לילה טוב/ בוקר טוב/whatever

מיטללל

New member
פחחח איזה מגוחכים מסכנים

קלטו ותצחקו- Dor K: יו מיטללל: taz512: מהפחד היא ברחה מהצ´אט מיטללל: "ממש* Dor K: טוב, אני שולח בתור מיטל, שם בדוי taz512: מעולה. מיטללל: פחח שלח taz512: ואז הסנקציות יהיו מושלמות ה M M ד ה י M: נכנס לחדר taz512: אל תשכח שלוש למדים Dor K: ולכי תכחישי שזאת לא את, כי יש פה שני עדים שזאת כן taz512: בדיוק ה M M ד ה י M: יצא מהצ´אט taz512: זה מילה של שנים מול מילה של אחת Dor K: אוח, אחוות יפים Dor K: כמה יפה taz512: אני תמיד לצידך חתיך שלי מירב ד: נכנס לחדר מירב ד: אוי לא מיטלי!!!! Dor K: חחחח Dor K: הוספתי שיו! מירב ד: יצאתי והכל נמחק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מירב ד: תשמרי את השיחה!! החמוד16 *: נכנס לחדר מירב ד: למעלה יש "שמור" Dor K: אני שולח החמוד16 *: עזב את החדר מירב ד: אה.. החמוד16 *: נכנס לחדר מירב ד: אחלה.. החמוד16 *: עזב את החדר מירב ד: מושפל.................. Dor K: בתור מיטל taz512: שלח taz512: מעולה Dor K: שלחתי taz512: שלח שלח שלח שלח taz512: סוף סוף העולם ידע את האמת\ Dor K: כמובן.. יאללה, אני עף מיטללל: מושפל מסכן! יש לי את התוכנית הזדונה שלכם שמורה Dor K: תגיד איך יצא, my love מירב ד: ביי ביי דור.. Dor K: בייי taz512: מעולה, התחזות מקסימה taz512: אתה תותח taz512: וחתיך taz512: תיסע בזהירות שלא יקרה משהו Dor K: גם אתה, כפרות.. Dor K: תודה Dor K: ביי taz512: העולם לא יכול להרשות לעצמו לאבד יופי כזה. taz512: ביי Dor K: יצא מהצ´אט מירב ד: נדפקתם! הוא הוסיף את ה "שיו" זה ה-"סימן" הזהוי?

Dor K

New member
לילה טוב/ בוקר טוב/whatever

קודם כל, שלום עולם... תכף זה נגמר, תכף.... תכף אני חוזר להיות בן אדם נורמאלי עם חיים. ממש עוד מעט. יום שלישי אני אדם חופשי.. יש לי בעיה מצפונית קשה ביותר. אז ככה. נכנסתי לי לכמה רגעים לצ´אט, כדי לראות אם יש אנשים, להגיד להם שלום, אני חי וכו´... כשפתאום מישהו התחיל לדבר איתי. הוא לא כתב שהוא גבר, ולא הבנתי שהוא כזה. הנחתי שזאת בחורה. קיצר, דיברנו 2-3 דקות ואז הבנתי שזה גבר. הוא התחיל לדבר על דברים שהצנזורה תאסור עלי לכתוב כאן. בקיצור, הבחור הטריד אותי מינית. היות ואני איש חביב, ניסיתי בכל זאת לדבר איתו ולנסות להסביר לו שאפשר גם לעשות שיחה בלי לדבר על כאלה דברים, שזה לא יפה ולא מוסרי ואני אלשין לאפי אם ימשיך כך. אז הוא הסכים איתי והתפתחה שיחה ממש נחמדה ומצחיקה, ולא ראיתי צורך ליידע אותו שאני לא ממש בקטע. (שאלה טובה למה לא). אחרי בערך חצי שעה שהוא הספיק בה לראות את התמונה שלי ולהפגין קולות התלהבות וניפח לי את האדו לשנתיים ומרגע שהוא ראה אותה הוא רק עסק בלנסות לשכנע אותי להיפגש איתו הלילה, ניסיתי איכשהו להסביר לו שאני לא אפגש איתו הלילה, וכנראה גם לא בשאר הלילות. הוא שאל למה, ניסיתי להתחמק ולהגיד שאני תפוס. בסוף לא יכולתי להסתיר יותר ואמרתי לא שאני סטרייט וגם יש לי חברה. (פעם ראשונה שהרגשתי בושה להיות סטרייט). לא אמרתי לו, כי לא רציתי לפגוע בו (בכל זאת, מה הוא אשם שהוא התאהב בי
) סך הכל הוא היה ממש נחמד. הוא נעלב נורא ושאל למה פגעתי בו וניסה רק לשכנע אותי ולשאול אם אני לא רוצה להתנסות. השאיר לי את הטלפון שלו וביקש שאתקשר. כשאמרתי שסופית לא, הוא אמר שעד שהוא מוצא מישהו שהוא יכול לדבר איתו, אז אני תוקע לו סכין בגב, ועכשיו הוא ילך לישון בוכה בגללי וניתק. עכשיו אני לא יכול לישון. אני לא יכול להפסיק לחשוב עליו, על זה שהוא נשמע לי בודד כמו לא יודע מה שכל היום נמצא רק בצ´אטים, כי בחיים הוא לא יתוודה בפני מישהו שהוא אוהב גברים, והבן אדם היחיד שדיבר איתו מעבר לזיונים היה אני. ופגעתי בו. איך אני אשן עכשיו?

האמת?

שקלתי נכבדות לרדת ברצינות על שני החצופים, אבל היות ויצא לי לראות את שניהם (האחד במציאות והשני בעזרתו של קובץ jpg), לא נותר לי אלא לומר ששם המפלגה אכן נכון הוא - אבל הסקרים מן הסתם יצפו כשלון חרוץ למפלגה, למהותה ולסיכויה להביא שלום ואחווה למזרח התיכון ולעולם כולו.

taz512

New member
וואי אפי, אני מסמיק

ולמה לא נצליח בבחירות? את מנסה לומר שאת לא תצביעי לנו? גם לנו יש בעיות, גם לנו יש רגשות. אנחנו רק דורשים את זכויות היתר שמגיעות לנו... טאז, השד והזכויות

Idan91

New member
מה שמזכיר לי דבר אחר, ../images/Emo187.gif

באמת בלי שום קשר לשני הבחורים הנ"ל. איך זה שהבנים ה-כ-י מכוערים, תמיד בטוחים שהם יפיופי העולם?

אושר מ

New member
הם לא

הם יודעים שהם מכוערים ומכסים על זה במעטה של ביטחון עצמי מזוייף או לא מזוייף. אם הם בטוחים שהם יפים, הוא מזוייף. אם הם בטוחים שלמרותש הם מכוערים יש בהם מעבר לזה, הוא לא מזוייף.

nutmeg

New member
אני לא מאמינה!

אתה פגעת בו??? איך בדיוק? הוא היה זה שהציע לך להפגש על הדיבור הראשון הוא היה זה שהציע לך להחליף את נטיותך המיניות (או לפחות לנסות, מה יש?) הוא היה זה שלא היה אכפת לו שאתה לא רוצה או שיש לך חברה (מישהו שלישי שחשוב לך בחייך שאתה לא רוצה לפגוע בו)... איך, איך הוא הצליח להפיל עליך תיק אשמה רק בגלל שהמציאות טפחה על פניו? או רק בגלל שציפיותיו לא נענו? איפה זה כתוב שאנחנו חיבים לעמוד בציפיותיהם של אחרים ולישר קו על פי תפיסת המציאות שלהם? מה עם הציפיות שלך? זו היתה חתיכת מניפולציה רגשית! כמו שזה נראה לי הוא הצליח לגרום לך להרגיש אחראי על בדידותו, מצב רוחו וסיפוקו המיני... ומי יודע מה עוד כי עד שהוא לא ימצא מישהו שיסכים לדרישותיו, תחליף דור´קה, אתה אמור לראות את עצמך כמי שתוקע לו סכין בגב... כמה שהוא היה נחמד וחביב בצ´אט - אתה לא חושב שזו אנוכיות ממדרגה ראשונה? שים לב שאתה כבן אדם עם חיים, רגשות, רצונות וצפיות משלך לא עניינו אותו כקליפת השום! רק הוא ורצונותיו היו חשובים שם.

שוין, כזהו דורק´ה שלנו

ובינינו, יקירי, מי שנכנס לצ´ט, למטרות אלה או אחרות, מן הסתם הוא מודע לאפשרות שמאחורי כל איש וכל כינוי, עלול להמצא מישהו אחר לחלוטין. הוא פגש בחורצ´יק נחמד, בנה ציפיות, ואם יורשה לי - אחרי פגישה אחת, לא רצוי להרים ציפיות לכזו רמה, ובטח ובטח שלא להאשים את הסביבה, הכביש והמדינה בכל מה שקורה לך. הוא מן הסתם יתאושש, מן הסתם זה יקרה לו לפחות עוד פעם אחת בחיים, ואתה - אם אתה לא רוצה נקיפות מצפון מסוג הזה בשנית, היה ישר וכן לגבי מינך, גילך, מצבך המשפחתי, הכלכלי והנפשי. רק תמיד תספר שאתה ממוצא פולני, ככה לעולם לא יאשימו אותך ברוע מכוון - שהרי זה בגנים.

Dor K

New member
אבל! אבל! אבל אפי!!!

אל תהרסו לי עכשיו!! מיטל אמרה שעכשיו הוא במשבר עמוק וכנראה עומד בראש מגדלי עזריאלי וחושב אם לקפוץ או לא לקפוץ. בסוף סיכמנו שהוא רק בולע כדורים, אז אין צורך לנסוע אליו עכשיו, אפשר בבוקר. כשאני חושב על זה עכשיו.... מיטל!! תשימי כבר נעליים!! לפני שיהיה מאוחר!!!!!!

taz512

New member
יכול להיות...

שזה הבחור הזה במקרה? טאז, השד והשיחה

Dor K

New member
פחחחח

זה גם התחיל איתי אתמול, אבל סירבתי בנימוס. טאז, מה נהיה?

taz512

New member
אנחנו בבעיה דורק´לה

זה קללתם של האנשים היפים, אנשים לא מבינים שאנחנו לא חפצים, אני מרגיש כמו עגבניה בשוק. איזה רוע של אנשים, הם לא מבינים אותי. "אל תשנאו אותי כי אני יפה" דורק´ה אנחנו נצטרך להקים מועדון: "חתיכים אנונימים" טאז, השד האנונימי

ל יב י

New member
דורק´ה, אתה רציני או מסתלבט?

כי אם כן אתה כזה רגיש. מה קרה לך? אני הייתי עוזבת את החדר מיד ושילך האנונימי מצידי לעזאזל, מה´כפתלי. אתם חושבים שאני רעה וחסרת רגשות?

אז זהו, שיש לבחור בעיה

ואני לא מדברת על yyy. וליבינק´ה, אנחנו לא חושבים שאת רעה וחסרת רגשות. אנחנו פשוט יודעים עם מי יש לנו עסק.

למעלה