לילה טוב/בוקר טוב

ברק 188

New member
לילה טוב/בוקר טוב

ב'רק ש'תידעו שאני בשבי בה =בסביבה (לאלו שלא מבינים) אקפוץ לבקר במהרה ה...שישים'נקים

ברק 188

New member
היי ביקור בזק ובכתב ברל "תנקי ת'פה"

ז'אק ברל שר ושואל "אם נדע לאהוב" כמו בשנות השישים ששרנו- בר(ק)'לה... ברלה צא החוצה...

רומנטיקה לעת ערב../images/Emo48.gif../images/Emo29.gif../images/Emo20.gif

Everybody loves somebody sometime Everybody falls in love somehow Something in your kiss Just told me My sometime is now Everybody finds somebody someplace There's no tellin' where love may appear Something in my heart Keeps saying My someplace is here If I had it in my power I'd arrange for every girl To have your charms Then every minute, every hour Every boy would find What I found in your arms Everybody loves somebody sometime And although my dream was over due Your love made it well Worth waiting For someone like you If I had it in my power I would arrange for every girl To have your charms Then every minute, every hour Every boy would find What I found in your arms Everybody loves somebody sometime And Although my dream was over due Your love made it well Worth waiting For someone like you

ברקי...מילא בסינית....

מודרנית...את זה אני עוד מבינה או נאמר ב...ארמית עתיקה שגם בזה אין לי בעייה
אבל....בסינית עתיקה???? או ארמית מודרנית?????? את זה אני ממש לא מבינה!!!!
. איפה? איפה? רש"י כשצריך אותו....או נאווה'לה שתפרש את ברקי?
יום נפלאלכולם,

ברק 188

New member
באמת אפו היא ש..תפר'שן המצחיק

שהבת שלי לומדת כעת יפנית לכתוב ולדבר זה דומה?

ברק 188

New member
בן כמה הוא ...אולי שידוך

תאר לך ת'נכדים שלנו סינים יפנים... שכאלו מתוקים
שבת שלום נעימה ושקטה אביב ולכולם.

aviev1

New member
בן 32 עדיין רווק אלא ש

לפני שנה היא טייל בסין והכיר שם נערה הם היו בקשר טלפוני משך השנה והקיץ הוא נסע לשם לחודש והביא אותה לכאן..( על חשבונו) כעת היא כאן איתו מדברת סינית בלבד. אבל מאד סימפטית וחמודה. יש לה ויזה ל 3 חודשים. נראה מה יהיה. שניהם נראים זורחים בנתיים. למי שלא יודע . שלום או הי בסינית זה ni hau

ברק 188

New member
בת 26 הסנ'ביצית שלי...

חבר אין אבל "ידידים" עד בלי...די. (כנראה שכך נוח להם יותר לצעירי הדור)

למעלה