ב"ה בשבוע הקרוב אמעט לכתוב פה, ולהיות פה. היות שיש לחץ של עבודה. והקורס (מג"ב). ומס´ קורסים נוספים שאני עושה. אחזור אי"ה בכוחות מחודשים לקראת יום ה´. במידה ויהיה לי משהו מיוחד לדווח/לספר לכם, אקדים את המאוחר. לילה טוב לערים. בוקר טוב לקמים. Kיציק
באמת היה נחמד להכיר. והגיע הזמן כפי שכתבת, שיעשו מפגש. בכל מקרה. אני בקורס משתדל לרשום הכל (תמיד אמרו שאני תלמיד טוב) ואשתדל בסיומו להביא תקציר של דברים, שלדעתי הם חשובים מאוד.
שמקום מרכזי שהוא גם נגיש לכולם זה בעזריאלי. יותר נכון ביוטבתה עזריאלי. למה לחכות לקיץ? גם בקיץ אפשר לעשות מיפגש. נוסף אחרי זה שיהיה. מה יש כאן לפחד? הרי כולנו מתנדבים?. יאללה נו תארגנו משהו שלום? מתנדב.? מישהו? שרק ניפגש בשמחות.
אחי אני מת לעשות מפגש-אבל תבין אם כל הבאלגן שקורא מלחמה כל החרטה בונה הזה יכול להיות באלגן אם זה וחלק לא יכולים לעשות את זה-אני מיצידי הייתי עושה על האש בטיילת בת"א מה אתה אומרת ? דרומי יש לך ICQ או מסנג´ר או אודיגו? חחחחח תבחר בן ה3 ותגיד לי יש לי הכול
מתיקון ככה שעדין אין לי את איסי. ומלחמה שתיהיה כבר נדע? בנתיים ממשיכים לחיות רגיל. כול מיפגש שלא היה תמיד לאחד זה לא מסתדר ולשני לא מתאים בשביל זה צריך לקבוע וזהו.
אבל לדעתי אפשר לדחות את זה לקיץ-מכיוון שהמצב הבטחוני עכשיו אם כל הבאלגן לש המילחמה זה יכול לאפשר את זה. לדעתי אפשר לעשות גם בעזריאלי וגם בטיילת בת"א על יד דן פנורמה שם. הייתי שמח לשמוע מה דעתכם
לגבי המפגש, דובר על זה רבות, וע"כ הגענו להחלטה לעשות את זה לקראת פסח או מיד לאחר פסח... אם יש לכם רעיונות נוספים אשמח מאוד אם תעדכנו אותי או את שלום30, לגבי ההחלטות, אך עדיף לעשות זאת על גבי המסרים....