לילה טוב!! דיון חדש:

לילה טוב!! דיון חדש:

מאחר ואני הולכת לישון וחדשה, החלטתי להיות מאוד לא מקורית כי אני בטוחה שכבר עשו את זה (מכאן הלא מקורית) אבל הדיון החדש הוא, ובבוקר אני מצפה לראות דיון שופע ומלא!! טוב, בצוהריים... חופש! טוב, הנה הדיון: השלם את החסר: 1.אל תגיד דון, תגיד_____________ 2.אל תגיד ריילי, תגיד______________ 3.אל תגיד קוטלת ערפדים, תגיד_______________ 4.אל תגיד שדת נקמה, תגיד _____________ 5.אל תגיד ערפד, תגיד _____________ 6.אל תגיד יתד, תגיד ______________ 7.אל תגיד ספרן, תגיד _________________ 8.אל תגיד צופה, תגיד ______________ 9.אל תגיד איש זאב, תגיד ______________ 10.אל תגיד מכשפה לסבית, תגיד____________ אפשר לבחור אחד או שניים שרוצים לענות, לא חייבים לענות על הכל! לכן, לנוחיותכם, מצורפים מספרים לצד כל משפט שתוכלו להגיד "מספר 3: תגיד..." טוב? מגניב... ביי ביי! לילה טוב!! -לילי-

Wicked Wicca

New member
ישי רק אחד בינתיים...

אל תגיד שדת נקמה, תגיד מישהי שאוהבת לראות גברים סובלים... לא משהו, אבל יש לי תירוץ, העייפות... לילה טוב לכולם!

Rוית

New member
משעמם לי, נראה מה יצא-

1.אל תגיד דון, תצעק "באפייייייייי" 2.אל תגיד ריילי, תגיד ברוך שפטרנו 4.אל תגיד שדת נקמה, תגיד יכולה מאוד להזיק לך אבל שמגיע ארנב... 5.אל תגיד ערפד, תגיד *פוף* 6.אל תגיד יתד, תגיד mr. pointy 8.אל תגיד צופה, תגיד מנקה משקפיים כפייתי
לילה טוב לכולם!

B a n j o

New member
אולי השעה תיטיב עימי...

1.אל תגיד דון, תגיד "חותכת ורידים עם מיתרי קול מצויינים" 2.אל תגיד ריילי, "תגיד בובת קן" 3.אל תגיד קוטלת ערפדים, תגיד "מאבקת כפייתית" 4.אל תגיד שדת נקמה, תגיד "Bunnies????" 5.אל תגיד ערפד, תגיד "Un-dead Americans" 6.אל תגיד יתד, תגיד "קיסם גדול ותמים" 7.אל תגיד ספרן, תגיד "חסר חיים" 8.אל תגיד צופה, תגיד "משקיף" 9.אל תגיד איש זאב, תגיד "כמו בחורה רק עם הרבה יותר שיער" 10.אל תגיד מכשפה לסבית, תגיד "התחלה טובה לסרט כחול"

WillowFreak

New member
טוב נו... ננסה... ../images/Emo8.gif

אל תגיד דון תגיד הסיוט הכי גדול שלי אל תגיד שדת נקמה תגיד חולת מין אל תגיד קוטלת ערפדים תגיד the chosen one אל תגיד יתד תגיד מקל עץ מחודד מאוד אל תגיד ריילי תגיד ג'י איי ג'ו אל תגיד ספרן תגיד איש חסר חיים אל תגיד מכשפה לסבית תגיד אהבת חיי לא יצא משהו... אבל היי! מוקדם בבוקר! טוב.. אני זזתי.... לבקו"ם.. שוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב.... בפעם ה... שנייה אני סופרת... 1..2..3...4..5..6..10...20...
טוב לא נורא הפעם זה בשביל ללוות את החברה הכי טובה שלי לגיוס... מסכנה... הצבא המפגר לוקח אותה ממני... אוף איתם!! ולמקרה שהיא תקרא את ההודעה...
אוהבת אותך ליאת
גיוס קל

Adrienne

New member
הנה שלי

1.אל תגיד דון, תגיד בעעעעעעעע 2.אל תגיד ריילי, תגיד זונה ממין זכר 3.אל תגיד קוטלת ערפדים, תגיד באפיית' 4.אל תגיד שדת נקמה, תגיד אשה ממש ממש זקנה 5.אל תגיד ערפד, תגיד ??? 6.אל תגיד יתד, תגיד one of this little pointy things 7.אל תגיד ספרן, תגיד צופה 8.אל תגיד צופה, תגיד ספרן 9.אל תגיד איש זאב, תגיד גמד 10.אל תגיד מכשפה לסבית, תגיד וווייייייילללללללללללללוווווווווווווווווו כן כן צולע ביותר אני יודע

smgfan

New member
טוב, אני אנסה כמה, נראה מה ייצא...

1.אל תגיד דון, תגיד "שדת המוות המייללת" (או בקיצור באנשי, לכל אחד יש 2 שמות
) 2.אל תגיד ריילי, תגיד "Mr. Noodle"
3.אל תגיד קוטלת ערפדים, תגיד "ציידת ערפדים"
4.אל תגיד שדת נקמה, תגיד "מנהלת חשבונות" (תרתי משמע
) 6.אל תגיד יתד, תגיד "קיסם אקסטרה-לארג'" 9.אל תגיד איש זאב, תגיד "איש שעיר מעל המשוער"

GreeCheeMan

New member
אל תגיד...

אל תגיד ערפד, תגיד לקוח קבוע בבנק הדם ולא למטרות תרומה. אל תגיד יתד, תגיד אימת הערפדים. אל תגיד שדת נקמה, תגיד נהנית להשפיל גברים. אל תגיד איש זאב, תגיד חייב תספורת דחופה. אל תגיד דון, תגיד המפתח (כמה מקורי...). אל תגיד ריילי, עד שהוא עזב אני לא רוצה להזכר בו שוב. אל תגיד מכשפה לסבית, כי ממילא יצנזרו את זה בסטאר וורלד.

spikeslave

New member
אל תגיד ריילי תגיד..

*בובת קרטון מהלכת *מישהו שאוהב שנושכים אותו *soldier boy (עם יש לי שגיעת חטיו זא ביגלל שהני מתומתמט) *בן אדם חרש (כמה שבאפי צורחת לך אתה לא שומע) *בן אדם שלא יכול להסתכל לצדדים *חסר אופי *המחליף של אנג'ל *מישהו עם בעיות לב קשות *אל תגיד ריילי הוא בא לבד (כלב טוב ריילי, כלב טוב) אל תגיד ערפד תגיד: *מישהו שלא יקבל התקף לב בקרוב *מישהו שצריך להיזהר מאוד כשהוא הולך ביער *מישהו שלא תיראה בכנסיה *מישהו ממש חכם בשמש

לנצח1

New member
כמה דברים

1. אהבתי את הקטעים של ריילי (רוני אל תהרגי אותי... ורוני מוסרת שהיא לא אהבה את זה......... ושהיא תכתוב הודעה זועמת שהיא תגיע הבייתה...) קטעים נורא נורא חמודים:) 2. אני גם רוצה לכתוב משהו: אל תגיד ערפד תגיד אחד שרואה אבק וחושב שזה חבר שלו. אלתגיד דון היא במילא לא הייתה אמורה להיות קיימת. (ושוב רוני מתנגדת...) אלתגידי ספייק תגידי (למה כל הזמן בזכר?! קצת שיוויון זכויות!) זמר בלהקה של ספייק ובאפי (אהמ ביקומינג אהמ..........) אל תגידו ג'יילס תגידו אחד ששכב עם אמא של באפי (פעמיים?!?!?) טוב נגמרו לנו הרעיונות.:\ ביי ביי.

למעלה