שכבה נדיבה של קציפה טעימה. בכל מקרה- כל הרעיונות האלו הם לפעם הבאה, לפעם הזאת "אבוד לי"

מה דעתך על העוגה בגלריה שלי בפורום

עוגת טורט פשוט שחציתי לרוחב כמובן שהשקיתי ושמתי קרם באמצע כיסיתי וציפיתי את כל העוגה מלמעלה ומהצדדים

שושק'ה...

כבר עשיתי אותה בעבר והיא קצרה מחמאות. באמת מדהימה: פשוטה להכנה ויפה יפה.

למעלה