לילה טוב בנות

sheronher

New member
לילה טוב בנות

אז סופסוף רמת הכאבים ירדה כמעט ב-100% ובהמלצתכן אני לוקחת משככים כבר מדרגת כאב בינונית וכך מצמצמת את התקפות הכאב ההיסטריות לכמעט 0. רק לא חסרה פצצה אחת, הכאב שחוויתי בחודש האחרון ללא הפסקה והיום הודיעו לי שלאור המצב הכלכלי במשק, המשרד בו אני עובדת שנתיים, המשרד בו הבוסים כ"כ מקסימים ומבינים ורוצים לחקור את האנדו כדי לדעת מה אני חווה, המשרד הזה - יסגר בעוד 30 יום ואני אשאר נטולת עבודה. אז אמנם בהתחלה לקחתי את העניין מאוד ללב ואח"כ נשמתי קצת ואמרתי טוב אז עכשיו יהיה לי זמן לטפל בעצמי ולנוח, ולנסות ליישם כמה מההמלצות שנתנו לי הבנות בפורום בין אם בשירשורים ובין אם במסרים אישיים. חשבתי על כך שאקח את כספי הפיצויים ואעשה טיול קצר לתאילנד בשנית, אבל זו תקופה לא מוצלחת ולכן דוחה את הרעיון עד יולי 2009, אז גם כמה מחברותיי יתפנו ונוכל לעשות טיול חוזר - תאילנד ברוב תפארתה. בקיצור, החלטתי לכתוב מכב תודה לבוסית היקרה שלי ולהביע את הערכתי בעיקר בכל הנוגע לאנדו ולרגישות שהראתה, כאישה בכלל וכבוסית בפרט. והתחלתי לכתוב והדמעות ממש נשפכו לי על המקלדת כמו נהר, קשה לי המחשבה שלא אעבוד איתה יותר, קשה לי המחשבה שצריכה שוב לערוך שינויים בחיי עד שנמצא תבמקום טוב ונוח לי. אני ממש לא בן אדם של שינויים. הייתי חייבת לפרוק מהלב, ומיד חשבתי עליכן :) אז שיהיה לכן לילה טוב תודה על התמיכה בכל הודעה אתן חלק בלתי נפרד ממני ומחיי-לא יודעת מה עשיתי לפני שנכנסתי לכאן :) וד"א השבוע נכנסה לכאן מישהי שטענה שהיא הפסיקה להכנס לפורום כי זה הכניס אותה ליותר מועקות ועם הפורום לא יכלה להחלים, ואני כקונטרה רוצה לומר שבלעדיכן, אין סיכוי בעולם שאצליח להתגבר על האנדו, בלי התמיכה שלכן לא הייתי עוברת את החודש האחרון. אז המון תודות שוב לילה טוב שרון

sheronher

New member
בחיים לא הייתי כל כך מדוכאת

בגלל עבודה.זה לא שהייתי לא בסדר ופוטרתי,המשרד נסגר ומכורח הנסיבות מסיימים את עבודתי.נורא עצוב לי,נכון שכיף שסופסוף אדאג לעצמי ובטוח אמצא משהו אחר,אבל שנתים זו תקופה לא מבוטלת והיחסים שנרקמו בינינו מעולים.חבל לי מאוד.מדכא לארוז הכל,לסדר שיהיה נוח.ומוזר.תחושה של מועקה.חוצמזה אני סופסוף מרגישה טוב ויכולה להנות שוב מהחיים.

galim29

New member
שרוני יקרה../images/Emo140.gif

במקום לזרוק לך מילים אני אנסה על דרך הסיפור האישי שלי ומה שאני עוברת בימים אלו ואולי יעזור לך להסתכל על דברים קצת אחרת. וגם אם לא זה בסדר. כל המ שאת מרגישה זה בסדר גמור. החלטתי לעזוב את הדירה שאני גרה בה היום. אחרי שנתיים וחצי של מגורים בדירה מקסימה, בשכר דירה מגוחך (במרכז ת"א) במיקום מעולה, עקב בעיות בלית פתירות עם השותפה, הבנתי שמה שחשוב זה אני והשקט שלי ולכן גם אם זה לא מה שאני רוצה אני צריכה לעשות שינוי בחיים. שקלתי לחזור לאמא (מסיבות כלכליות..) אבל הבנתי פתאום ולמרבה ההפתעה שאני מאוד אוהבת את ת"א ורוצה להישאר באיזור. אז מצאתי דרך חברה דירה באיזור אחר לגמרי... ולמרות שהדירה היא לא שדרוג מבחינת הרמה שלה, אני מרגישה שזה הדבר הנכון לעשות, להתחיל מחדש, נקי, לעבור לאיזור שמרגיש לי כייף ונוח (דקה מהפארק) ועם שותפה חדשה... אז מה אני מנסה להגיד? (לא מטיפה ולא מרצה..) זה שלפעמים כשרואים את הדברים בצורה אחרת ומשנים משהו בזווית החשיבה, זה מאוד עןזר. השינוי הכי גדול בחיי היה כשגיליתי את האנדו, למדתי להתמודד איתו אחרי הניתוח ולשהתחיל לשים לב לעצמי. אני הרבה יותר שלמה עם מי שאני היום, למרות שעליתי במשקל, בריאותית לא חסרות פה ושם בעיות אבל אני מרגישה טוב עם עצמי ויודעת רוב הזמן (ברור שיש רגעי שבירה) להתמודד עם עצמי ולהכניס את האנדו לבית שלי ולתוכי בצורה שכולנו חיות בשלום זו עם זו. אז אולי באמת החליטו עבורך שאת צריכה לעזוב את העבודה אבל אני אישית מאוד מאמינה שיש סיבה לכל דבר שקורה. גם אם היא לא ברורה כרגע, היא תתבהר בהמשך. מחכה לך משהו טוב יותר וזה מה שאת צריכה להגיד לעצמך. תתמקדי בבריאות שתרגישי טוב, תמצאי את מה שעושה לך טוב, תעשי את הטיול שאת רוצה ותראי שלאט לאט הדברים יפלו לתוך המקום הנכון שלהם.
ואת צודקת לגבי הפורום - הוא אכן מקום מנחם, בית אוהב עם המון נתינה וקבלה. אני נמצאת בו כבר יותר מ 3 שנים ולא מרגישה שהוא מעיק. לפעמים נמצאת פחות, לפעמים יותר, אבל תמיד עם יד על הדופק. כי יש לי פה חברות אהובות ויקרות. מצטערת על האורך....

נעמי 17

New member
יקירתי- אני באותו המצב

אבל לא כל כך אהבתי את העבודה שלי היא פשוט הייתה מאוד נוחה עם ילד+ אנדו. אני צריכה לארוז, לבד משרד שלם ללא נפש חיה סביבי וזה הכי קשה לי, גם הפחד שלא אמצא משהוא נורמאלי.גם רוב מפרסמי המודעות לא ממש חוזרים אלי כך שמפלס החרדה עולה. ובפורומי תמיכה תמיד יש כאלה שנכנסים לדיכאון מלקרוא את הצרות הננוראיות של כולם וכאלה שמתחזקים בעצמם ותומכים באחרים. גם בקבוצת למידה של הורים לילדים היפרים הרבה היו בדיכאון רק מהעובדה שהם צריכים להיות שם. אני חגגתי. צריך לפנות לדרך חדשה וזה מפחיד גם אותי, אבל מצד שני יש לי הרבה עיסוקים שאני אף פעם לא מספיקה כמו לשייף את הסלון הישן שקיבלנו ולצבוע אותו בקרם, לצייר לפסל ועוד....... אין ברירה צריך להרים את הראש ולצעוד קדימה.

lee E

New member
בנות, לגבי עבודה..נחמת רבים

היא אמנם צרת טיפשים, אל זה משבר עולמי. גם כאן אנו מרגישים את זה...למרות שלמזלנו המגוחך, מכיוון שאין לנו כסף, גם לא הפסדנו כלום. בן הזוג שולח קו"ח בטירוף, עקב האיומים על פיטורים חוזרים בחברה שבה הוא עובד..אבל, אין עונים. רצים כאן סיפורים על אנשים שאיבדו את הפנסיות וחסכונות של שנים..וכמובן את הבתים שערכם ירד מתחת למשכנתא.. תקופה..קשה..ממש.

galim29

New member
ההומור השחור שלי מנסה את כוחו../images/Emo9.gif

בעבודה שלי (עמותה שנתמכת ע"י מנהל תרבות בתורה הולכת ופוחתת וממש זעום) אנחנו צוחקות שעכשיו זאת צרת רבים חצי נחמה כי אנחנו כל הזמן שומעות שהעמותה בסכנה ולא יודעים מה יהיה בשנה הבאה ובכלל... ועם כל המשבר הנוכחי זה פשוט עצוב ומתסכל כל כך לראות אנשים (בייחוד קרובים אלי) שנשארים בלי עבודה, שמפסידים את הכספים שלהם (חסכונות) ואת התחושה של מי יודע מה יהיה מחר. מאחלת לכולן שימאו עבודה בקרוב,יותר טובה ממה שהייתה קודם שץאפשר להן לשמור קודם כל על הבריאות שלהן ולהתפרנס בכבוד.

sheronher

New member
כתבה שמשודרת עכשיו חדשות ערוץ 2

האנגלים מתעניינים בלעשות עליה לארץ בגלל המשבר הכלכלי...

sheronher

New member
צריך לקחת כל דבר רע/טוב ולגדול ממנו

הלוואי ולכולם יהיה טוב

טוב אצלי זה הפוך.....

מכירה את הסיפור עם עבודה נוחה.....ובהחלט עם עבודה כשיש בוסים מצויינים......והנה סיפור משלי. אני מוכרת כחובבת פיטורים......מאוד אהבתי להיות המפוטרת.... למה? מכיוון שלא היה לי את האומץ לעשות שינוי לבד....ומכיוון שרציתי פיצויים....(כמו כולם כמעט) 1. זה נתן לי לשנות.....כי ככה נפל עלי..... 2. אחרי שנה באותו המקום כבר הבנתי את הרעיון ולא היה לי אתגר... 3. כמו שכתבתי לא היה לי אומץ להיתפטר...אבל היכן שהיה מאוס דאגתי שאהיה מפוטרת בעקבות ביצוע גרוע של עבודה.... במקומות שאהבתי התנדבתי להיות מפוטרת...(תמיד יש קיצוצים)... במקומות שאהבתי מאוד לעבוד בהם אבל הבנתי את הרעיון ורציתי משהו חדש מאתגר.....אז התנדבתי לפיטורי קיצוצים.... אני בקשר אם הבוסים עד היום..... רובנו מפחדים משינויים ומעדיפים תמיד את המוכר והבטוח ....אבל אם לא ניתן לעצמו צ'אנס לא נדע שאנחנו בעצם לא סתם פינים ....אלא מלכים אמתיים. מה אני עושה היום....אמא במשרה מלאה....ואוהבת כל שניה. לגבי החלק השני שכתבת על אותה אחת שהפסיקה להיכנס לפורום.... יש כאן סיפורים כואבים שמוסיפים על הקושי בחיים האישיים .....ולפעמים ריחוק יכול בהחלט לעזור ...... תמיד כאן

sheronher

New member
היי בנות

שלא תבינו לא נכון, אני בטוחה שאמצא משהו טוב ואולי מבחינת השכר אפילו טוב בהרבה יותר. אני כבר חושבת על להתפטר כבר כמב חודשים מאחר והשכר לא ממש הספיק לי ונשארתי כי האנדו אילץ אותי, נשארתי כי עברתי ניתוח וידעתי שיש מי שמבין את הבעיה וחבל בשביל עוד 1000 שקל במשכורת לוותר על זה, כי באמת אין הרבה בוסים כמו הבוסית שלי. הדבר היחיד שמדכא, זה לראות את המשרד "מתפרק" שהכל על ארגזים ועוטפים הכל ומחלקים את ה"רכוש המשותף" זה עצוב, כי לא חשבתי שככה יגמר ואני לא בן אדם של סופים. אני לא אוהבת שינויים וזה מקשה עליי בחיים, כמו מעבר דירה וכיוצ' בלכ אופן תודה על הדאגה, מקווה שלכולם יהיה טוב, גלים בהצלחה בדירה החדשה :) גרמתן לי לאהוב אתכן אין עליכן שרון

למעלה