לילה טוב בנות

לילה טוב בנות

הייתי היום בסיור שווקים ואלו החדשות: בשוק בצלאל מוכרים בחמישה שקלים דגמי פאזל תלת ממדי מקרטון ביצוע _או עץ, לא ממש שמתי לב) של בתים, מכוניות, מטוסים, חיות, בניינים ואתרים מפורסמים ועוד מלא מלא דוגמאות במחיר של בין 5 ל=35 ש"ח. הדגמים לא צבועים אלא בצבע עץ טבעי וניתן לצבוע אותם (כמובן שלהרכיב אותם קודם
) לצערי לא הספקתי לקנות כמה כאלו כי התחיל גשם והוא הכניס את כל הסחורה אז אני אחזור לשם מחר ואקנה סטוק. דבר נוסף, הייתי אח"כ בשכונת התקווה ובאחת החנויות שישר קרצה לי ראיתי יצירות עבודות יד, כל מיני חמסות ותמונות עם פיצוצים (ואיזה פיצוצים, אחחח למות מאושר) וכל מיני רהיטים עבודות יד מ ה מ מ י ם ונורא התלהבתי והמחיר גם לא היה יקר במיוחד ומשום מה ישר שאלתי את המוכרת מי האומנית, ששמה לא מוכר לי מהפורום אך ממה שהבנתי היא תושבת חולון (אז אתן רואות? יש לנו עתיד...) מחר אני ממשיכה את טיול השווקים שלי שאני נורא נהנית לעשות (בתקווה שמחר לא ירד גשם) ומחר גם אני אשתדל לפתח סופסוף את הפילם ולקוות רק שהסורק ה^%^#%^^% יעבוד לי

osni

New member
עבודה של ענבר בתי -

פנינה כל מילה בסלע. לפני כמה חודשים קניתי את הערכות. הבננת צבעו את החלקים, מרחנו לכה והרכבנו. יש כל מיני דגמים - חיות, מטוסים, מכוניות, ריהוט לבובות וכדומה.דרך אגב קניתי כל ערכה בזמנו ב - 10 ש"ח. המחיר ירד עכשו.

למעלה