לילה טוב חברים. ...

לילה טוב חברים. ...

היה לי טסט היום ב12 בצהרים . בעשר דקות הראשונות היה מעולה . עד שקפץ לי בן אדם לתוך הכביש . הטסטר נתן כזה ברקס שכמעט דפקתי את הראש בהגה . ומשם ואילך איבדתי את הביטחון העצמי . והתחלתי לפשל.......... נמאס לי כבר .....

Nofale

New member
גם לי בראשון קפצה זקנה

כל מה שאתה צריך זה לחפש אותם בכל מעבר חצייה שאתה עובר בו

יקירי,

לפעמים זה לא משנה אם יש מעבר חצייה או אין- הם לפעמים סתם חוצים את הכביש (שאמצע שומקום) ורצים כמו ילדים קטנים ומבוהלים- מניסיון!

100vardit

New member
ספר לי על זה...בציניות כמובן.

עברתי את אותו סיפור היום.(כמו שאתה כבר יודע..)ככה זה מהרגע שמבינים שהטסט כנראה אבוד-הביטחון יורד,ומתחילים לפשל. גם לי נמאס-וירדו לי גם דמעות(חחח-לבנים,זה לא קורה)-והיום שלי היה די מעפן. אנחנו חייבים לזכור-שעדיף שאלו יהיו הצרות שלנו.אני כותבת ומתבאסת-כבר הוצאתי ים של כסף עד עכשיו על הנהיגה. לא נורא,יהיה בסדר-בסוף אנחנו נעבור (כמו שכולם אומרים).שיהיה לך המשך שבוע טוב!!!

מה שהכי ...

מבאס פה זה שרק בגלל שאיזה הדיוט החליט לקפוץ לכביש אני צריך לשלם עוד 500 שקל אבל איך אומרים הכל משמים ...

100vardit

New member
מבאס-אבל תזכור שאתה כבר יודע לנהוג.

אתה רק צריך להיות יותר עירני(וזה כולל גם אותי)-כי תחשוב שאח"כ שתנהג לבד(עם רישיון)-לא יהיה מי שילחץ ברקס-אתה תצטרך לשים לב ולעצור או להאט.כל עכבה לטובה.

זה נכון אבל. ....

את הניסיון הזה אפשר לצבור גם אחר כך (עם החונך ) בלי לשלם על זה 80 שקל ...... אבל אין ספק שזה מנחם במשהו. ...

100vardit

New member
יאללה כפרה על הכסף-אנחנו עוד נהיה

אחלה נהגים.בהצלחה!!!

100vardit

New member
כבר תאריך?! לא.אין לי...

למה לעבור מורה? מה נשאר?! 2-3 שיעורים וטסט.לא?!

שמעתי ....

שיש מורים שזורקים מילה או שתים לטסטר כך שגם אם הטסט לא היה חלק הם מעבירים . יש לי טלפון של אחד כזה . הבעיה שצריך להתרגל לאוטו מחדש וכל זה ... ואגב כדאי לך לבקש מהמורה טסט מידי לעוד שבועים אחרת הוא יכול למרוח אותך עם זה . אבל האמת שמה שהכי מבאס אותי שהיתה איתי אחת שלא ידעה להחזיק הגה והיא עברה . . . אפליה לטובת הצד הנשי . . . סתם יכול להיות שאני לא כל כך אוביקטיבי . . .

100vardit

New member
אה...רוצה לשמוע משהו?!

את הטסט האחרון עשיתי על אוטו אחר(אוטו חלופי של המורה) ואת הטסט הבא אני אעשה שוב על אוטו אחר(אוטו חדש).קיצור מסובך. עכשיו לעניניך-אני לא הייתי עוברת מהסיבה הזאת...חוצמזה הכול בסדר אצלו?

לילה טוב . אם הייתי מתחיל ללמוד

עכשיו ודאי הייתי מחפש מורה אחר . אחד שיותר מעונין ללמד מאשר לעשות קופה . אבל עכשיו אני חושש שזה מאוחר מדי . אגב . למה הסכמת לצאת לטסט על רכב חילופי? לפחות זה היה רכב דומה ? קיבלת את הדוח שגיאות שלך ?

100vardit

New member
עשיתי לפני הטסט 7 שיעורים כולל

יום הטסט-שזה המון-וכבר הרגשתי טוב עליו.הרכב לא היה דומה כל כך-להפך-טרנטה.אבל-זה הילוכים-אזז זה על אותו עיקרון... לגבי הדוח שגיאות-לא קיבלתי ,ולא שמעתי-בכלל לא דיברתי עם המורה מאז הטסט.אתה קיבלת? אגב -שלחתי לך אתמול מסר(סתם -רציתי לדעת איך קוראים לך..)

100vardit

New member
אין לי מושג איזה שנה ,ואיזה סוג

האוטו-סוג של בורות... פשוט נראית ישנה יותר,והאמת שהדלתות מתפרקות,והיה קטע באחד השיעורים-שיצא החלק העליון של המוט הילוכים באמצע.

למעלה