היה לי טסט היום ב12 בצהרים . בעשר דקות הראשונות היה מעולה . עד שקפץ לי בן אדם לתוך הכביש . הטסטר נתן כזה ברקס שכמעט דפקתי את הראש בהגה . ומשם ואילך איבדתי את הביטחון העצמי . והתחלתי לפשל.......... נמאס לי כבר .....
עברתי את אותו סיפור היום.(כמו שאתה כבר יודע..)ככה זה מהרגע שמבינים שהטסט כנראה אבוד-הביטחון יורד,ומתחילים לפשל. גם לי נמאס-וירדו לי גם דמעות(חחח-לבנים,זה לא קורה)-והיום שלי היה די מעפן. אנחנו חייבים לזכור-שעדיף שאלו יהיו הצרות שלנו.אני כותבת ומתבאסת-כבר הוצאתי ים של כסף עד עכשיו על הנהיגה. לא נורא,יהיה בסדר-בסוף אנחנו נעבור (כמו שכולם אומרים).שיהיה לך המשך שבוע טוב!!!
אתה רק צריך להיות יותר עירני(וזה כולל גם אותי)-כי תחשוב שאח"כ שתנהג לבד(עם רישיון)-לא יהיה מי שילחץ ברקס-אתה תצטרך לשים לב ולעצור או להאט.כל עכבה לטובה.
שיש מורים שזורקים מילה או שתים לטסטר כך שגם אם הטסט לא היה חלק הם מעבירים . יש לי טלפון של אחד כזה . הבעיה שצריך להתרגל לאוטו מחדש וכל זה ... ואגב כדאי לך לבקש מהמורה טסט מידי לעוד שבועים אחרת הוא יכול למרוח אותך עם זה . אבל האמת שמה שהכי מבאס אותי שהיתה איתי אחת שלא ידעה להחזיק הגה והיא עברה . . . אפליה לטובת הצד הנשי . . . סתם יכול להיות שאני לא כל כך אוביקטיבי . . .
את הטסט האחרון עשיתי על אוטו אחר(אוטו חלופי של המורה) ואת הטסט הבא אני אעשה שוב על אוטו אחר(אוטו חדש).קיצור מסובך. עכשיו לעניניך-אני לא הייתי עוברת מהסיבה הזאת...חוצמזה הכול בסדר אצלו?
עכשיו ודאי הייתי מחפש מורה אחר . אחד שיותר מעונין ללמד מאשר לעשות קופה . אבל עכשיו אני חושש שזה מאוחר מדי . אגב . למה הסכמת לצאת לטסט על רכב חילופי? לפחות זה היה רכב דומה ? קיבלת את הדוח שגיאות שלך ?
יום הטסט-שזה המון-וכבר הרגשתי טוב עליו.הרכב לא היה דומה כל כך-להפך-טרנטה.אבל-זה הילוכים-אזז זה על אותו עיקרון... לגבי הדוח שגיאות-לא קיבלתי ,ולא שמעתי-בכלל לא דיברתי עם המורה מאז הטסט.אתה קיבלת? אגב -שלחתי לך אתמול מסר(סתם -רציתי לדעת איך קוראים לך..)