לילה טוב חברים. ...

100vardit

New member
חחח-מה הכוונה?

אני מבינה שאתה נמצא במחשב-בשעות לא שגרתיות.

100vardit

New member
הגעת עם ההודעה הזאת לדף 7...

יש דרך שאפשר להתכתב איתך??? לשלוח לך מסר? או משהו... הצחקת אותי באותו יום-שכתבת :"ורדית.??.." חחח-מחקו את זה.תנסה לשלוח לי מסר. אה..ותגיד:גם אתה קצת מיואש? ,או שזאת רק אני שנמאס לה כבר,פשוט נמאס לי!!!!

אהלן . מה נשמע כבר כמה ימים שלא ...

כבר כמה ימים שלא נכנסתי לפורום ... מה שלומך מה העינינים . איך עבר החג . אצלי היה נחמד מאוד . ואגב . שמי יוסי

מה שהכי ...

מבאס פה זה שרק בגלל שאיזה הדיוט החליט לקפוץ לכביש אני צריך לשלם עוד 500 שקל אבל איך אומרים הכל משמים ...

NiKi†a

New member
לי בראשון קפצו 2 אתיופים.

וגם אני קיבלתי ואחד ברקס.... מעצבן, בשני נסעתי בכביש ארוך כזה..ואז שני ילדים החליטו לעבור את הכביש בריצה ולא במעבר חציה, אז ראיתי אותם מרחוק, אחד עבר והשני החליט לחכות באמצע הכביש [דו סטרי]...אז עצרתי ונתתי לו לעבור. והטסטר העביר אותי. צריך לחפש אותם \=

א1ט1

New member
מזה משנה אם זה שני אתיופים?../images/Emo6.gif

זה שונה...? הטסטר לא צריך לבלום?

NiKi†a

New member
אם זה לא היה פורום

הייתי עונה לך אחרת
. אבל- "לא זה לא משנה...." סתם זה מה שזכרתי והתעצבנתי עליהם.

אתם טוענים שאנשים קופצים לכם...

לא יודע איפה אתם נוהגים אבל אף פעם לא קפצו לי אנשים תודה לאל!!!!!!!!! ומקווה שלא..

NiKi†a

New member
זה לא משנה איפה נוהגים,

יכולים לקפוץ לך אנשים בכל מקום. ולא הבנתי את הקשר לכותרת במיוחד..כאילו הבנתי, אבל זה נשמע מזה לא קשור, כאילו המשפט לא גמור..

aviGODFATHER

New member
אולי הבנאדם ניסה למכור לך ספה

ובגלל זה הוא קפץ לך לכביש. (אלטע זעכן
)

aviGODFATHER

New member
ועכשיו תגובה יותר רצינית...

אני בטוח שהיית בולם בעצמך ואותו בנאדם לא היה נדרס למוות לולא הטסטר (לפחות ככה אני מקווה). הבעיה במצבים כאלה היא מאוד מעצבנת - החיים של הבנאדם יותר חשובים מאשר הרישיון שלך ולכן הטסטר לא לוקח רבע של סיכון וישר בולם. לדעתי במצבים כאלה צריך לתת לנבחן טסט חוזר, או לפחות להתעלם מהקטע הזה.

רן88

New member
להתעלם מזה? כי זה דבר שלא יכול

לקרות בדיוק שבוע אח"כ, עם אחד ההורים באוטו שבו יש רק סט אחד של דוושות... נכון, יש טסטים "קלים" שבהם אין שום הפתעות, אין הרבה תנועה, אין הולכי רגל במעברי חצייה ואין כלום. יש גם טסטים "קשים" שדווקא יש את כל אלה, זה אומר שצריך לוותר לכל אלה שקרה להם משהו קצת חריג בטסט (ואדם שקופץ לכביש זה כלל לא חריג בכל מיני מקומות)?

aviGODFATHER

New member
לא הבנת אותי...

אני מאמין שהרוב המוחלט של האנשים שניגשים לטסט יספיקו לבלום במקרה שמישהו קופץ להם לכביש, אבל - אם הייתי טסטר הייתי בולם בעצמי כי החיים של הבנאדם יותר חשובים מהרישיון של הנבחן. יש המון אנשים שנכשלו כי הטסטר בלם ביחד איתם. הטסטר לא לוקח סיכונים (וכאן אני לא ממש מאשים אותו) אבל זה לא אומר שהנבחן צריך להידפק.

abcdcba

New member
לגמרי לא מסכים

יכולת נהיגה היא לא רק רפלקסים טובים- רפלקסים טובים (שזה הדבר היחיד שפועל בעת עצירה שאתה מתאר) יכולים יום אחד לא לפעול ולהפנות גב אליך.. נהיגה טובה היא נהיגה שבה אתה בכלל לא נכנס למצבים מסוכנים- אתה מתמודד עם כל מצב מראש- מאט לפני, מגיב נכון לפני..

aviGODFATHER

New member
לא נכון..

אם מישהו נמצא מאחורי משאית ומחליט לקפוץ לך לכביש. בד"כ גם מדובר בילדים ככה שאפילו מכוניות פרטיות יכולות להסתיר ילד. מה תעשה? תסע כל הזמן על 20 קמ"ש?

תקשיבו אם הייתם שמים לב הייתם ....

עוברים! היום נהגתי ואיזה אדיוט בלם לפניי אז למזלי לא היה אף אחד בצד שמאל אז יכלתי לעקוף בשנייה האחרונה שמתי לב האטתי ועקפתי...

פרטנר

New member
מצטער לומר אבל

אם היית שומר מרחק כראוי או נוהג בעירנות , לא היית צריך להסתמך על המזל (שהפעם היה איתך) . כתב כאן מישהו שנהג טוב הוא נהג שלא נכנס למצבים מסוכנים וזה נכון, אבל יכולת תגובה טובה ונכונה תציל אותנו ממצבים שנקלענו אליהם למרות שנקטנו בכל הזהירות הנדרשת. ב"טסט" ,כמו בכל דבר בחיים ,צריך גם מזל ויתכן שתלמיד א' לא יתקל בשום בעיה מיוחדת במהלך המבחן ותלמיד ב' יאלץ להתמודד עם הולך רגל פרוע וטיפש. הבוחן מבחינתו יצפה לקבל תגובה נכונה גם במקרים של "חוסר מזל".

למעלה