לילה טוב חברים

sh53

New member
לילה טוב חברים

אני עוברת תקופה לא כל כך קלה מבחינתי, לפעמים יכולה להיכנס לפורום ונכנסת כדי לברוח מהמציאות, לפעמים יכולה להיכנס אבל לא נכנסת בגלל שאין לי מצב רוח. לא יודעת מה לומר יותר מזה, רוצה לעזור ולתמוך אך לא כל כך מסוגלת ב- 100%. מקווה ומאחלת שנראה ימים יפים יותר.

היי! שבוע טוב!

אני מבין אותך בגלל שזה קורה לי המון! יהיו תקופות ארוכות שאני אעלם מפורומים שונים מחוסר מצב רוח. בפורום `אהבה בגיל ההתבגרות` למשל, אני מגיב בדרך כלל ל80% מההודעות ואז פתאום לא לאף אחת. פשוט לא בא לי כזה. בכל אופן, אני יכול מנסיון לומר לך שזה יעבור לך. אז לבנתיים תחזיקי חזק ותשתדלי לשמוח. כלנו פה אוהבים אותך ומעריכים [ יש כאלו שאפילו מעריצים] אותך! שבוע מקסים שיהיה לך!

sh53

New member
ביקשתי להוריד לי את ההכחלה לזמן מה

כדי שאוכל להתחזק יותר ולהרגיש שאני יכולה לטפל בעצמי טוב יותר.

תומכים בך בכל מצב!

גם בכחול וגם בשחור. תקחי ת`זמן שלך. אולי יהיה רעיון טוב לעזוב את הפורום לכמה ימי התאווררות או משהו... לא דע`. הלוואי הייתי יכול לעזור לך איכשהו. הלוואי וידעתי מה לומר לך. אם תרצי, נשמח מאוד אם תשתפי אותנו במה שעובר עלייך על מנת שנוכל אולי להשתתף במה שזה לא יהיה, שיהיה "חצי נחמה" בשבילך. טוב... אפסיק לחפור. יומטוב שיהיה! ^_^

מקווה בשבילך

שבלי קשר לפורום הנפלא כאן, תחווי שלווה. ויותר מזה, מציאות שלא תחייב אותך לברוח. בהצלחה לך בחיפוש.

יהיה טוב=]]

אני גם בתקופה לא קלה אבל מבחינה חברותית.
אבל אני יודעת שבסופו של דבר "יהיה טוב ואם לא סימן שלא הערכנו מספיק וזה-חזר".

7monita

New member
אני מקווה שתרגישי טוב את ממש מתוקה

ועוזרת מקווה שתרגישי טוב עם יש משהו שנוכל לעזור לך ועם תרצי לשתף אז בכייף^______________________^

../images/Emo24.gif

אני בדיוק זזה לישון כי מחר יש לי פרויקט ירושלים (טיול שנתי) מקווה שיהיה יותר טוב לילה טוב לכולם [אני חוזרת יום רביעי]

sh53

New member
תודה לכולם, אוהבת אתכם ../images/Emo13.gif

עשה לי טוב לראות את השרשור הנ"ל.

RossandRachel

New member
שושי, באש ובמים

אנחנו פה, בין אם תרצי לפרט ובין אם לא- אני יודעת שאני כבר לא כל כך קבועה פה באחרונה, אבל תמיד פה בשבילך :)

למעלה